ILU JEST POSIADACZY G Z TRÓJMIASTA?
Moderator: Mroczny
ILU JEST POSIADACZY G Z TRÓJMIASTA?
Ciekawi mnie ilu nas jest w Trójmieście. Może jakiś mały zlocik na Kolibkach albo na poligonie Morena? W któryś weekend podjechać, przywitać się chwilę pogadać i takie tam.
Daleko nie mamy.

Mercedes G 300 D nie poobijany
GWE to jakaś kaszubska rejestracja. Oczywiście bez urazy Kaszebe OK. Nie znam. Ja ostatnio poznałem na Osowej parę która jezdzi srebrną Gelandą 2002 długą z Gdyni ale głupi nie zapytałem się o nr kontaktowy do nich. Super towarzycho, przynajmniej takie sprawiali wrażenie. Ale chyba bardziej dziani i nie czytają jakichś tam forum ofrofdowych!
Mercedes G 300 D nie poobijany
Zrobiłem wreszcie blacharkę bo wołała o pomstę do nieba! A że kolor był slaby to się przemalowało.Trout pisze:Pomalowałeś budę czy zmieniłeś na "nową"?SHEYR pisze:jedna zielona wypadła - teraz jest czarna)
zdjęcia wkrótce
Teraz już mi zostało parę drobiazgów: silnik, skrzynia biegów, przedni most, przeguby, blokada, opony w teren, kangur....

DB 460 300GD, a w zasadzie już teraz 290GTD 

mxw pisze:Witam,
może wreszcie uda się nam spotkać w jakimś szerszym gronie [G-3-miasto] 506 002592 Podałem swoj nr. kom. czekam na zgłoszenia chetnych, postaram sie dograc spotkanie wszystkich osob ktore znajda czas.
Pozdrawiam M.
Ja jestem za. Proponuje jakiś zlot weekendowy - oczywiście z obowiązkowym przejazdem przez 3miasto!! Można zacząć z Gdańska, przez Kolibki i skończyć na skwerze w Gdyni. Jakby się zebrało z 10 fur to by robiło wrażenie! Proponuję uruchomić temat na kanale Gdańsk i tam dograć szczegóły - np. 30 września.
MXW, jak juz się zadeklarowałeś, że pociągniesz organizację to nie będę Ci odbierał tej przyjemności - do dzieła:)
DB 460 300GD, a w zasadzie już teraz 290GTD