Babcia & friends

imprezy i spotkania towarzyskie, wyjazdy weekendowe w teren...

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
Lenio

Re: Babcia & friends

Post autor: Lenio » pt lis 02, 2012 5:34 pm

szwecja pisze:
kurde cos zle czytalem :/ moze to czeski alkohol?
Ty na Pepiczków nie zwalaj. To nie jakoś, to ilość :)21 ... i częstotliwość :oops:
Lenio

HJ60 pożeniony z 1HD-T (Pan Ordynator w końcu złożył :)21) / HZJ105 pożeniony z HDJ100

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » pt lis 02, 2012 5:51 pm

trudus pisze: Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężyny :)3 która weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wami :o a na miejsce osobówką mykniemy :roll:
A Wy co ?? bez chłopaków :)3 Ja też dopiero jutro ruszam Patrola po letnim staniu żeby sprawdzić czy wszystko OK :D
Bogdan

trudus

Post autor: trudus » pt lis 02, 2012 7:41 pm

kudełek pisze:
trudus pisze: Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężyny :)3 która weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wami :o a na miejsce osobówką mykniemy :roll:
A Wy co ?? bez chłopaków :)3 Ja też dopiero jutro ruszam Patrola po letnim staniu żeby sprawdzić czy wszystko OK :D
chyba już tak będzie ,że sami zaczniemy jeździć :wink:
Wojtek

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pt lis 02, 2012 9:51 pm

trudus pisze:
kudełek pisze:
chyba już tak będzie ,że sami zaczniemy jeździć :wink:
oj moje chlopaki beda niezadowolone ;)
Defender 110 2.2 2013 :roll: :)2

trudus

Post autor: trudus » śr lis 07, 2012 8:37 pm

kudełek pisze:
szwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze... :)11
My się napewno zapiszemy :)2 tylko załoga tylnej kanapy jeszcze się nie określiła na 100
i czekam ze zgłoszeniem :)21 a Wojtek jest jak zwykle nr 1
Boguś weźmiesz mnie i Agnieś :roll: na tylną kanapę :cry: mam tak zgniłą ramę,że nie ma do czego spawać :)3 a tak bym chętnie pojechał i się z Wami spotkał :wink: czeka mnie i Maćka ciężka zima :)9 a Maciek jeszcze nic o tym nie wie :)21 bo Babcia ponoć cały warsztat zajmuje :)11
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr lis 07, 2012 8:45 pm przez trudus, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojtek

Awatar użytkownika
Palinca

Post autor: Palinca » śr lis 07, 2012 8:44 pm

masz szczęście, że Maciek nie siedzi na forum :D Mam mu przekazać czy wolisz sam zaskoczyć go nowiną? :)21
Palinca:)

trudus

Post autor: trudus » śr lis 07, 2012 8:58 pm

Palinca pisze:masz szczęście, że Maciek nie siedzi na forum :D Mam mu przekazać czy wolisz sam zaskoczyć go nowiną? :)21
Ba :)2 nigdy nie będę miał takich argumentów jak Ty :roll: to i może lepiej jak delikatnie porozmawiasz z Maćkiem używając tego co najlepsze :oops: i broń Boże to nie jest seksistowskie w moim odczuciu :o ja tylko wiem ,że rama w tylnym odcinku jest zgnita i to fest :)3 :)3 :)3
Wojtek

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » śr lis 07, 2012 9:50 pm

Tak sobie obserwuję tę Waszą uroczą :P konwersację i zastanawiam się, czy nie powinienem udać się z inspekcją do J. Co Wy tam rozmnożyliście :o Babcię, że cały warsztat zajmuje :)17

A tak dodatkowo, to kto mi zagwarantuje, że Pan Ordynator nie złoży przypadkiem ToyoParcha, jak za dużo w siebie wleje :)17 i będzie miał do dyspozycji Wojtka maszynę.
Lenio

HJ60 pożeniony z 1HD-T (Pan Ordynator w końcu złożył :)21) / HZJ105 pożeniony z HDJ100

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » czw lis 08, 2012 4:48 pm

trudus pisze:
Boguś weźmiesz mnie i Agnieś :roll: na tylną kanapę :cry: mam tak zgniłą ramę,że nie ma do czego spawać :)3 a tak bym chętnie pojechał i się z Wami spotkał :wink: czeka mnie i Maćka ciężka zima :)9 a Maciek jeszcze nic o tym nie wie :)21 bo Babcia ponoć cały warsztat zajmuje :)11
pozdrawiam
Sorki Wojtuś ale jedziemy już w czwórkę i piąty pies :D więc może jakoś połatasz na jeden wyjazd i pojedziemy delikatnie turystyka tylko potem pamiętaj że czasem prowizorki zostają na dłużej !! :D Masz jeszcze dwa tygodnie czasu !!
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2012 4:59 pm przez kudełek, łącznie zmieniany 2 razy.
Bogdan

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » czw lis 08, 2012 4:56 pm

Lenio pisze:Tak sobie obserwuję tę Waszą uroczą :P konwersację i zastanawiam się, czy nie powinienem udać się z inspekcją do J. Co Wy tam rozmnożyliście :o Babcię, że cały warsztat zajmuje :)17

A tak dodatkowo, to kto mi zagwarantuje, że Pan Ordynator nie złoży przypadkiem ToyoParcha, jak za dużo w siebie wleje :)17 i będzie miał do dyspozycji Wojtka maszynę.
A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIv :)21
Bogdan

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » czw lis 08, 2012 5:00 pm

kudełek pisze: A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIv :)21
Co Ty :o Przecież Twoje Iveco to "Baby" :)16 Pediatria to chyba gdzieś indziej :D
Lenio

Awatar użytkownika
JeepFan

Post autor: JeepFan » czw lis 08, 2012 5:11 pm

Lenio pisze:
kudełek pisze: A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIv :)21
Co Ty :o Przecież Twoje Iveco to "Baby" :)16 Pediatria to chyba gdzieś indziej :D
ale jaja. muszę dzisiaj podjechać do Maćka i zameldować ze właśnie robi specjalizację na geriatrii

a propo Babki to zajmuje juz prawie cały warsztat gdyż albowiem rozczłonkowana została na atomy (znaczy rozdrobniona dokładnie )
że też auto składa sie z aż tylu części :-?

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » czw lis 08, 2012 5:22 pm

JeepFan pisze:
ale jaja. muszę dzisiaj podjechać do Maćka i zameldować ze właśnie robi specjalizację na geriatrii

a propo Babki to zajmuje juz prawie cały warsztat gdyż albowiem rozczłonkowana została na atomy (znaczy rozdrobniona dokładnie )
O w mordę :o jakie atomy :)17 Tuszę ino, że nie wpadnie na pomysł robienia "zimnej fuzji" :)9
Lenio

Awatar użytkownika
kudełek

Post autor: kudełek » czw lis 08, 2012 5:45 pm

JeepFan pisze:
Lenio pisze:

Zawsze twierdziłem że szlifierka kątowa potrafi tyle co piła łańcuchowa :)12
Bogdan

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » czw lis 08, 2012 6:10 pm

karwa, ile wątków...

1. Wojtek skladaj auto... w razie czego zaspiewamy "to ostatnia niedziela" i parcha z sw. katarzyny zepchniemy 8)
2. Wojtek ani waż się nie używać argumentu "nie mam samochodu", żeby nie przyjechac...
3. ja tam na babci i tak już krzyżyk postawiłem... :lol:
4. czyli z moim remontem silnika juz sie u Ordynatora nie zmieszcze? :)11
5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba :)14
6. Jurek, a Ty nie jedziesz do Kielc?

trudus

Post autor: trudus » czw lis 08, 2012 7:59 pm

kudełek pisze:
trudus pisze:
pozdrawiam
Sorki Wojtuś ale jedziemy już w czwórkę i piąty pies :D więc może jakoś połatasz na jeden wyjazd i pojedziemy delikatnie turystyka tylko potem pamiętaj że czasem prowizorki zostają na dłużej !! :D Masz jeszcze dwa tygodnie czasu !!
jak połatam :wink: to żaden turystyk :roll: ogień Boguś na 100 % a nie tam jakieś popierdółki :)2 i tak do roboty to co mam do stracenia -no chyba ,że zdrowie Agnieszki :oops:
postaram się ogarnąć jeśli w " kudłowozie " brak miejsc :roll: tyle że znowu na końcu pojadę :)11 dbając o zdrowie własnych znajomych i kolegów :D
Tomku może od Ciebie się dowiemy wszyscy co do planów Pana organizatora na przyszłoroczny wyjazd :roll: bo ja przygotowuje się do nagrania w sieci,które obiecałem Lechowi:)21
Wojtek

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » pt lis 09, 2012 7:41 am

JeepFan pisze: a propo Babki to zajmuje juz prawie cały warsztat gdyż albowiem rozczłonkowana została na atomy (znaczy rozdrobniona dokładnie )
zdjecia, zdjecia !! !!

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » pt lis 09, 2012 12:32 pm

szwecja pisze: 5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba :)14
Wy to chyba nic nie robicie, że czas znajdujecie na dywagacje, gdzie jechać :)11 Ja niestety w przeciwieństwie do lat minionych nie mam czasu, nawet nie wizytowałem własnej budowy 3 tygodnie :)11 , a co dopiero rozmyślenia gdzie jechać :( I jeszcze raz przypomnę, że dla mnie projekt Gruzja i okolice to 4 tygodnie, kto tyle czasu poświęci.
Lenio

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » pt lis 09, 2012 12:35 pm

A tak jeszcze na marginesie. Właśnie zauważyłem, że wkrótce (14 listopada) będziemy obchodzić 5 rocznicę :)2 istnienia wątku "Babcia & Friends" na forum. Sto lat, sto lat ... :)21
Lenio

Awatar użytkownika
szwecja

Post autor: szwecja » sob lis 10, 2012 8:24 am

Lenio pisze:
szwecja pisze: 5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba :)14
Wy to chyba nic nie robicie, że czas znajdujecie na dywagacje, gdzie jechać :)11 Ja niestety w przeciwieństwie do lat minionych nie mam czasu, nawet nie wizytowałem własnej budowy 3 tygodnie :)11 , a co dopiero rozmyślenia gdzie jechać :( I jeszcze raz przypomnę, że dla mnie projekt Gruzja i okolice to 4 tygodnie, kto tyle czasu poświęci.
czyli ze jedziemy do Gruzji? :)2

Awatar użytkownika
JeepFan

Post autor: JeepFan » sob lis 10, 2012 7:25 pm

szwecja pisze:karwa, ile wątków...

1. Wojtek skladaj auto... w razie czego zaspiewamy "to ostatnia niedziela" i parcha z sw. katarzyny zepchniemy 8)
2. Wojtek ani waż się nie używać argumentu "nie mam samochodu", żeby nie przyjechac...
3. ja tam na babci i tak już krzyżyk postawiłem... :lol:
4. czyli z moim remontem silnika juz sie u Ordynatora nie zmieszcze? :)11
5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba :)14
6. Jurek, a Ty nie jedziesz do Kielc?
ad.3 Ja tam na Babce bym krzyża nie stawiał. po prostu jest rozebrana na części pierwsze na razie.
ad.4 Z tego co mi wiadomo to on się remontami silników nie para (ale może w mylnym błędzie jestem).
ad.5 Anetka jest uprzywilejowana skoro coś wie. Widać z tego że Ojciec Dyrektor utajnia plany i skład będzie sam dobierał (ciekawe dlaczego?) :)21
ad.6 No właśnie kuufa nie mogę. Ale ubolewam.

a poza tym ja chcę tramwaj !!!!!!

Awatar użytkownika
JeepFan

Post autor: JeepFan » sob lis 10, 2012 7:26 pm

Lenio pisze:
szwecja pisze: ( I jeszcze raz przypomnę, że dla mnie projekt Gruzja i okolice to 4 tygodnie, kto tyle czasu poświęci.
ja

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » sob lis 10, 2012 10:27 pm

JeepFan pisze: ad.5 Anetka jest uprzywilejowana skoro coś wie. Widać z tego że Ojciec Dyrektor utajnia plany i skład będzie sam dobierał (ciekawe dlaczego?) :)21
Aneta, nie tyle jest uprzywilejowana, co buszuje pod moją nieobecność w moim domu i mi rodzinę buntuje :evil: A co do tego drugiego, to Ty mnie nie prowokuj :P , bo Cię wyślę do ... loszku :oops:
Lenio

Awatar użytkownika
JeepFan

Post autor: JeepFan » pn lis 12, 2012 9:24 am

Lenio pisze:bo Cię wyślę do ... loszku :oops:
zgłoszę to gdzie trzeba jako groźbę karalną

Awatar użytkownika
Lenio

Post autor: Lenio » pn lis 12, 2012 1:01 pm

JeepFan pisze:
Lenio pisze:bo Cię wyślę do ... loszku :oops:
zgłoszę to gdzie trzeba jako groźbę karalną

Strachy na Lechy :)21 Ale coby nie drażnić Cię nadmiernie, i mając na uwadze:

JeepFan pisze:a poza tym ja chcę tramwaj !!!!!!
.... zaspokoję Twe pragnienie:

http://www.youtube.com/watch?v=dN-7kuTQdWg
Lenio

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne imprezy”