Jakiś pomysł ? Najlepiej możliwie tanio

Jest pomysł mocowania na szeroki rzep, ale jakoś to nie przemawia za trwałością.
Moderator: Marcin-Kraków
Ani bezpieczenstwem.alientm pisze: Jakiś pomysł ? Najlepiej możliwie tanio
Jest pomysł mocowania na szeroki rzep, ale jakoś to nie przemawia za trwałością.
Nie wiem z kim i gdzie jeżdzisz ale ja by m w takim razie chyba zmienił towarzystwoKarolSawiak pisze:Z zewnątrz to zaraz Cię okradną prędzej czy później.
absolutnie nie polecam na dłużej... no może... pół sezonu (pod warunkiem, że się nie używa)górni$ pisze:Dodam swoje 2 grosze w temacie mocowania różnych gratów.
Ze swojej strony polecam wojskowe troki-skórzane paski pochodzące chyba z plecaków wojskowych. Do kupienia w każdym demobilu, na każdym bajzlu w powalającej cenie 1-2 zł za sztukę.
Są różnej długości-ok 20-30 cm, ze skróceniem zero problemów. Wytrzymałość? U mnie na dachu wisi na dwóch takich pełnowymiarowy stalowy szpadel z drewnianym trzonkiem od wiosny do tej pory i nic się z tym nie dzieje. Problemem może być tylko kwestia "dziurek" w pasku, ale każdy poradzi sobie z dopasowaniem tego
Łatwość odpięcia i zapięcia? Jak zwykły normalny pasek do spodni, klamerka i szlufka
Absolutnie polecam
nie ma to jak codzienne pastowanieNUREK MAV pisze:troki skórzane warto czasem zakonserwować bo to skóra przecież jest i posłuży dłużej , i tak szybko się nie zrywają ....
taka pracabert pisze: nie ma to jak codzienne pastowanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość