A nie masz zamiaru wytknąć mi że mój dziadek służył w Wehrmacht’cie ?wieprzowina pisze:Postanowiłem być dożarty i zlustrować nieco mego interlokutora (...)

Moderator: Student
Gazon pisze:Wam jest w ogole o czym pisac , ja to mam klawiature z cyrlica ,to dopiero jest gimnastyka cos na normalnym jezyku napisac. Koszmar skonczy sie w tym tygodniu , zamieniam stary na nowy chociaz jest jeszcze na gwarancji no nowy ma normalne litery a cyrlice w tle no polskich znakow nie bedzie .
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
My o tym doskonale wiemy...... "nowi" tylko nie zawsze....markoss pisze:Proponuje na tak oszczędnie podregulowanych silniczkach powyprzedzać cokolwiek pod lekka górkę , lub tira pod wiatr - to adrenalina skasze 200%. A w tym drugim przypadku przeważnie gdzieś w połowie długości tira kończy sie moc - a zaczyna
...doszedłem do wniosku .........że czas na powrót do korzeni.......Doktor200 pisze:(TYLKO POCZARNYM ZERO TERENU)skoro 4 litrowe silniki blazera pala 8-12 na czarnymhttp://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=22995, to czy nasze 2.5 litrowe silniki uaza tez sie tak da zrobic, czy konstrukcja jest za stara, pytam sie bo jesli dalo by rade tak zrobić to nauczelnie niejezdzilbym suza tylko zakrzanial Uazem
markoss pisze:nowybo zaraz urodzę. . . . . To że nie wyrażam swoich opinii jak kałasznikow to moja sprawa chłopcze . Jak robiłem prawko to ty zapewne jeszcze w planach nie byłeś dziecko.
Np. ty. . . odezwałeś się teraz bez sensu i masz kolejnego zaliczonego posta .Jak tak od poczatku sie odzywasz , gapiac sie najpierw kto ile ma postów . . . to lepiej wstań i idz pare razy spuscić wodę. .
Zalecam validolmarkoss pisze:nowybo zaraz urodzę. . . . . To że nie wyrażam swoich opinii jak kałasznikow to moja sprawa chłopcze . Jak robiłem prawko to ty zapewne jeszcze w planach nie byłeś dziecko.
Np. ty. . . odezwałeś się teraz bez sensu i masz kolejnego zaliczonego posta .Jak tak od poczatku sie odzywasz , gapiac sie najpierw kto ile ma postów . . . to lepiej wstań i idz pare razy spuscić wodę. .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości