to byłem jaa nie trzecia jak ktos napisal

Może nie leci jeszcze ale na pewno kręcą albo juz nakręcili.
Wiem z wiarygodnego źródła -> TV cośtam

Moderator: moralez
to była gazeta z programem i teleplotkami TVtele czy jakoś tam, ale pewnie też kłamią, bo połowa programów się nie zgadzaławupasek pisze:tv klamiePiotrul pisze:to byłem ja![]()
Może nie leci jeszcze ale na pewno kręcą albo juz nakręcili.
Wiem z wiarygodnego źródła -> TV cośtam![]()
w bunkrze jakis kolo siedzi, normalnie kultura, lozko, komputerek, w mikserze koktajl se robi.. elegancja francjaMichał...G pisze:-sciagac z netu[/color]
A gdzie można znależć bo sie można wściec kim są ci ludzie z łodzi czy są to ONI?? co to było to w ziemi??? Co jest wtym włazie??? Ale niema co fajnie rozerwało tego nauczyciela![]()
wupasek pisze:w bunkrze jakis kolo siedzi, normalnie kultura, lozko, komputerek, w mikserze koktajl se robi.. elegancja francjaMichał...G pisze:-sciagac z netu[/color]
A gdzie można znależć bo sie można wściec kim są ci ludzie z łodzi czy są to ONI?? co to było to w ziemi??? Co jest wtym włazie??? Ale niema co fajnie rozerwało tego nauczyciela![]()
![]()
sciagac.. hmm. jak wszystko .. emule/DC/torrent
tak sie orginalnie pierwsza seria kończymdeja pisze:Zakończenie jak na serial bez sensu - widać że TVP nie miała kasy na całą serie i kupili połowe.
wystrzelili flare, lodka podplynela, wszyscy sie ucieszyli, opowiadaja co i jak, ze na wyspie jest wiecej ludu, ze oni z samoloturozbitego, a tamci do nich mowia ze biora dzieciaka (Walt'a)Piotrul pisze:No dobra przyznam się, zasnołem (z piwem w ręku) jak namierzyli coś na radarze i obudziłem się jak to zwykle bywa na literach końcowych
Może jakiś małe streszczenie ostatnich 15min
normalnie na smiercPiotrul pisze:Dziękuje bardzo, widzę że dużo nie straciłem.![]()
aha i jeszcze jedno oczywiście nie pokazano co z tymi na/bez tratwyCzy się utopili na śmierć czy normalnie
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości