V runda - Gdów
Moderator: Pasza
ja cie bardzo proszę ty weź nie stękaj...Krecik pisze:OES... hmm.... no był, ale zeby jakis super ah i eh to nie powiem
Choc, cieszmy sie ze wogole cos dali.
tvn to jedyna ogolnopolska tv która jest zainteresowana pokazywaniem rmpst....
nie doleciał, dziś doleci - bedzie na stronie pod tytułem jak nie należyKrecik pisze: Chermola lotu nie było![]()

a nagrał ktoś ?
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 6:00 pm przez chermol, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic nie pisnał,bo mu rączki związałem... Ps. Jachuu napisał: Ja jako pilot proponuje rozpocząć strajk ostrzegawczy albo i nawet GŁODÓWKĘ.
A tu cię Jachuu akurat popieram!!!! Widziałeś na którą stronę położył się gaziorek?Całą budę i resory mam klęknięte po PRAWEJ stronie!Myślisz,że skąd to się bierze?[/b]
A tu cię Jachuu akurat popieram!!!! Widziałeś na którą stronę położył się gaziorek?Całą budę i resory mam klęknięte po PRAWEJ stronie!Myślisz,że skąd to się bierze?[/b]
- Jachuu
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ja już głodówkę rozpocząłemIgor K pisze: Ps. Jachuu napisał: Ja jako pilot proponuje rozpocząć strajk ostrzegawczy albo i nawet GŁODÓWKĘ.

Od narodzin dziecka schudłem z 5 kg

Pozdrowienia
Jachu
Jachu
-
-
- Kontaktowanie:
witam
wszystkich
a jak samopoczucie Student głowa juz nie boli?
........zapraszam wszystkich jest galeria www.rally1.pl
mam nadzieje ze Chermol wystawi i u siebie
jutro moze uda mi się następną
Marcin
wszystkich
a jak samopoczucie Student głowa juz nie boli?
........zapraszam wszystkich jest galeria www.rally1.pl
mam nadzieje ze Chermol wystawi i u siebie
jutro moze uda mi się następną
Marcin
.............czas ucieka!
-
- jestem tu nowy...
Zastanawiam się , czy nie zaproponować administratorowi na koniec sezonu RMPST wybrania dziesiątki zdjęć z całego sezonu publikowanych w galerii.Czy byłyby to najlepsze,najciekawsze,najzabawniejsze czy też jeszcze inne ,,naj,, zdjęcia - to pozostawiam do wyboru , ale oglądając coraz to nowsze relacje - taka myśl mi się nasunęła.A że zdjęcia i spojżenia na nasze rajdy są coraz ciekawsze i nawet zabawniejsze,to chyba sami przyznacie po rundzie w Gdowie.Co o tej propozycji myślicie ?
marek
Ostatnio zmieniony pn lip 24, 2006 1:37 pm przez domator, łącznie zmieniany 1 raz.
"zapisz jako" powinno dzialac.
Faktycznie nalezy wejsc przez www.rally4x4.pl a nastepnie ->filmy a nie bezposrednio. Dlaczego ? Nie mam pojecia.
Inna rzecz ze duzo ludzi ciagnie.
Piotr
Faktycznie nalezy wejsc przez www.rally4x4.pl a nastepnie ->filmy a nie bezposrednio. Dlaczego ? Nie mam pojecia.
Inna rzecz ze duzo ludzi ciagnie.
Piotr