Jaki KOSMOS? Nic nie wiem!architeo pisze:No Witam po wilekim G !
No i fotki! please, bo jak wiecie moje poszły w kosmos.....
Zabierzcie mnie jeszcze kiedyś ze sobą
GRYPA - impreza dla kochających Gelendę
Moderator: Albert_N
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
przeciez twoja gienia daje rade , czego sie jej czepiasz ?troche kosmetyki u dobrego fachmana i bedzieBartekks pisze:Było super miło, dziękuje chłopakom z MISI za to że nas zabrali na trase
Wczoraj pół nocy przesiedziałem na mobile i na innych stronach aby na kolejną Grypkę już spędzić bardziej aktywnie
ale czarno to widzę...

Kolor mojej żonie nie odpowiadaarchiteo pisze:Podobno taka jedna z urwanym kólkiem jest tanio do kupienia:)

Daje rade ale już od prawie roku u innego właścicielamercg280ge pisze:przeciez twoja gienia daje rade , czego sie jej czepiasz ?troche kosmetyki u dobrego fachmana i bedzie

Ostatnio zmieniony pn paź 16, 2006 10:40 am przez Bartekks, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasia i Bartek
- Peterek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
kilka zdjęć
My też dziękujemy bardzo za wspaniałą atmosferę (i smaczną wiśniówkę).
Dla tych co nie załadowli filmu kilka zdjęć tutaj:
http://www.pbase.com/piotreks/1grypa
P.S> komplet zdjęć dostanie Szafirek
Piotrek (z MISIA)
Dla tych co nie załadowli filmu kilka zdjęć tutaj:
http://www.pbase.com/piotreks/1grypa
P.S> komplet zdjęć dostanie Szafirek
Piotrek (z MISIA)
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Rysiu,mercg280ge pisze:przeciez twoja gienia daje rade , czego sie jej czepiasz ?troche kosmetyki u dobrego fachmana i bedzieBartekks pisze:Było super miło, dziękuje chłopakom z MISI za to że nas zabrali na trase
Wczoraj pół nocy przesiedziałem na mobile i na innych stronach aby na kolejną Grypkę już spędzić bardziej aktywnie
ale czarno to widzę...
Pomyliłeś Bartków

- mercg280ge
- Kontaktowanie:
Już nie .Młodsza siostra już ją przytargała do domu. Jutro zobaczymy co nie wytrzymało napięcia w piaskownicy.architeo pisze:Podobno taka jedna z urwanym kólkiem jest tanio do kupienia:)

Ostatnio zmieniony wt paź 17, 2006 8:54 am przez arek.d, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Jak się dobierzesz do tego kółka, to napisz nam, co popsułeśarek.d pisze:Już nie. Młodsza siostra już ją przytargała do domu. Jutro zobaczymy co nie wytrzymało napięcia w piaskownicy.architeo pisze:Podobno taka jedna z urwanym kólkiem jest tanio do kupienia:)

A! I pamiętaj, że rabat na części w Mercedesie na razie masz tylko do końca grudnia

Wiedziałem, że będę żałować, że mnie nie było ...
Może następną razą ...
Może następną razą ...

G460 300TD '88 33" +4"
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
-> Badania Techniczne Pojazdów ..
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
O ile mi wiadomo, to cały jego dobytek rozproszony jest po kilku autachBartekks pisze:Nie zapomnij też o swojej zgubie trzymam ją cały czas w firmie ( w szafeczce a nie na serwisiearek.d pisze:Już nie .Młodsza siostra już ją przytargała do domu.) więc może wpadnij po jakieś częście z rabatem
to odbierzesz.

- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Niewtajemniczonych (i być może nieco przerażonych) pragnę zapewnić, że to była absolutnie lajtowa imprezka. Zabawa w piaskownicy była opcjonalnym punktem programu. Kilku Kozaków po prostu zapragnęło się wyszaleć i sobie pobrykali.arek.d pisze:... Jutro zobaczymy co nie wytrzymało napięcia w piaskownicy.architeo pisze:Podobno taka jedna z urwanym kólkiem jest tanio do kupienia:)
Dopóty Gelenda po wybojach skacze, dopóki jej się kółko nie urwie

Faktycznie posiałem graty po paru autach, ale to wynik wyjątkowego rozkojarzenia
. Wczorajszy dzionek spędziłem na kielecczyźnie, dzisiaj będę gnił w garażu i zaspakajał zwykłą kobiecą ciekawość; jak to się mogło stać, że temu misiu kółko...
Podziękowań ciąg dalszy; Bartkowi i Jego uroczej Żonie, pragnę podziękować za rozwiązanie mych życiowych problemów i dostarczenie mnie /niegodnego transportu limuzyną GL/ pod same drzwi mojej rezydencji. Faktycznie w kupie raźniej i jakoś łatwiej.

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie: