Ty na Pepiczków nie zwalaj. To nie jakoś, to ilośćszwecja pisze:
kurde cos zle czytalem :/ moze to czeski alkohol?

Moderator: Albert_N
Ty na Pepiczków nie zwalaj. To nie jakoś, to ilośćszwecja pisze:
kurde cos zle czytalem :/ moze to czeski alkohol?
A Wy cotrudus pisze: Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężynyktóra weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wamia na miejsce osobówką mykniemy
chyba już tak będzie ,że sami zaczniemy jeździćkudełek pisze:A Wy cotrudus pisze: Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężynyktóra weszła do bagażnika
a miał byś wakat to w razie "W" my z Agniesią chętnie z Wamia na miejsce osobówką mykniemy
bez chłopaków
Ja też dopiero jutro ruszam Patrola po letnim staniu żeby sprawdzić czy wszystko OK
oj moje chlopaki beda niezadowolonetrudus pisze:chyba już tak będzie ,że sami zaczniemy jeździćkudełek pisze:A Wy cotrudus pisze: Bogdan gdyby tak Mariusz nie pospawał mocowania sprężynyktóra weszła do bagażnika
bez chłopaków
Ja też dopiero jutro ruszam Patrola po letnim staniu żeby sprawdzić czy wszystko OK
Boguś weźmiesz mnie i Agnieśkudełek pisze:My się napewno zapiszemyszwecja pisze:dobra, dobra, a czy ktos oprocz mnie zapisal sie na andrzejki? jakos na liscie startowej nie widze...tylko załoga tylnej kanapy jeszcze się nie określiła na 100
i czekam ze zgłoszeniema Wojtek jest jak zwykle nr 1
BaPalinca pisze:masz szczęście, że Maciek nie siedzi na forumMam mu przekazać czy wolisz sam zaskoczyć go nowiną?
Sorki Wojtuś ale jedziemy już w czwórkę i piąty piestrudus pisze:
Boguś weźmiesz mnie i Agnieśna tylną kanapę
mam tak zgniłą ramę,że nie ma do czego spawać
a tak bym chętnie pojechał i się z Wami spotkał
czeka mnie i Maćka ciężka zima
a Maciek jeszcze nic o tym nie wie
bo Babcia ponoć cały warsztat zajmuje
![]()
pozdrawiam
A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIvLenio pisze:Tak sobie obserwuję tę Waszą urocząkonwersację i zastanawiam się, czy nie powinienem udać się z inspekcją do J. Co Wy tam rozmnożyliście
Babcię, że cały warsztat zajmuje
![]()
A tak dodatkowo, to kto mi zagwarantuje, że Pan Ordynator nie złoży przypadkiem ToyoParcha, jak za dużo w siebie wlejei będzie miał do dyspozycji Wojtka maszynę.
Co Tykudełek pisze: A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIv
ale jaja. muszę dzisiaj podjechać do Maćka i zameldować ze właśnie robi specjalizację na geriatriiLenio pisze:Co Tykudełek pisze: A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIvPrzecież Twoje Iveco to "Baby"
Pediatria to chyba gdzieś indziej
O w mordęJeepFan pisze:
ale jaja. muszę dzisiaj podjechać do Maćka i zameldować ze właśnie robi specjalizację na geriatrii
a propo Babki to zajmuje juz prawie cały warsztat gdyż albowiem rozczłonkowana została na atomy (znaczy rozdrobniona dokładnie )
że też auto składa sie z aż tylu części
Zawsze twierdziłem że szlifierka kątowa potrafi tyle co piła łańcuchowaJeepFan pisze:ale jaja. muszę dzisiaj podjechać do Maćka i zameldować ze właśnie robi specjalizację na geriatriiLenio pisze:Co Tykudełek pisze: A udaj się i Go pogoń bo ja też planuję podstawić w zimie do kliniki w Jaworznie Iveco więc może wyjść ToyoParchIvPrzecież Twoje Iveco to "Baby"
Pediatria to chyba gdzieś indziej
a propo Babki to zajmuje juz prawie cały warsztat gdyż albowiem rozczłonkowana została na atomy (znaczy rozdrobniona dokładnie )
jak połatamkudełek pisze:Sorki Wojtuś ale jedziemy już w czwórkę i piąty piestrudus pisze:
Boguś weźmiesz mnie i Agnieśna tylną kanapę
mam tak zgniłą ramę,że nie ma do czego spawać
a tak bym chętnie pojechał i się z Wami spotkał
czeka mnie i Maćka ciężka zima
a Maciek jeszcze nic o tym nie wie
bo Babcia ponoć cały warsztat zajmuje
![]()
pozdrawiamwięc może jakoś połatasz na jeden wyjazd i pojedziemy delikatnie turystyka tylko potem pamiętaj że czasem prowizorki zostają na dłużej
![]()
Masz jeszcze dwa tygodnie czasu
zdjecia, zdjeciaJeepFan pisze: a propo Babki to zajmuje juz prawie cały warsztat gdyż albowiem rozczłonkowana została na atomy (znaczy rozdrobniona dokładnie )
Wy to chyba nic nie robicie, że czas znajdujecie na dywagacje, gdzie jechaćszwecja pisze: 5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba![]()
czyli ze jedziemy do Gruzji?Lenio pisze:Wy to chyba nic nie robicie, że czas znajdujecie na dywagacje, gdzie jechaćszwecja pisze: 5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba![]()
Ja niestety w przeciwieństwie do lat minionych nie mam czasu, nawet nie wizytowałem własnej budowy 3 tygodnie
, a co dopiero rozmyślenia gdzie jechać
I jeszcze raz przypomnę, że dla mnie projekt Gruzja i okolice to 4 tygodnie, kto tyle czasu poświęci.
ad.3 Ja tam na Babce bym krzyża nie stawiał. po prostu jest rozebrana na części pierwsze na razie.szwecja pisze:karwa, ile wątków...
1. Wojtek skladaj auto... w razie czego zaspiewamy "to ostatnia niedziela" i parcha z sw. katarzyny zepchniemy![]()
2. Wojtek ani waż się nie używać argumentu "nie mam samochodu", żeby nie przyjechac...
3. ja tam na babci i tak już krzyżyk postawiłem...![]()
4. czyli z moim remontem silnika juz sie u Ordynatora nie zmieszcze?
5. Leniu, wlasnie Anetka mi obwiescila, ze juz ustaliliscie, gdzie jedziemy na wyprawe w przyszlym roku... bardzo mnie sie to podoba
6. Jurek, a Ty nie jedziesz do Kielc?
jaLenio pisze:szwecja pisze: ( I jeszcze raz przypomnę, że dla mnie projekt Gruzja i okolice to 4 tygodnie, kto tyle czasu poświęci.
Aneta, nie tyle jest uprzywilejowana, co buszuje pod moją nieobecność w moim domu i mi rodzinę buntujeJeepFan pisze: ad.5 Anetka jest uprzywilejowana skoro coś wie. Widać z tego że Ojciec Dyrektor utajnia plany i skład będzie sam dobierał (ciekawe dlaczego?)![]()
zgłoszę to gdzie trzeba jako groźbę karalnąLenio pisze:bo Cię wyślę do ... loszku
JeepFan pisze:zgłoszę to gdzie trzeba jako groźbę karalnąLenio pisze:bo Cię wyślę do ... loszku
.... zaspokoję Twe pragnienie:JeepFan pisze:a poza tym ja chcę tramwaj!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości