Życzę powodzenia w znalezieniu zdrowego GU4, to nie lada wyczyn.komario pisze:Wiem ze nie bede oryginalny i moge narazic sie na smiesznosc
ale
szukam GU4
jezeli ktos z Forum ma cos zacnego do sprzedania to chetnie obejrze.

Moderator: Kosiarz
Życzę powodzenia w znalezieniu zdrowego GU4, to nie lada wyczyn.komario pisze:Wiem ze nie bede oryginalny i moge narazic sie na smiesznosc
ale
szukam GU4
jezeli ktos z Forum ma cos zacnego do sprzedania to chetnie obejrze.
Łączę się z Tobą w bóluernil pisze:Po mojego nawet nikt nie dzwoni, a co dopiero ogląda, więc raczej nie o stan tu chodzi
Pamiętam tego śruta...ledwo dojechał do PLernil pisze:Po mojego nawet nikt nie dzwoni, a co dopiero ogląda, więc raczej nie o stan tu chodzi
Ten, przy czym 33333 to taki żart był bardziej, na zasadzie "przyjdzie głupi to kupi". Nigdzie mi się nie spieszy.mopar pisze:Pamiętam tego śruta...ledwo dojechał do PL![]()
za drogi jest. to ten 33333?
a propos jazdy przez Kobiete.pawel abramczyk pisze:zapomniałeś że musisz dodać w ogłoszeniu że :
- przygotowany przez profesjonalną firmę ( samemu w garażu )
-nakleić czerwone naklejki z bieżnikiem szumeksa
- nigdy nie był katowany w terenie a tak naprawdę jedyny teren to trawnik pod domem
- i jeździ nim kobieta
- a i pokrowce czerwone z rysunkiem smoka
-no i polerka u lakiernika
no to wtedy oknami się będą pchali żeby go kupić
historia z życia wzięta zwykły czarny stał pół roku po tych zabiegach poszedł w tydzień
Heh, mój był jeżdżony przez kobietę od nowości, ja wiem czy to zaleta? Szybko jej ze sprzęgłem poszłokomario pisze:a propos jazdy przez Kobiete...
Mój był w automacie. Zadbany i czysty. Najwiekszy teren jaki widzial to kraweznik pod Tesco.vexx pisze:Heh, mój był jeżdżony przez kobietę od nowości, ja wiem czy to zaleta? Szybko jej ze sprzęgłem poszłokomario pisze:a propos jazdy przez Kobiete...
To zależy którym dyliżansemmopar pisze:Mojej nie dogonisz nawet jak byś se załozył jeszcze jedno turbosprzęgło i kreci do 1500
![]()
To ja kupiłem tego W160. Za podejście do sprzedaży Krzyśkowi dziękuję, zachował się w 100% fair. Samochód zrobił bez problemu trasę 400km do Piwnicznej Zdr, żadnych niespodzianek nie ma.Krzysiek_MM pisze:No dziwne bo nic nie chciałem zejść z ceny.
Ale ogólnie wart był.
Miał pewne mankamenty ale jak na 25letniego sztrucla to i wizualnie
i mechanicznie był ok
....
piotr e38 pisze:Z tymi kobitami, to różnie bywa, zazwyczaj sprzęgło do roboty, ciągła jazda na wysokich biegach a niskich prędkościach obrotowych, wyprzedzanie zazwyczaj zaczynają na 5 biegu od 50 km/h i pedał podłoga (panwie, korby i wał średnio to lubią, bo wtedy są największe obciążenia) swoją zawsze za to karcę i czasami się słucha, a z zadbanym wnętrzem też bywa różnie.![]()
, ale są i kobitki, które dbają o środek pedantycznie i jeździć też potrafią, ale tych jest mniejszy procent.
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości