W XTZ-cie Teścia wykonałem ogrzewanie od wentylatora, rurą aluminiową. Powstał wówczas klasyczny audio duct niosący fale dźwiękowe od cylindrów prosto do kabiny

Na szczęście sowieckie żelazo już cieszy uszy nowego nabywcy.
Moderator: Marcin-Kraków
Jak to powiedział Kramer do Natalii w VABANK-u? Ich habe vergessen?PiRoman pisze:A ja nie widziałem fot pierwszego nabytku. Jareczku, napraw ten stan prędziutko proszę.
coś bardzo podobnego:piotr-stihl pisze:@czesław&jarząbek pokaż jak wygląda to cudeńko co dodatkowo przytuliłeś , ciekaw mocno jestem
kosiarko-odśnieżarkę mtd 16/107 - ?
a [cenzura]...QL pisze:Kurde.... a coś kiedyś gadaliśmy w lecie, że przydałby Ci się taki, że hektary, trawa, że relaks i fajnie tak...
Pamięta jak mnie strofował ?
Jedyne co Cie tłumaczy że uległeś perswazji Piotrka, a wczoraj ostrzegałem...eh....
Na oko fajny, ale sporo do roboty. Wbrew pozorom ten brudny wycieruch z szopy jest cenniejszy. Tego jarmarcznie polakierowanego robił laik bez wyczucia tematu, wiele kwiatków po nim trza poprawiać.QL pisze:Zetorek fajny![]()
A opowieści Piotrka to chyba też warte sa jakis notatek i wydania dla potomności - wartość maja jako zobrazowanie "myslenia inaczej".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości