co robić?
Moderator: Jerry
Sprzedaj to badziewie w ciulperkoz34 pisze:... co się miało stać czyli coś padło we furmance mej. pompa wspomagania cieknieból i smutek zalewa mój świat...
co robić?
nie kupuj tzw zamienników, lepiej używkę z dobrego miejsca lub po regeneracji,jpi pisze:ale cieknąca pompa to chyba nie jakiś kosmiczny wydatek
efekt juz znasz...perkoz34 pisze:kupilech uzywke za 250 zyla zobaczymy efekt
ale używkę już miałeś, to po co kupiłeś drugą???perkoz34 pisze:kupilech uzywke za 250 zyla zobaczymy efekt
Mikado pisze:ale używkę już miałeś, to po co kupiłeś drugą???perkoz34 pisze:kupilech uzywke za 250 zyla zobaczymy efekt
dziwne...
perkoz34 pisze:ja przynajmniej na browar na złomie odzyskam,no ci co w amber-złoto zainwestowali to też
jak nową brać to jaką ?
co myślicie o takiej?:
http://landstore.pl/pompa-serwo-300-tdi ... ender-2523
perkoz34 pisze:czy warto kupić taką, czy lepiej oryginalną używkę,bo nie wiem czy to podróbka czy porównywalna z oryginałem...a sprzedawcy nie chcę pytać na razie bo myślałem że ktoś z forumowiczów przerabiał temat pompy wspomagania kierownicy
aaaa... widzisz... tu jest pies że tak powiem pogrzebanyperkoz34 pisze:czerwone to mi ze starej pompy spierdala
7 milionów km na jednej używce... szacunroverm-10 pisze:(...)Jeżdżę na oryginalnej używce za 100 zł i od 7000 tysięcy km jest ok. zobaczymy jak długo(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości