bo w cytrynce mam szybkę nieprzepuszczalną dla sygnału gps

Moderator: Albert_N
...ale przepuszczalną dla obrazu.Giepsa daj na zewnątrz.jpi pisze: mam szybkę nieprzepuszczalną dla sygnału gps
zdajesz sobie sprawę, że powolne wyrywanie ośmiu sztuk będzie bolałoPająku pisze:...ale przepuszczalną dla obrazu.Giepsa daj na zewnątrz.jpi pisze: mam szybkę nieprzepuszczalną dla sygnału gps
prawie nic nie zrozumiałem przekazuwojtek_kom pisze:Auto na F masz, więc koniecznie musi być coś zepsute![]()
![]()
Na serio...
Praktycznie wszystkie auta z atermicznymi szybami mają "repeater" - kawałek drutu lub dwa kawałki drutu i wzmacniacz.
Dużo też zależy od odbiornika.
Podłącz do GPS-A zewnętrzną antenę lub załóż "repeater". Możesz sam go zrobić np. z dwóch aktywnych anten GPS.
Najprościej podłączyć zewnętrzną, część nawigacji ma gnizdo do tego celu.jpi pisze:prawie nic nie zrozumiałem przekazuwojtek_kom pisze:Auto na F masz, więc koniecznie musi być coś zepsute![]()
![]()
Na serio...
Praktycznie wszystkie auta z atermicznymi szybami mają "repeater" - kawałek drutu lub dwa kawałki drutu i wzmacniacz.
Podłącz do GPS-A zewnętrzną antenę lub załóż "repeater". Możesz sam go zrobić np. z dwóch aktywnych anten GPS.![]()
muszę znaleźć taką na mini jacka bo usb do zasilania
teraz jowojtek_kom pisze:Najprościej podłączyć zewnętrzną, część nawigacji ma gnizdo do tego celu.jpi pisze:prawie nic nie zrozumiałem przekazuwojtek_kom pisze:Auto na F masz, więc koniecznie musi być coś zepsute![]()
![]()
Na serio...
Podłącz do GPS-A zewnętrzną antenę lub załóż "repeater". Możesz sam go zrobić np. z dwóch aktywnych anten GPS.![]()
muszę znaleźć taką na mini jacka bo usb do zasilania
Typowo samochód ma urządzenie z anteną zewnętrzną i wewnętrzną, przekazuje sygnały ze świata do wewnątrz pojazdu.
Jeśli nie masz gniazda w nawigacji, nie ma pewności że w samochodzie działa repeater... kupujesz dwie aktywne anteny GPS, komplet może ze 60 zł, łączysz, podajesz zasilanie i masz "przekaźnik sygnału GPS". Jedna z nich jest w takim momencie pasywna, druga aktywna.
na uj mi ta szyba, wsiadam do samochodu i tak jest mega upał przy pełnym słońcuernil pisze:I wiele innych jeszcze w tych koncernach
no moje dych lat 23 jak się wsiada do środka to prawie w ogólewojtek_kom pisze:Ja mam taki wniosek, czym nowsze auto, tym bardziej się nagrzewa
jak masz sirf star 2 to pyta tylko zewnętrzna antena, a jak masz 3 to działa, tez miałem ten problem jak miałem cytryne, dokupiłem czujke z modułe 3 i spoko działałojpi pisze:przerabiał ktoś motanie z anteną
gebels pisze:jak masz sirf star 2 to pyta tylko zewnętrzna antena, a jak masz 3 to działa, tez miałem ten problem jak miałem cytryne, dokupiłem czujke z modułe 3 i spoko działałojpi pisze:przerabiał ktoś motanie z anteną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości