III Zlot Militarny w Bornym Sulinowie
Moderator: Misiek Bielsko
III Zlot Militarny w Bornym Sulinowie
Czy ktoś coś wie o III zlocie militarnym w Bornym ?
-
Pojazdy nie będące wojskowymi będą mogly ujeżdżać tankodrom tylko w sobotę do godz.13
Zależy nam aby klimat militarny był najważniejszy.Wielu pojazdom można go przywrócić zmieniając felgi, kolor, demontując halogeny.
W kolumnie podczas parady której trasa planowana jest przez Szczecinek
/paraliż Szczecinka/ nie będą mogły brać udziału pojazdy nie będące wojskowymi.Gwiazdą estrady będzie zespół Perfekt.Jak poprzednio podtrzymujemy tradycję naszego zlotu i będą ułani.
W miarę pytań będę starał się odpowiadać.
Zależy nam aby klimat militarny był najważniejszy.Wielu pojazdom można go przywrócić zmieniając felgi, kolor, demontując halogeny.
/paraliż Szczecinka/ nie będą mogły brać udziału pojazdy nie będące wojskowymi.Gwiazdą estrady będzie zespół Perfekt.Jak poprzednio podtrzymujemy tradycję naszego zlotu i będą ułani.
W miarę pytań będę starał się odpowiadać.
To mój uaz na 31cali z klatką halogieniami i innymi duperelami już nie jest już militarny
Dobrze że choć zielony jest to może się uda pojężdzić
Nie mam na myśli soboty przed 13 bo to raczej mało prawdopodobne żebym wstał

Dobrze że choć zielony jest to może się uda pojężdzić
Nie mam na myśli soboty przed 13 bo to raczej mało prawdopodobne żebym wstał

"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią
-
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Bosman, powiedz proszę, który z nich załapie się na militarny?
http://img204.imageshack.us/img204/2989/mlna00403ls.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/4085/pic003662hl.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/2989/mlna00403ls.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/4085/pic003662hl.jpg
do bani bo ze 40% pojazdów ( jak nie więcej) będących na zlocie to bedą cywilne terenówkiBosman pisze:Pojazdy nie będące wojskowymi będą mogly ujeżdżać tankodrom tylko w sobotę do godz.13
/paraliż Szczecinka/ nie będą mogły brać udziału pojazdy nie będące wojskowymi

Sorki to ja miałem coś powalone , ale już działaseba4x4 pisze:Czy komuś jeszcze nie wchodzą zdjęcia? U mnie wszystko OK.

Czekamy na odpowiedz, bo 200 km w jedna stronę żeby przejechać żeby się nie przejechać to słabo to widzę

"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Siatki maskujące przydadzą się na polu biwakowym aby przykryć kolorowe namioty i pojazdy.Zero tolerancji dla kierowców z %.
Przepraszamy ale zlot poj.wojskowych do czegoś zobowązuje.Zachwycamy się zlotami w Czechach,Anglii czy Ardeny.
Spróbujmy zrobić kilka w Polsce.Takie są oczekiwania "militarnych".
Ustępstwem jest wpuszczenie na "tankodrom" w sobotę "innych" pojazdów /prawdopodobnie ostatni raz/.Właściciele "tych" pojazdów mogą pojeździć po okolicy.Droga do Gródka /ok.40 km./ przez las jest drogą powiatową
więc można pojeździć i po Gródku/Kłominie/.W okolicy jest więcej takich dróg gdzie jednego dnia jest za mało/ np. na bunkier w Śmiadowie itd.
Przepraszamy ale zlot poj.wojskowych do czegoś zobowązuje.Zachwycamy się zlotami w Czechach,Anglii czy Ardeny.
Spróbujmy zrobić kilka w Polsce.Takie są oczekiwania "militarnych".
Ustępstwem jest wpuszczenie na "tankodrom" w sobotę "innych" pojazdów /prawdopodobnie ostatni raz/.Właściciele "tych" pojazdów mogą pojeździć po okolicy.Droga do Gródka /ok.40 km./ przez las jest drogą powiatową