Sie przecierają, strzelają czujniki ich położenia, kompresory, etc...Adamek pisze:Masz na mysli czolowki z innymi puszkami ? Jak tak, to jeszcze pikus, bo jak wylatuja na progach spowalniajacych, to juz bieda wielka
Takie tam ...
Moderator: Jerry
Sie przecierają, strzelają czujniki ich położenia, kompresory, etc...Adamek pisze:Masz na mysli czolowki z innymi puszkami ? Jak tak, to jeszcze pikus, bo jak wylatuja na progach spowalniajacych, to juz bieda wielka
miałem na mysli poduchy zawieszeniaAdamek pisze:W D2 bedzie ciezko.Mroczny pisze:ja bym jeszcze doradził wersję bez poduch i szyberdachu, z tradycyjnymi stabilizatorami
Ale masz przerabianą czy oryginalną ? Bo w EUropie to rzadkość była, W USA częsciej tyle, że znowu na benzyniakach.Mroczny pisze:miałem na mysli poduchy zawieszeniaAdamek pisze:W D2 bedzie ciezko.Mroczny pisze:ja bym jeszcze doradził wersję bez poduch i szyberdachu, z tradycyjnymi stabilizatorami
a wersję własnie taką o jakiej piszę posiadam i jestem zadowolony
tydypińć ?Mroczny pisze:Broda - mam oryginał.. przynajmniej tak sądzę
Adamek pisze:Wy o niebie, ja o chlebie.
O poduchach zawieszenia nawet nie pomyslalem. Wedlug mnie to jedna z pierwszych rzeczy do wywalenia, po ich przetarciu. Sama operacja bardzo prosta.
Na rynku wtornym jest tego sporo - w wiekszosci w gustownej zieleni uzywanej przez policaje wszelkiej masci...brodafidela pisze: Ale masz przerabianą czy oryginalną ? Bo w EUropie to rzadkość była, W USA częsciej tyle, że znowu na benzyniakach.
O rzesz qra, jak mój
borkows pisze:O rzesz qra, jak mójhttps://picasaweb.google.com/m.s.borkow ... 6073148114
Identyko kolorTeż oryginalnie na sprężynach, przyjechał ze słonecznej Italii w 2007
gruszkin pisze:...
jaki to kolor wg tabliczki znamionowej?
idź sprawdź bo może być inny odcieńborkows pisze:gruszkin pisze:...
jaki to kolor wg tabliczki znamionowej?
o rzesz ty, ale pytania zadajesz ... Nigdy się nie zastanawiałem, a już nie przyszło mi do głowy żeby to sprawdzaćMoże @Mroku będzie wiedział ... to i ja się przy okazji dowiem
tak, na pewno będzie wiedziałborkows pisze: Może @Mroku będzie wiedział ... to i ja się przy okazji dowiem
Adamek pisze:Patrz na roczniki od 1999 do 2001 a pozniej od 2004 (tyle, ze 2004 to cena kosmos). 02-03 omijaj, bo one nie maja diff locka wogole. W 99-01 roku trzeba wymienic wajche z linka (koszt "cdl" 200f w uk) i masz difflocka, w 2004 juz byly montowane seryjnie.
Mroczny pisze:tak, na pewno będzie wiedziałborkows pisze: Może @Mroku będzie wiedział ... to i ja się przy okazji dowiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość