Zlot LR Discovery

imprezy i spotkania towarzyskie, wyjazdy weekendowe w teren...

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
Toroo

Kontaktowanie:

Post autor: Toroo » pn paź 16, 2006 11:43 pm

olaf pisze:[
no dlatego na takie impezy mówi się ....cool :)2 :)21
A może to i prawda :)21

Awatar użytkownika
agus

Post autor: agus » ndz paź 29, 2006 8:21 pm

mysle,ze gdyby ktos rzucil haslo "zlot LR Discovery" to znalazloby sie bardzo duzo chetnych, tak jak jest napisane na poczatku tematu. Moze warto sprobowac??

Ostatnio byl ogolny zlot LR:)
czemu nie wyodrebnic Zlotu Disco?? :)2
Wertep Klub
"Wychowana na mleku matki i oparach benzyny"

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » ndz paź 29, 2006 8:56 pm

zastanawia mnie tylko dlaczego właściciele landryne tak mocno chcą sie odizolować od innych 4x4.
jakiś kompleks kurza twarz:(
ja nie mam land rovera ale lubie je oglądac i jak śłysze ze tylko dla lr to mi sie odechciewa...:(

Awatar użytkownika
Discotheque

Post autor: Discotheque » ndz paź 29, 2006 8:57 pm

Moze zrobicie jakis zlot w koncu na poludnie od srodka polski?
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!

Awatar użytkownika
agus

Post autor: agus » ndz paź 29, 2006 9:07 pm

Kwiatec pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego właściciele landryne tak mocno chcą sie odizolować od innych 4x4.
ja nie mam land rovera ale lubie je oglądac i jak śłysze ze tylko dla lr to mi sie odechciewa...:(
nikt nie powiedzial,ze skoro zlot dla disco to nikt nie moze przyjechac innym smaochodem. teraz w Firlejach (jak bylo napisane na stronie) mile widziane byly rowniez wszystkie inne samochody :)

Moim zdaniem zlot danej marki powinien tez wlasnie zapraszac posiadaczy innych samochodow
Wertep Klub

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » pn paź 30, 2006 10:14 am

agus pisze:
Kwiatec pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego właściciele landryne tak mocno chcą sie odizolować od innych 4x4.
nikt nie powiedzial,ze skoro zlot dla disco to nikt nie moze przyjechac innym smaochodem. teraz w Firlejach (jak bylo napisane na stronie) mile widziane byly rowniez wszystkie inne samochody :)

Moim zdaniem zlot danej marki powinien tez wlasnie zapraszac posiadaczy innych samochodow
przeczytaj dobrze temat w kilku postach jest słowo "tylko" :(

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » pn paź 30, 2006 10:15 am

.....
Ostatnio zmieniony pn paź 30, 2006 3:16 pm przez Kwiatec, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » pn paź 30, 2006 10:29 am

kwiatec, nie kombinuj jak chcą sie spotkać własciciele tylko disco to niech sie spotykają (wnikniemy tam poprzez prawe siedzenia, lub tylne kanapy co by drzeć łacha :wink:).
a przy okazji: jako czesty czytacz,gość działu LR już moge wam podpowiedzieć co należy zrobić co by dyskotek było duzo:
oprócz terenu mało wymagającego oczywista bo duuża czesć ludzi w disco to greenhorny, należy wprowadzic cześć merytoryczną w której każdy znajdzie odpowiedż na pytanie ile pali disco jakie najwiekrze koła można wsadzić do tego samochodu. Gwożdziem programu bedzie pokazanie disco w wersji "kuszetka" w wykonaniu Bociana...
oczywiście nie zapominajcie że "sami wiecie kto" może zaprezentować DIII i wyjażnić w okrągłych zdaniach dlaczego jest leprza niż wszystkie inne....
:)21

Awatar użytkownika
agus

Post autor: agus » pn paź 30, 2006 3:02 pm

dobre:)
Wertep Klub

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » pn paź 30, 2006 3:23 pm

Koro pisze:kwiatec, nie kombinuj jak chcą sie spotkać własciciele tylko disco to niech sie spotykają (wnikniemy tam poprzez prawe siedzenia, lub tylne kanapy co by drzeć łacha :wink:).
a przy okazji: jako czesty czytacz,gość działu LR już moge wam podpowiedzieć co należy zrobić co by dyskotek było duzo:
oprócz terenu mało wymagającego oczywista bo duuża czesć ludzi w disco to greenhorny, należy wprowadzic cześć merytoryczną w której każdy znajdzie odpowiedż na pytanie ile pali disco jakie najwiekrze koła można wsadzić do tego samochodu. Gwożdziem programu bedzie pokazanie disco w wersji "kuszetka" w wykonaniu Bociana...
oczywiście nie zapominajcie że "sami wiecie kto" może zaprezentować DIII i wyjażnić w okrągłych zdaniach dlaczego jest leprza niż wszystkie inne....
zgadzam sie z tobą w 100%, byłem ostatnio na podziemnej pomarańczy i bardzo mi sie to podobało lekki teren, traska pod publike jedzonko, muzyka itd...
to sa idealne impreski na zloty i integracje a nie latanie na czas po krzunach i niszczenie sprzetu !!
do tego rozmowy, wymiana doświadczeń nowe znajomości.
byłem na 2 edycjach terenowej integracji i poznałem tylko jedną osobę na ostatniej ( TORO) a chyba nie o to chodzi w integracji.
ale prezes sie upiera i ch...j.
dlatego lubie zloty bezciśnieniowe a od cisnien sa inne impresski

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » pn paź 30, 2006 3:40 pm

bo wg grupy bijacej sie o władze ( :wink: ) Integracja polega na tym że w dwudziestu chłopa wypycha sie samochód z głebokiego bagna :lol:
a najbardziej integrują sie ci którzy maja swierzy samochód i nie chca go skatować albo początkujący.
juz jakiś czast temu stwierdziłem że integracja nie jest dobrą nazwą na rajd przeprawowy...lepiej nazwać inaczej, może katusze? albo demolka??
no chyba że takie nazwy już są wykożystane...

Awatar użytkownika
agus

Post autor: agus » pn paź 30, 2006 3:44 pm

haha :)
Wertep Klub

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » pn paź 30, 2006 3:57 pm

Koro pisze:bo wg grupy bijacej sie o władze ( :wink: ) Integracja polega na tym że w dwudziestu chłopa wypycha sie samochód z głebokiego bagna :lol:
a najbardziej integrują sie ci którzy maja swierzy samochód i nie chca go skatować albo początkujący.
juz jakiś czast temu stwierdziłem że integracja nie jest dobrą nazwą na rajd przeprawowy...lepiej nazwać inaczej, może katusze? albo demolka??
no chyba że takie nazwy już są wykożystane...
takie zycie :evil:
łubudubu, łubudubu.....:)21

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » pn paź 30, 2006 8:30 pm

Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem 8)

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » wt paź 31, 2006 2:52 pm

Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem 8)
bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??
w każdym razie zgłaszam sie jako wóz serwisowy - moge wyciągać z błota przywieść zapasowe graty a przedewszystkim udzielać zbednych porad na kazdy temat

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » wt paź 31, 2006 3:02 pm

Koro pisze:
Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem 8)
w każdym razie zgłaszam sie jako wóz serwisowy - moge wyciągać z błota przywieść zapasowe graty a przedewszystkim udzielać zbednych porad na kazdy temat
a ja moge loże szyderców założyć na te impreske Gazfan wie że moge i potwierdzi. Nawet na podziemnej pomaranczy sie mi udało poszydzic deko :)21

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » wt paź 31, 2006 3:37 pm

loża być musi.... już trenuje podpowiedzi:
" eee tak powoli to by maluchem przejechał..." " no co?? ty nie dasz rady??" " strzał ze sprzegła i ooooogień" " spoko, zmieści sie miedzy dzewa" i niesmiertelne: " smiało mozna jechac , kaczka miała po brzuch" :)21

Awatar użytkownika
Kwiatec

Kontaktowanie:

Post autor: Kwiatec » wt paź 31, 2006 4:36 pm

@ KORO kupiłeś se osłonki na siedziska ??

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » wt paź 31, 2006 8:34 pm

Koro pisze:
To drugie, polowie wlascicieli disco nie starczyloby jaj, zeby na zlot te 400km dalej pojechac :)21

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » śr lis 01, 2006 12:22 am

Misiek Bielsko pisze:
Koro pisze:
To drugie, polowie wlascicieli disco nie starczyloby jaj, zeby na zlot te 400km dalej pojechac :)21
:)2 :)21
a druga połowa miałaby akurat samochody w serwisie
:)20

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » śr lis 01, 2006 10:59 am

i tak będzie właśnie tak...
#noichuj

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » śr lis 01, 2006 11:03 am

Oooo Panowie, ja przyjade na 100% taki iwent nie moze mnie minąć
poza tym znam kilka osób z disci - może któraś bedzie odważna aż do brawury i sie zdecydyje jechać :)23

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » śr lis 01, 2006 11:09 am

pażywiom-uwidim...
#noichuj

Awatar użytkownika
RAF z Ochoty

Post autor: RAF z Ochoty » śr lis 01, 2006 12:38 pm

Koro pisze:
Misiek Bielsko pisze:
Koro pisze: bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??
:)2 :)21
a druga połowa miałaby akurat samochody w serwisie
:)20
to zależy kurna jak czesław wypuści wozy ze swojego serwisu to pewnie ze 100 dyskotek pojawi się od razu na drogach :wink:
LR Disco 96' katowice limited edition

Awatar użytkownika
RAF z Ochoty

Post autor: RAF z Ochoty » śr lis 01, 2006 12:39 pm

Misiek Bielsko pisze:
Koro pisze:
a to taka zaczepka czy co? myśle że jak wszyscy już świeczki zapalą to dadzą Ci odpór :-?
LR Disco 96' katowice limited edition

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne imprezy”