Potrzebuje wymiary a najlepiej jeszcze zdjęcie wałka atakującego (średnica na odcinku z klinami i miejscem na łożysko oraz długość od początku tam gdzie powiedzmy jest gwint do trybu)
z góry dziekuje

Moderator: Misiek Bielsko
niedawno motałem coś takiego daj meila to podżuce Ci pare fotekkedek pisze:Robie sobie mechanika z przekładni z windy osobowej. Do wałka napędzającego ślimak potrzebuje przyspawać coś co bedzie miało wieloklin na który zamontuje flanszke do wału. Pomyślałem sobie, że może być to np wałek atakujący od poldolota albo dużedo fiuta wtedy nie trzeba będzie kombinować z flanszką i wałem, bo wszystko bedzie pasowało...
Nie za wysokie loty ? Które piętro już zaliczyliście ?syll pisze:niedawno motałem coś takiego daj meila to podżuce Ci pare fotekkedek pisze:Robie sobie mechanika z przekładni z windy osobowej. Do wałka napędzającego ślimak potrzebuje przyspawać coś co bedzie miało wieloklin na który zamontuje flanszke do wału. Pomyślałem sobie, że może być to np wałek atakujący od poldolota albo dużedo fiuta wtedy nie trzeba będzie kombinować z flanszką i wałem, bo wszystko bedzie pasowało...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości