Lechu a gdzie litość dla księgowejLenio pisze:Wyjeżdżamy 15 sierpnia, wracamy 25 sierpnia. Warunek, jak będę miał samochódW przeciwnym razie: "wyjeżdżacie 15 sierpnia, wracacie 25 sierpnia"

no fakt

Moderator: Albert_N
Lechu a gdzie litość dla księgowejLenio pisze:Wyjeżdżamy 15 sierpnia, wracamy 25 sierpnia. Warunek, jak będę miał samochódW przeciwnym razie: "wyjeżdżacie 15 sierpnia, wracacie 25 sierpnia"
Podesłać Ci wzór oświadczenia o "czynnym żalu"trudus pisze:Lechu a gdzie litość dla księgowejLenio pisze:Wyjeżdżamy 15 sierpnia, wracamy 25 sierpnia. Warunek, jak będę miał samochódW przeciwnym razie: "wyjeżdżacie 15 sierpnia, wracacie 25 sierpnia"
idealny termin miedzy dochodowym a Vatem
![]()
no faktkorekty deklaracji zawsze można złożyć
![]()
O Wojtuśtrudus pisze:Lechu a gdzie litość dla księgowejLenio pisze:Wyjeżdżamy 15 sierpnia, wracamy 25 sierpnia. Warunek, jak będę miał samochódW przeciwnym razie: "wyjeżdżacie 15 sierpnia, wracacie 25 sierpnia"
idealny termin miedzy dochodowym a Vatem
![]()
no faktkorekty deklaracji zawsze można złożyć
![]()
Batkocy20 pisze:no to .upa! 25tego będę już na żaglach w Chorwacji.
Andrzejkudełek pisze:Właśnie wrzuciłem na babciną stronę parę fotek z majówki w Rumunii
Wnuk Benny Hill'atkocy20 pisze:czy to był Charlie Chaplin
Co to, to nie. Ktoś musi zrobić mu papu. Weźmie Kajtka. Przy okazji pomoże mu podnosić motórkudełek pisze:Cyba nie myślisz o samotnych wyjazdach
No Ty zawsze tylko o tym jedzeniu....Lenio pisze:Co to, to nie. Ktoś musi zrobić mu papu. Weźmie Kajtka. Przy okazji pomoże mu podnosić motór![]()
Ja, przede wszystkim, pragnę mieć samochódkudełek pisze:Własnie dotarły do mnie jakieś słuchy o możliwej zmianie terminu wyjazdu wakacyjnego na przełom lipiec/sierpieńMoże coś dokładniej np 27 lipiec
![]()
Może więc zdecydujesz się na to http://allegro.pl/kamper-toyota-landcru ... 53411.htmlLenio pisze:
Ja, przede wszystkim, pragnę mieć samochódŻadnym calowym badziewiem nie będę jeździł
A termin wtedy, to dla mnie rzecz drugorzędna. Więc niech Palinca naciśnie gdzie potrzeba
Może już nawet być bez wyposażenia wnętrza, ma się rozumieć z fotelami
kudełek pisze:Własnie dotarły do mnie jakieś słuchy o możliwej zmianie terminu wyjazdu wakacyjnego na przełom lipiec/sierpieńMoże coś dokładniej np 27 lipiec
![]()
Dobrze, że "driving", a nie "diving"tkocy20 pisze:jeszcze kurs na off-road driving skills level trzeba zaliczyć! i to 5 poziomów! i zaświadczenie z sanepidu i od proboszcza bo inaczej nie dadzą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość