I teraz pytanko czy w zwiazku z tym ze sprzet bedzie uzywane raczej rzadko i to w dodatku zazwyczj w terenie da rady jakos ta obejsc, moze znacie jakies firmy ktore daja na tego typu aauta znizki (ja jestem w pzu)
Moderator: Student
Zapłaciłbyś -50% ale w zeszłym roku. Od tego roku zniżki nie ma.FIX pisze:Jak planujesz kupić GAZ'a, to podejrzewam, że nie kupisz młodszego jak 25 lat. Więc za weterana szos zapłacisz tylko 50% OC, nie ma co kombinować.
Aleś mnie teraz zagiął.drwal pisze:Zapłaciłbyś -50% ale w zeszłym roku. Od tego roku zniżki nie ma.FIX pisze:Jak planujesz kupić GAZ'a, to podejrzewam, że nie kupisz młodszego jak 25 lat. Więc za weterana szos zapłacisz tylko 50% OC, nie ma co kombinować.
Jeżeli samochód który kupisz będzie zabytkiem wtedy masz zniżki i możesz ubezpieczać np tylko na zloty a jak nie jeździsz nie płacisz.
Temat ubezpieczeń już był wiele razy poruszany, poszukaj w starszych postach, pozdrawiam!!
Zdziwisz się, jak jeleń wioskowy przy pierwszej sprzedaży auta będzie chciał swoją dolę lub domagał się swoich praw do autamaristez pisze:wez rób z kogos współwłaciciela znaczy z kogos kto ma maksymalne i po temacie - na dłuższą mete sie opłaca. ja mam max to znajomi robią na mnie.. jestem taki jeleń wioskowy
Nie kupuj auta, albo kup i plac jak kazdy ,a nie kombinacje alpejskie od tego zaczynasz. Co za ludzie, normalnie slabo mi sie robi. Jak Cie nie stac na utrzymanie auta to napierdalaj piechota albo rowerem. Kazdy przechodzil przez poczatki oc i placil normalnie. Znizki z nieba nie spadaja. Teraz myslisz o oc ,a pozniej kiedys bedziesz myslal o ac. Odpusc gazika kup komarka* zaplac za niego 15zeta rocznie oc i za jakies szesc lat jak bedziesz mial kupe kasy kupisz gazika i bedziesz mial 60% znizki.McQueen pisze:Wita, mysle o kupnie jakiesj terenowki(pewnie gazika) ale dreczy mnie jedno taki sprzet ma silnik 2.4 litra benzynka jak zapytalem kobiete w mojej ubezpieczlni ile za oc rocznie to mi mowe odjelo (jestem mlodym kierowca, malo znizek)
I teraz pytanko czy w zwiazku z tym ze sprzet bedzie uzywane raczej rzadko i to w dodatku zazwyczj w terenie da rady jakos ta obejsc, moze znacie jakies firmy ktore daja na tego typu aauta znizki (ja jestem w pzu)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości