Miejsce jak rok temu

Aha, oczywiście 7 GRUDNIA !
Reszta niebawem i zapisy niebawem.
Moderator: Kosiarz
ramzes pisze:
500 internal server error mi sie pojawia a chetnie bym obejrzał co tam sfociliście ..![]()
w tym roku znow pogoda dała nam sędziom po kościach i nie było kiedy nawet ujęć zrobić ...
do nastepnego razu![]()
![]()
Zgadzam się ze wszystkim oprócz dojazdówek do oesów , zastanawiałem po co jechać godzinę do miejsca do krórego można dojechać w pięć minut ale jeden z sędziów mi wytłumaczył, że jeżdżą tylko ci co nie znają terenu i przyjechali pierwszy raz, ci co znali pojechali od razu na oesy. No dobrze a punkty foto? Po koleżeńsku jeden drugiemu przekazuje i po co jeździć bez sensu. Resztę sobie sam dopowiedziałem --- Ci co omineli dojazdówki zaliczyli wszystkie oesy i to kiedy były przejezdne a Ci co jechali zgodnie z regułami fer pley wiadomo, zamiast się integrować psuli miejscowe drogi szutrowe. Wielkie dzięki, ale za rok to pojadę na integrację bo idea jest super , i dla niej bylem kabrioletem dla tej imprezie i marzłem cały dzień ale na pewno nie do Warki. Po co więc piętnaście minut przestrzegać by nie wjeżdżać na pola, nie lepiej poprowadzić dojazdówki najbliższą drogą do oesówalfik pisze:Super fajna impreza i idea i organizacja i sędziowie i nagrody i nawet mi nie przeszkadza, że nic nie wygrałemwielkie brawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości