Kobiety w terenie...

chyba wiadomo o co chodzi....

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
JackY61
Kontaktowanie:

Post autor: JackY61 » pt gru 16, 2005 4:37 pm

co ? kobiete czy uaza ? :)21

Awatar użytkownika
chiquito83

Post autor: chiquito83 » pt gru 16, 2005 6:21 pm

[quote="OFFcas"][/quote]

nie wierze, to fotomontaz :)21

Awatar użytkownika
stiffmaster
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: stiffmaster » pt gru 16, 2005 7:30 pm

i kobiete i uaza... co do fotek to tez uwazam ze fotki sa inscenizacja bo zadna nawet najbardziej (delikatnie)nieinteligentne kobiety nie zaczna sobie robic zdjec w takiej sytuacji...chociaz kto wie nie zbadana natura kobiety
Life is Like box of Chocolates...You never know what you get :)

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » pt gru 16, 2005 9:57 pm

Ja na szczescie nie musze wklejac "fotomontazy" :)21 Mam swiadków, a jeden nawet tu troszkę kasztani ( prawda JackY??)...a to błotko widoczne na avatarku to nawet razem zaliczalismy :)21

pzdr. Sylwia
"niedaleko pada z woza... baba w woza konie w smiech"

Awatar użytkownika
Bartmann
Kontaktowanie:

Post autor: Bartmann » pt gru 16, 2005 11:59 pm

stiffmaster pisze:i kobiete i uaza... co do fotek to tez uwazam ze fotki sa inscenizacja bo zadna nawet najbardziej (delikatnie)nieinteligentne kobiety nie zaczna sobie robic zdjec w takiej sytuacji...chociaz kto wie nie zbadana natura kobiety
Foto oryginał...jakiś problem???:):) :evil:
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!

Awatar użytkownika
Kostuch

Post autor: Kostuch » sob gru 17, 2005 11:12 am

stiffmaster pisze:i kobiete i uaza... co do fotek to tez uwazam ze fotki sa inscenizacja bo zadna nawet najbardziej (delikatnie)nieinteligentne kobiety nie zaczna sobie robic zdjec w takiej sytuacji...chociaz kto wie nie zbadana natura kobiety
Nie znasz kobiet.
To moja 8) :
Obrazek

Awatar użytkownika
Aśka&Kuba

Post autor: Aśka&Kuba » sob gru 17, 2005 11:29 am

moja też nieżle sobie radzi czasami lepiej niż ja bo mnie ciśnienie ponosi a ona wszystko na lajcie

Awatar użytkownika
Rysiekson
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Rysiekson » sob gru 17, 2005 12:57 pm

Bartmann pisze:
Foto oryginał...jakiś problem???:):) :evil:
potwierdzam
Życie jest jak jajko, trzeba je znieść:)
MUD MASTERS...czy leci z nami pilot??:)

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » sob gru 17, 2005 1:31 pm

Obrazek

Chcieliscie dowodów :wink: Oto kobiety w terenie :)20

Awatar użytkownika
JackY61
Kontaktowanie:

Post autor: JackY61 » sob gru 17, 2005 10:00 pm

Żona GRUZINA pisze:Obrazek

Chcieliscie dowodów :wink: Oto kobiety w terenie :)20
1. ten samochod w dolnym prawym rogu mi sie podoba :)21
2. wklejajcie te zdjecia troche mniejsze
3. kobieta w terenie to juz prawie chlop jest. Prawdziwa kobieta nosi eleganckie kostiumy, buty na obciasie (no chyba, ze ma 1,80m), spedza przynajmniej 2 godziny w tygodniu u kosmetyczki, drugie 2 godziny u fryzjera i ani mysli taplac sie w blocie :)21

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » sob gru 17, 2005 10:14 pm

JackY61 pisze:
1. ten samochod w dolnym prawym rogu mi sie podoba :)21
W takim razie już więcej za Tobą nie jadę !!
JackY61 pisze: 3. kobieta w terenie to juz prawie chlop jest. Prawdziwa kobieta nosi eleganckie kostiumy, buty na obciasie (no chyba, ze ma 1,80m), spedza przynajmniej 2 godziny w tygodniu u kosmetyczki, drugie 2 godziny u fryzjera i ani mysli taplac sie w blocie :)21
Dzięki Jacku miły jesteś nie ma co :(

Awatar użytkownika
piotr_z

Post autor: piotr_z » sob gru 17, 2005 10:27 pm

A ja jednak sadze, ze to fotomontaz :)23
A ta Vitarka to Gruzina :)21
Pojara 2,8 GLS
Explorer 4,0 V6 - ale to zap..la :)21
www.studiospa.com.pl

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » sob gru 17, 2005 10:42 pm

piotr_z pisze: A ta Vitarka to Gruzina :)21
Gruzina :o ?? Moja Ona i już !!

Awatar użytkownika
stiffmaster
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: stiffmaster » śr gru 21, 2005 12:23 am

dobra przekonaliscie mnie...
Life is Like box of Chocolates...You never know what you get :)

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » śr gru 21, 2005 10:38 am

JackY61 pisze:...
3. kobieta w terenie to juz prawie chlop jest. Prawdziwa kobieta nosi eleganckie kostiumy, buty na obciasie (no chyba, ze ma 1,80m), spedza przynajmniej 2 godziny w tygodniu u kosmetyczki, drugie 2 godziny u fryzjera i ani mysli taplac sie w blocie :)21
Jacky zgadzam sie z toba w calej rozciaglosci, czasem tylko niektore kobiety jada od niechcenia w teren ze swoimi lepszymi polowkami :)21 , ale tylko po to by choc przez chwile ich zobaczyc :)21

a te co dobrowlnie, chetnie i z wlasnej nieprzymuszonej woli jada sie taplac to utracily pewien pierwiastek kobiecosci, ale co by nie mowic to fajnie jest miec takich "kolegow" :wink:
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » śr gru 21, 2005 11:59 am

suziXL pisze:
a te co dobrowlnie, chetnie i z wlasnej nieprzymuszonej woli jada sie taplac to utracily pewien pierwiastek kobiecosci
:o :o :o A jakiż to pierwiastek utraciły ?? Oświec mnie, bo zastanawiam co "zgubiłam" od czasu kiedy jeżdzę i cholerka popadnę w jakieś ( o zgrozo :o )męskie kompleksy :)21
pzdr. Sylwia

Awatar użytkownika
JackY61
Kontaktowanie:

Post autor: JackY61 » śr gru 21, 2005 12:45 pm

[quote="Żona GRUZINA"]
:o :o :o A jakiż to pierwiastek utraciły ?? Oświec mnie, bo zastanawiam co "zgubiłam" od czasu kiedy jeżdzę i cholerka popadnę w jakieś ( o zgrozo :o )męskie kompleksy :)21
pzdr. Sylwia [/quote]

Kobiety w kazdej dziedzinie zycia chca dorownac facetom. Jasne jest, ze nie moze sie to dziac bez utraty wlasnie tego "pierwiastka" kobiecosci o ktorym pisze Suzi. Wykonuja meskie zawody, pasjonuja się meskimi sportami i typowo meskimi rozrywkami. Tym samym zmieniacie postrzeganie was samych w oczach facetow. Literatura nie jest mocna strona, ale poeci, szczegolnie okresu romantyzmu, nie sadze by utozsamiali obiekt swych westchnien z kobieta wykopujaca powoz konny z blota :)21 Podobnie w malarstwie, gdyby zona Pana Giocondo, znana bardziej jako Mona Lisa, palala sie wypasem owiec, Leonardo nie namalowal by jej portretu bedacego do dzis symbolem kobiecosci.
Na pewno nie mozna powiedziec, ze jest to zjawisko negatywne, bardzo lubie kobiety za kierownikiem, ale niestety odbywa sie to kosztem tego co was od nas facetow odroznia, tego dlaczego mowimy o was "ta lepsza polowa"
Tym pierwiaskiem o ktory pytasz, moze byc wlasnie ow romantyzm, ktory jest wam przekazywany z pokolenia na pokolenie przez wasze mamy. Jak tak dalej pojdze, to faceci straca obiekty swych westchnien :D

ps.
@ Zona.Gr : musisz miec jakies niezle wtyki tam "na gorze" bo po ostatnim moim poscie w tym watku odcielo mi 50 postow w liczniku hyhy.

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » śr gru 21, 2005 1:29 pm

JackY61 pisze:
Kobiety w kazdej dziedzinie zycia chca dorownac facetom..
Rozumiem, że myslisz o feministkach....
Kobiety nie chca dorównywać facetom ale mieć własne zainteresowania i pasje, które na szczęscie nie są zarezerwowane jedynie dla waszej płci.
JackY61 pisze: Jasne jest, ze nie moze sie to dziac bez utraty wlasnie tego "pierwiastka" kobiecosci o ktorym pisze Suzi. Wykonuja meskie zawody, pasjonuja się meskimi sportami i typowo meskimi rozrywkami. ..
I co....kobieta, która uprawia wspinaczkę np. lub skacze ze spadochronem wracajac do domu zakłada kapcie...bierze pilota w jedna rękę a browar w drugą i zasiada przed telewizorem?? a może jednak staje się czułą matką i zoną?? ....gdzie ten pierwiastek??
JackY61 pisze: Tym samym zmieniacie postrzeganie was samych w oczach facetow. ..

Punkt widzenia zawsze zalezy od ....itp. Postrzegacie Nas tak jak Wam w danym momencie pasuje....
w domu "słodka i romantyczna" a na po zakupy "wielbłądzik"
No sorry ale wiem ,że w wielu domach funkcjonuje taki schemat niestety :-?
JackY61 pisze: Tym pierwiaskiem o ktory pytasz, moze byc wlasnie ow romantyzm, ktory jest wam przekazywany z pokolenia na pokolenie przez wasze mamy. Jak tak dalej pojdze, to faceci straca obiekty swych westchnien :D
Mimo, że nie nosze rózowych kozaczków i lateksowej spódniczki i nie spedzam 4 dni w tygodniu u kosmetyczki na przyklejaniu tipsów znalazłam prawdziwego faceta (bez kompleksów), który jednak zobaczył we mnie 100% kobietę.
I tak na zakończenie: Jacek nigdy nie posądzałabym Cię o romantyzm...jak widzisz pozory czasem mylą :wink:
JackY61 pisze: @ Zona.Gr : musisz miec jakies niezle wtyki tam "na gorze" bo po ostatnim moim poscie w tym watku odcielo mi 50 postow w liczniku hyhy.
No i znowu pomyłka.....

Awatar użytkownika
JackY61
Kontaktowanie:

Post autor: JackY61 » śr gru 21, 2005 1:45 pm

[quote="zona gruzina"]
Mimo, że nie nosze rózowych kozaczków i lateksowej spódniczki i nie spedzam 4 dni w tygodniu u kosmetyczki na przyklejaniu tipsów znalazłam prawdziwego faceta (bez kompleksów), który jednak zobaczył we mnie 100% kobietę.
I tak na zakończenie: Jacek nigdy nie posądzałabym Cię o romantyzm...jak widzisz pozory czasem mylą[/quote]

Rozowe kozaczki i lateksowe spodniczki to chyba ostatnia rzecz ktora kojarzy mi sie z romantyzmem. Co do mojego romantyzmu to fakt, zona mi prawie codziennie wypomina ten maly defekt w postaci braku tej cechy :)21
A jeszcze cos. Zawsze bedziesz 100% kobieta. Tylko transy nie moga tego powiedziec. Chodzi o kobiecosc. W ekstremalnym przypadku sa "faceci," ktorzy sa bardziej kobiecy od niejednej kobiety hyhy

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » śr gru 21, 2005 2:01 pm

JackY61 pisze:
Rozowe kozaczki i lateksowe spodniczki to chyba ostatnia rzecz ktora kojarzy mi sie z romantyzmem. Co do mojego romantyzmu to fakt, zona mi prawie codziennie wypomina ten maly defekt w postaci braku tej cechy :)21
A jeszcze cos. Zawsze bedziesz 100% kobieta. Tylko transy nie moga tego powiedziec. Chodzi o kobiecosc. W ekstremalnym przypadku sa "faceci," ktorzy sa bardziej kobiecy od niejednej kobiety hyhy
Gdzie ja zgubiłam ten cholerny "pierwiastek"? W błotku, chyba.... :)20

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » śr gru 21, 2005 2:37 pm

eee Żona Gruzina, za powaznie potraktowalas i jakos tu sie tak morowo zrobilo :wink:

Awatar użytkownika
Żona GRUZINA

Post autor: Żona GRUZINA » śr gru 21, 2005 2:41 pm

suziXL pisze:eee Żona Gruzina, za powaznie potraktowalas i jakos tu sie tak morowo zrobilo :wink:
Fakt nie lubie jak sie wszystkich wrzuca do jednego worka......a jak bym to powaznie potraktowała to nie pisałabym na forum ale Jackowi na GG :)23 :)21

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » śr gru 21, 2005 2:48 pm

Żona GRUZINA pisze:
suziXL pisze:eee Żona Gruzina, za powaznie potraktowalas i jakos tu sie tak morowo zrobilo :wink:
Fakt nie lubie jak sie wszystkich wrzuca do jednego worka......a jak bym to powaznie potraktowała to nie pisałabym na forum ale Jackowi na GG :)23 :)21
:)21

Gruzin
Kontaktowanie:

Post autor: Gruzin » śr gru 21, 2005 2:52 pm

Jacek tak napisał, bo pewnie nie lubi siedzieć w domu z dziećmi jak żonka jeepem upala w terenie :)20
Obrazek

Awatar użytkownika
JackY61
Kontaktowanie:

Post autor: JackY61 » śr gru 21, 2005 5:48 pm

Gruzin pisze:Jacek tak napisał, bo pewnie nie lubi siedzieć w domu z dziećmi jak żonka jeepem upala w terenie :)20
Tak tak, ja jestem meska szowinistyczna swinia :-) i zazdrosc mnie zzera :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jazda w terenie”