LJ70 92r z Angli
Moderator: Mroczny
LJ70 92r z Angli
Witam!Mam pytanko, czy ktoś z kolegów przerabiał kierownice z prawej na lewą.Gdzie można dostać graty do tej przeróbki. Chodzi o LJ70 92r
nie przerabialem..ale jak chcesz aby bylo pozadnie to trza sie narobic, przede wszystkim deska rozdzielcza, wiazki kabli-to to co widzialem pod decha, sa na tyle krotkie ze nie starcza..mozna sztukowac i zamiast wtyczek lutowac, ale wiesz....
, otwory w ramie na wspomaganie sa, nie wiem czy was bedzie pasowac, swwiatla przednie do wymianki...no jest dlubania... wydaje mi sie, ze odbrze miec druga na czesci i na biezaco przekladac... albo w polszy kupic padline i taka z anglyji miec sobie na czesci...
jak sam nie robisz to i koszta spore moga byc... da sie, pytanie jakim nakladem i czy warto

, otwory w ramie na wspomaganie sa, nie wiem czy was bedzie pasowac, swwiatla przednie do wymianki...no jest dlubania... wydaje mi sie, ze odbrze miec druga na czesci i na biezaco przekladac... albo w polszy kupic padline i taka z anglyji miec sobie na czesci...
jak sam nie robisz to i koszta spore moga byc... da sie, pytanie jakim nakladem i czy warto

W przypadku Gr-a koszt takiej zabawy to min. 3000 złociszy, w toyce szacując na 6000 to nie wiem czy się opłaca to robić. W Angli sa tanie syfy ponieważ jest ograniczny rynek zbytu ze względu na kierownicę dlatego lepiej brać z Angli syfy na części. Pozornie może być tanio ale do toyek nie ma takiego rynku wtórnych części jak do tych parchatych Gr-ów. 

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.