jaki kurcze silnik
Moderator: Student
jaki kurcze silnik
hey chlopcy wiec czytalem szukalem na forum i nie mam pojecia jaki silnik w koncu mam wlozyc do mego uazika jest to sam do przeprawowek jedni mowia ze diesel jedni ze ford v6 choc raz powiedzcie z wiekszoscia jeden albo drogi thx za pomoc
Zebra OFF-ROAD klub Sochaczew www.zebra4x4.pl
dobra dobra teraz mam wołge jest dobra ok zgodze sie tylko z czesciami to jest taki problem ze uhuhu wiec szukam alternatywy
no tak tylko defacto waga 200d w stosunku do wolgi na niekozysc diesla wychodzi zdecydowanie
Jak masz wołgę to po co chcesz zmieniać
Części są, że tak powiem, ogólnodostępne a silniczek sam w sobie ma duzy potencjał "kręcenia" 

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
- UAZ Adventure
Albo Ford jak kochasz tylko benzyne, a jeżeli chodzi o diesla to :
Andoria Turbo-wmiare łatwy montaż
to samo Merc ale raczej coś mocniejszego jak np 300D
Ja zmiane silnika już mam zasobą, chciałem mieć przeprawówke i wsadziłem dość nietypowy silnik jak na Uaza-rzędową 6-tke z BMW- turbo-diesla
2,4td-E28-czyli bez zbędnej elektryki-nie żałuje auto ma zryw w terenie
Jeżeli chodzi o wytrzymałość to napewno nie dorówna Mercowi ale przy mądrym użytkowaniu naprawde można się cieszyć z jazdy no i ten dźwięk R6 Bajka
A dynamiką napewno przewyższa merca i Andorie
Andoria Turbo-wmiare łatwy montaż
to samo Merc ale raczej coś mocniejszego jak np 300D
Ja zmiane silnika już mam zasobą, chciałem mieć przeprawówke i wsadziłem dość nietypowy silnik jak na Uaza-rzędową 6-tke z BMW- turbo-diesla
2,4td-E28-czyli bez zbędnej elektryki-nie żałuje auto ma zryw w terenie

Jeżeli chodzi o wytrzymałość to napewno nie dorówna Mercowi ale przy mądrym użytkowaniu naprawde można się cieszyć z jazdy no i ten dźwięk R6 Bajka

taaa czyli znow widze ze wisze w prozni szukam szukam i co sobie zaloze to i tak bedzie moja sprawa wiec niech bedzie granada v6 jade zobaczymy co bedzie
ba tylko gdzie taki silnik dostać, już go szukam dosyć długo...UAZ Adventure pisze:Andoria Turbo-wmiare łatwy montaż
andorie są bez poroblemu do dostania (jest nawet jeden w szczecinie) ale znaleść z turbiną...
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
Jak ja szukałem to turbo było od cholerybenes pisze:ba tylko gdzie taki silnik dostać, już go szukam dosyć długo...UAZ Adventure pisze:Andoria Turbo-wmiare łatwy montaż
andorie są bez poroblemu do dostania (jest nawet jeden w szczecinie) ale znaleść z turbiną...

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- pakjusz_pl
to teraz jest chyba odwrotnieklucz13 pisze:Jak ja szukałem to turbo było od cholerybenes pisze:ba tylko gdzie taki silnik dostać, już go szukam dosyć długo...UAZ Adventure pisze:Andoria Turbo-wmiare łatwy montaż
andorie są bez poroblemu do dostania (jest nawet jeden w szczecinie) ale znaleść z turbiną...ze zwykłym nie teniesz kasty a nie wiem czy różnica w mocy jest aż tak duża
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- UAZ Adventure
- piotr oskwarek
-
- UAZ Adventure