ta akcja mnie powalila, jest to sens ? byle dziura krecia i trzeba sie ciągac winczem.

Moderator: Mroczny
przecież to pokaz rozwiazan firmy a nie zdolnosci terenowych dusteraredzik pisze:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... r4Q#t=113s
ta akcja mnie powalila, jest to sens ? byle dziura krecia i trzeba sie ciągac winczem.
Ok.Misiek Bielsko pisze: Duster ma sporo lepszy napęd.
ale dalej znaczek dacii nie chcę z niego uciecalfik pisze:Duster ma wiecej prześwitu, lepsze nadwozie i niższa masę niż większość konkurencyjnych małych suvow, a do tego kosztuje połowę. I ten ostatni czynnik daje mu największą przewagę w terenie.
gruszkin pisze:
ale dalej znaczek dacii nie chcę z niego uciec
Nie, to oznacza, że CRV ma wyjątkowo chooyowo działający 4x4, volvo zresztą też. Innych nie sprawdzałem. W Dusterze działa to przewidywalnie i szybko.suzi4WD pisze:Ok.Misiek Bielsko pisze: Duster ma sporo lepszy napęd.
Czy to oznacza że duster jest najlepszy / w czołówce tanich suv'ów?
fakt.. lepiej działa już w suzi sx4 czy tam fiacie sedici...Misiek Bielsko pisze: Nie, to oznacza, że CRV ma wyjątkowo chooyowo działający 4x4, volvo zresztą też.
w szybkości rdzewienia na pewnosuzi4WD pisze:Czy nowa niva (z salonu) może konkurować z takim dusterem?
marcinsokol pisze:daje rade chlopaki chwala na budowie a wczesniej jezdzili jeepem , przynajmniej tak sie nie psujesuzi4WD pisze:Aż zajrzałem na YT.
Na pewno kupiłeś dustera?
![]()
To nie jeździ po błocie.
8 letniegomisman pisze:marcinsokol pisze:daje rade chlopaki chwala na budowie a wczesniej jezdzili jeepem , przynajmniej tak sie nie psujesuzi4WD pisze:Aż zajrzałem na YT.
Na pewno kupiłeś dustera?
![]()
To nie jeździ po błocie.
Porównanie awaryjności max dwuletniego dustera i przynajmniej 20letniego jeepa oczywiście ma sens i jest opiniotwórcze wysoce
No, koniec świata... Czas k... umierać chyba.Billy69 pisze:http://moto.onet.pl/aktualnosci/nissan- ... raca/sfgwj
ten jest zmodyfikowany jak mówisz... tylko jeszcze mostów nie adoptowałZbowid pisze:JA to bym zaczął od wstawienia foteli rajdowych - to ważny element w każdej furze. Później bym zajął się silnikiem...Pomyśł na modyfikacją mostów na patrolowe lub od ToytojaWarto inwestować, bo to otwiera nowe spojrzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości