ISLANDIA 2007
Moderator: Misiek Bielsko
- Miro
- jestem tu nowy...
ISLANDIA 2007
Zapraszam !
Szczegółowe informacje pod adresem:http://tlc.org.pl/index.php?option=com_ ... 0&Itemid=9
Szczegółowe informacje pod adresem:http://tlc.org.pl/index.php?option=com_ ... 0&Itemid=9
LC LJ 73 3,0Td +2"+Warn9500Ti + BFG MT 33"
& Mitsubishi L200 160KM + Hardtop
& Ski Doo GTX550
& Ski Doo GTX550
- JackY61
- Kontaktowanie:
Pytanie o konwencje wyjazdu. Czy jest to wyjazd typu wsiadamy w samochod i jezdziemy do nocy jedynie z przerwami "technicznymi" czy jest to wyjazd turystyczny, tzn. o co bys chcial zachaczyc, np. thingvellir, jakies gejzery typu strokkur, wodospady jak gullfoss czy dettifoss, dynjandi, jakeis fiordy i jakich tam cudow jeszcze ?
aaa, i czy patrole tez moga jechac ?

- Igor V8
-
Jak Patrole jadą to ja też , ja teżJackY61 pisze:Pytanie o konwencje wyjazdu. Czy jest to wyjazd typu wsiadamy w samochod i jezdziemy do nocy jedynie z przerwami "technicznymi" czy jest to wyjazd turystyczny, tzn. o co bys chcial zachaczyc, np. thingvellir, jakies gejzery typu strokkur, wodospady jak gullfoss czy dettifoss, dynjandi, jakeis fiordy i jakich tam cudow jeszcze ?

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

a w zielonych tez odpadają ? teoretycznie tylko pytam, bo jak wieje to nie jeżdżę4x4free pisze:darkman pisze:nie bierzcie samych patroli, bo kto was potem pościąga ?bądźcie rozsądni!
W jednym LR /czerwonym/ odpadło mi troje drzwi/ lekko zawiało na parkingu podczas wysiadania

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- JackY61
- Kontaktowanie:
ale darkman moze sie cieszyc, bo wiecej niz 3 i tak mu nie odpadniedarkman pisze:a w zielonych tez odpadają ? teoretycznie tylko pytam, bo jak wieje to nie jeżdżę4x4free pisze:darkman pisze:nie bierzcie samych patroli, bo kto was potem pościąga ?bądźcie rozsądni!
W jednym LR /czerwonym/ odpadło mi troje drzwi/ lekko zawiało na parkingu podczas wysiadania

No dobradarkman pisze:a w zielonych tez odpadają ? teoretycznie tylko pytam, bo jak wieje to nie jeżdżę4x4free pisze:darkman pisze:nie bierzcie samych patroli, bo kto was potem pościąga ?bądźcie rozsądni!

Było tak. Wzieliśmy z wypożyczalni 4 szt.

Jeszcze raz moja opinia o LR w Islandii
1.W 100 %czerwonych odpadają drzwi na parkingu.
2.W 100 % czerwonych pękają przewody paliwowe w Interiorze.
3. 50% białych dachuje na płn Islandii na asfalcie.
4. 50% białych dojeżdża do celu
5. 100% szarych dojeżdża do celu.
ZIELONE sie nie psują

Nie kupujcie aut budowanych na nizinach bo w górach nie robią ...
- Igor V8
-
Bo Defenderami to trzeba umieć jeździć , w wypożyczalni nie mówili4x4free pisze:No dobra![]()
Było tak. Wzieliśmy z wypożyczalni 4 szt.2 białe, 1 czerwony i 1 jeden podobny do zielonego - szary/2000 km przebiegu/
Jeszcze raz moja opinia o LR w Islandii
1.W 100 %czerwonych odpadają drzwi na parkingu.
2.W 100 % czerwonych pękają przewody paliwowe w Interiorze.
3. 50% białych dachuje na płn Islandii na asfalcie.
4. 50% białych dojeżdża do celu
5. 100% szarych dojeżdża do celu.
ZIELONE sie nie psują![]()
Bierzcie tylko zielone i połowe białych co nie dachują

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Miro
- jestem tu nowy...
Oczywiście, że inne marki mogą też jechać. Gdyby było inaczej ogłoszenie byłoby tylko na zamkniętym forum klubowym.
Co do konwencji to została opisana na stronie tzn. tydzień turystyki ze zwiedzaniem a drugi tydzień techniczny w Interiorze.
Pytajcie również na PW
Co do konwencji to została opisana na stronie tzn. tydzień turystyki ze zwiedzaniem a drugi tydzień techniczny w Interiorze.
Pytajcie również na PW

& Ski Doo GTX550
& Ski Doo GTX550
- Miro
- jestem tu nowy...
Z tym tankowaniem nie jest tak żle bo można zatankować i na lodowcu: http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2004/islan ... c02434.jpg
& Ski Doo GTX550
& Ski Doo GTX550