awaria wspomagania
Moderator: Kosiarz
awaria wspomagania
wspomaganie się zacina!!!
witam ,potrzebuje porady jak ruszyć temat???
kierownica nie chodzi płynnie (przeskakuje )i generalnie wspomaganie przestało działać. doradźcie co trzeba sprawdzić w temacie bo mechan. stwierdził ,że nie da rady:(
pozdrawiam
witam ,potrzebuje porady jak ruszyć temat???
kierownica nie chodzi płynnie (przeskakuje )i generalnie wspomaganie przestało działać. doradźcie co trzeba sprawdzić w temacie bo mechan. stwierdził ,że nie da rady:(
pozdrawiam
Re: awaria wspomagania
pasek czy naciągnięty , olej czy jest, ewentualnie czy ktoś śruby na maglownicy za mocno nie docisnął,
jeśli to nic nie da musisz szukać drugiej pompy
jeśli to nic nie da musisz szukać drugiej pompy
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
właśnie zapomniałem dodać że,
pasek naciągnięty, olej jest więc ..........( i tu kończy się moja wena)
pasek naciągnięty, olej jest więc ..........( i tu kończy się moja wena)
śruba ma górze maglownicy reguluje jej luz
za mocno dokręcona da efekt jak piszesz
za mocno dokręcona da efekt jak piszesz
AD. Lukas 78
dzięki za radę co i jak właśnie miałem się zabrać za tą maglownicę (śrubę na górze) aż tu nagle działa.............
!
naprawiło się samo!!!! ki ch.j rozumiesz coś z tego??????????? bo ja nie bardzo.Zapomniałem dodać że jak się zacinała kiera to tak dziwnie piszczało coś w kierownicy
pozdrawiam
dzięki za radę co i jak właśnie miałem się zabrać za tą maglownicę (śrubę na górze) aż tu nagle działa.............

naprawiło się samo!!!! ki ch.j rozumiesz coś z tego??????????? bo ja nie bardzo.Zapomniałem dodać że jak się zacinała kiera to tak dziwnie piszczało coś w kierownicy
pozdrawiam
Misie się nie psują ... tylko same się naprawiają 

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...
nie chcę cię martwić ale takie samousuwające się usterki najczęściej wracają w najmniej oczekiwanym momencie 

Popieram sprawdziłem to na akumulatorze Centra... zdechł i stałem jak jeleń w lesie
wcześniej dawał znaki i się naprawiał samoistnie 

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...