ActiveTrip kalendarium 2013
Moderator: Misiek Bielsko
ActiveTrip kalendarium 2013
Zapraszamy do zapoznania się z naszym kalendarium na rok 2013
Maroko – styczeń (15.01 – 28.01) wyprawa już się odbyła (fotorelacja -https://www.facebook.com/activetrip.polska)
Litwa – Łotwa – Estonia – maj (27.04 -5.05)
Turcja – czerwiec (13 – 14 dni)
Półwysep Kola (20.06 – 27.06)
Islandia – lipiec (2 tygodnie)
Krym – sierpień (10 dni)
Karpaty Ukraińskie – sierpień (8 dni)
Albania – październik (10 dni)
Czarnogóra – październik (6 dni)
Więcej informacji:
info@activetrip.pl
tel. 505 313 560
Maroko – styczeń (15.01 – 28.01) wyprawa już się odbyła (fotorelacja -https://www.facebook.com/activetrip.polska)
Litwa – Łotwa – Estonia – maj (27.04 -5.05)
Turcja – czerwiec (13 – 14 dni)
Półwysep Kola (20.06 – 27.06)
Islandia – lipiec (2 tygodnie)
Krym – sierpień (10 dni)
Karpaty Ukraińskie – sierpień (8 dni)
Albania – październik (10 dni)
Czarnogóra – październik (6 dni)
Więcej informacji:
info@activetrip.pl
tel. 505 313 560
Re: ActiveTrip kalendarium 2013
Powaga 2000 za popierdolke po Litwie Lotwie i Estonii kilkudniowa?
Dosc powazny pieniadz w mojej ocenie jesli dodatkowo doliczyc zarcie, noclegi, paliwo...
Edyta: 2k za Karparty Ukrainske 50km za granica Polski?
Dosc powazny pieniadz w mojej ocenie jesli dodatkowo doliczyc zarcie, noclegi, paliwo...

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- andrzej627
-
- Kontaktowanie:
Ciekaw jestem o jakie ubezpieczenie tu chodzi?Opłata za uczestnictwo w imprezie wynosi 2000 zł przy dwóch osobach w samochodzie. Wynajęcie samochodu na wyprawę (Nissan Patrol) 2 000 zł/ osoba.
Cena obejmuje pomoc w naprawach (holowanie), ubezpieczenie, opracowanie trasy.
Andrzej
koszty leczenia i NNW
- chemik2000
-
Kiedys sie konczy hobby....a zaczyna biznes i przy okazji jest cenowa fantazjaWojtek_W pisze:Powaga 2000 za popierdolke po Litwie Lotwie i Estonii kilkudniowa?

- andrzej627
-
- Kontaktowanie:
Znajda się na tym forum klienci w tej cenie?chemik2000 pisze: Kiedys sie konczy hobby....a zaczyna biznes i przy okazji jest cenowa fantazja
Andrzej
Nie ma takiej opcji.
Ale to moje prywatne zdanie.

Ale to moje prywatne zdanie.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- Igor V8
-
Jak zwykle głupie komentarze ...
Nie pasuje cena to nie jedziecie ...
Czy wy karwa wszystko musicie komentować ... japierdole

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

przeca pomagają ...wątek podbijają
Turcja ..hmmm....nikt chyba tego nie robi ?....paliwo po ile tam jest ?

Turcja ..hmmm....nikt chyba tego nie robi ?....paliwo po ile tam jest ?
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
mila polska cecha zagladac drugiemu do kieszeni...andrzej627 pisze:Znajda się na tym forum klienci w tej cenie?chemik2000 pisze: Kiedys sie konczy hobby....a zaczyna biznes i przy okazji jest cenowa fantazja

Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl
A ja musze... tzn mam ochote.Igor V8 pisze:Jak zwykle głupie komentarze ...![]()

Jezdze na kilkanascie imprez w roku i nie mam obaw przed zaplaceniem za nie.
I niespecjalnie widze w tym cokolwiek glupiego.

Oferta na wrzucona na forum, wiec trzeba sie liczyc,ze poddana bedzie publicznej dyskusji i komentarze niekoniecznie musza byc przychylne. Nie podoba sie? Nie piszesz na forum. Oferte zostawiasz na stronie.
Rownie dobrze moglbym odpisac w tym samym tonie: Nie masz nic konkstruktywnego do napisanie oprocz przeklenstw - nie pisz. Forum jak widomo to nie tylko nosnik pozytywnego przekazu

- andrzej627
-
- Kontaktowanie:
A czy Ty też musisz komentować? Na dodatek wulgarnie.Igor V8 pisze: Czy wy karwa wszystko musicie komentować ... japierdole
Andrzej
- andrzej627
-
- Kontaktowanie:
Nie bardzo wiem, co masz na myśli. Przecież nikomu nie zaglądam do kieszeni. Staram się tylko zrozumieć, skąd się bierze taka cena.grzes pisze:mila polska cecha zagladac drugiemu do kieszeni...andrzej627 pisze: Znajda się na tym forum klienci w tej cenie?![]()
![]()
Grzesiu, a co Ty sądzisz na temat tej ceny?
Andrzej
Cena:andrzej627 pisze:Nie bardzo wiem, co masz na myśli. Przecież nikomu nie zaglądam do kieszeni. Staram się tylko zrozumieć, skąd się bierze taka cena.grzes pisze:mila polska cecha zagladac drugiemu do kieszeni...andrzej627 pisze: Znajda się na tym forum klienci w tej cenie?![]()
![]()
Grzesiu, a co Ty sądzisz na temat tej ceny?
objazd i przygotowanie trasy czyli paliwo, amortyzacja samochodu, wynagrodzenie dla dwóch osób opracowujących dany kierunek,
następnie pilotowanie grupy czyli znowu to co wyżej poza wcześniejszym opracowaniem trasy.
Dobrze jest jak przychód z imprezy pokrywa koszty. Tak więc gdyby nie pasja i hobby to można zapomnieć o tym "biznesie". Tyle w temacie cen.
- Igor V8
-
Kolego Andrzeju ...andrzej627 pisze:A czy Ty też musisz komentować? Na dodatek wulgarnie.Igor V8 pisze: Czy wy karwa wszystko musicie komentować ... japierdole
Moja uwaga dotyczy ogólnych wypowiedzi na tym forum
... a że oberwało Wam się w tym temacie to ... czysty przypadek i zbieg okoliczności

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie, muszę tutaj udzielić wsparcia "konkurencji". Niestety realia są takie, że jeśli ktoś myśli o zarabianiu, a tym bardziej życiu z takich imprez, to musiałby je robić przez cały rok na okrągło. Przy minimum 7-8 samochodach na każdej imprezie.jegorek pisze: Cena:
objazd i przygotowanie trasy czyli paliwo, amortyzacja samochodu, wynagrodzenie dla dwóch osób opracowujących dany kierunek,
następnie pilotowanie grupy czyli znowu to co wyżej poza wcześniejszym opracowaniem trasy.
Dobrze jest jak przychód z imprezy pokrywa koszty. Tak więc gdyby nie pasja i hobby to można zapomnieć o tym "biznesie". Tyle w temacie cen.
Ludziom się wydaje, że cały koszt organizującego wyjazd to paliwo. Nikomu nie przychodzi do głowy, że to ileś tygodni czasu, kiedy nie zarabia się w swojej "zwykłej" pracy, eksploatacja auta, która kosztuje już obecnie sporo powyżej 1zł/km, roamingi, noclegi, czas poświęcony na przygotowania tras, koszty gadżetów, co ja zresztą będę pisał... Jak ktoś ma choć trochę wyobraźni, to sobie wyośli sam.
Czy 2000 to dużo, czy mało - decyduje ostatecznie rynek.
Wczoraj usłyszałem od kogoś, że 1600 za imprezę 5000km to za dużo i są tańsi... Ręce opadają.