A może to i prawdaolaf pisze:[
no dlatego na takie impezy mówi się ....cool![]()

Moderator: Albert_N
nikt nie powiedzial,ze skoro zlot dla disco to nikt nie moze przyjechac innym smaochodem. teraz w Firlejach (jak bylo napisane na stronie) mile widziane byly rowniez wszystkie inne samochodyKwiatec pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego właściciele landryne tak mocno chcą sie odizolować od innych 4x4.
jakiś kompleks kurza twarz:(
ja nie mam land rovera ale lubie je oglądac i jak śłysze ze tylko dla lr to mi sie odechciewa...
przeczytaj dobrze temat w kilku postach jest słowo "tylko"agus pisze:nikt nie powiedzial,ze skoro zlot dla disco to nikt nie moze przyjechac innym smaochodem. teraz w Firlejach (jak bylo napisane na stronie) mile widziane byly rowniez wszystkie inne samochodyKwiatec pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego właściciele landryne tak mocno chcą sie odizolować od innych 4x4.
jakiś kompleks kurza twarz:(
ja nie mam land rovera ale lubie je oglądac i jak śłysze ze tylko dla lr to mi sie odechciewa...
Moim zdaniem zlot danej marki powinien tez wlasnie zapraszac posiadaczy innych samochodow
zgadzam sie z tobą w 100%, byłem ostatnio na podziemnej pomarańczy i bardzo mi sie to podobało lekki teren, traska pod publike jedzonko, muzyka itd...Koro pisze:kwiatec, nie kombinuj jak chcą sie spotkać własciciele tylko disco to niech sie spotykają (wnikniemy tam poprzez prawe siedzenia, lub tylne kanapy co by drzeć łacha).
a przy okazji: jako czesty czytacz,gość działu LR już moge wam podpowiedzieć co należy zrobić co by dyskotek było duzo:
oprócz terenu mało wymagającego oczywista bo duuża czesć ludzi w disco to greenhorny, należy wprowadzic cześć merytoryczną w której każdy znajdzie odpowiedż na pytanie ile pali disco jakie najwiekrze koła można wsadzić do tego samochodu. Gwożdziem programu bedzie pokazanie disco w wersji "kuszetka" w wykonaniu Bociana...
oczywiście nie zapominajcie że "sami wiecie kto" może zaprezentować DIII i wyjażnić w okrągłych zdaniach dlaczego jest leprza niż wszystkie inne....
takie zycieKoro pisze:bo wg grupy bijacej sie o władze () Integracja polega na tym że w dwudziestu chłopa wypycha sie samochód z głebokiego bagna
![]()
a najbardziej integrują sie ci którzy maja swierzy samochód i nie chca go skatować albo początkujący.
juz jakiś czast temu stwierdziłem że integracja nie jest dobrą nazwą na rajd przeprawowy...lepiej nazwać inaczej, może katusze? albo demolka??
no chyba że takie nazwy już są wykożystane...
bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem
a ja moge loże szyderców założyć na te impreske Gazfan wie że moge i potwierdzi. Nawet na podziemnej pomaranczy sie mi udało poszydzic dekoKoro pisze:bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem
w każdym razie zgłaszam sie jako wóz serwisowy - moge wyciągać z błota przywieść zapasowe graty a przedewszystkim udzielać zbednych porad na kazdy temat
To drugie, polowie wlascicieli disco nie starczyloby jaj, zeby na zlot te 400km dalej pojechacKoro pisze:bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem
Misiek Bielsko pisze:To drugie, polowie wlascicieli disco nie starczyloby jaj, zeby na zlot te 400km dalej pojechacKoro pisze:bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem
to zależy kurna jak czesław wypuści wozy ze swojego serwisu to pewnie ze 100 dyskotek pojawi się od razu na drogachKoro pisze:Misiek Bielsko pisze:To drugie, polowie wlascicieli disco nie starczyloby jaj, zeby na zlot te 400km dalej pojechacKoro pisze: bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??![]()
![]()
a druga połowa miałaby akurat samochody w serwisie
a to taka zaczepka czy co? myśle że jak wszyscy już świeczki zapalą to dadzą Ci odpórMisiek Bielsko pisze:To drugie, polowie wlascicieli disco nie starczyloby jaj, zeby na zlot te 400km dalej pojechacKoro pisze:bedzie zlot disco w romani??czy też na południu polski??Misiek Bielsko pisze:Rozmowy sa w toku, bo miejsce mamy przednie, mysle, ze do konca roku nam sie cos wykluje i termin zapodamy z Czesiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości