Majówka 1-3.05.2013

imprezy i spotkania towarzyskie, wyjazdy weekendowe w teren...

Moderator: Albert_N

Benior
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Majówka 1-3.05.2013

Post autor: Benior » śr kwie 24, 2013 12:51 pm

Jest ogromna prośba aby wszyscy chętni się zdeklarowali i napisali w ile osób jadą.
Chodzi oczywiście o noclegi i ogólną organizację wyjazdu aby wiedzieć co i jak.
Koncepcja jest taka, że śpimy w szkole na podłodze a koszt wynajęcia to ok. 150zł za cała szkołę więc im nas więcej tym taniej. Dla osób które chcą spędzić nocki w extra warunkach jest w pobliżu fajny Dwór Sanna http://www.dworsanna.pl/
W szkole są kibelki, kuchnia węglowa i ciepła wodę też się zorganizuje. Mirek zaproponował u siebie prysznic dla Pań pod warunkiem, że on myje plecy Zaznaczam tylko dla PAŃ!!! Panowie będą mięli prysznic na zewnątrz lub ewentualnie zorganizuje się prysznic w szkole.

Proszę o deklaracje do Piątku 26.04.2013
tel. 669 10 88 99

Spanie.
Osoby posiadające namiot na wszelki niech ze sobą wezmą.
Nawet w szkole można rozbić namiot i będzie spało się wygodniej - przetestowane
Zabieramy ze sobą grzejniki, farelki bo jeśli będzie zimno to się dogrzejemy chociaż powinno być cieplutko.

szkoła - to stary budynek szkolny już nie użytkowany więc też i nie ogrzewany, ze względu że zima była długa budynek może być mocno wychłodzony więc trzeba o tym pamiętać

Wyżywienie we własnym zakresie.
Wpisowego brak ..... ale gospodarz pewnie się nie obrazi na 0,5L wody ognistej ;)

Wyjazd z Lublina 1.05.2013 ze stacji STATOIL przy Al. Kraśnickich o godz. 9:30
Ostatnio zmieniony pn maja 06, 2013 12:11 pm przez Benior, łącznie zmieniany 1 raz.

Benior
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Majówka 1-3.05.2013 Majdan Obleszcze

Post autor: Benior » śr kwie 24, 2013 12:54 pm

Aktualna lista
1. Benior + 2os
2. kpeugeot + 3 lub sam
3. BART EK + 1
4. Szymon na dwa dni
5. Jablo11
6. Error