Karson pisze: MT wygrał mimo, że rama w dżipie mu pękła
fajna walke z traskiem ( jeszcze w gracie )stoczyli na ostatnich metrach przed meta.
Mijali mnie akurat na odcinku , fajnie to wygladalo
Moderator: Pasza
Karson pisze: MT wygrał mimo, że rama w dżipie mu pękła
nie pamiętam czy nie wtedy Trasek aż nadgarstek złamałDrako pisze:Karson pisze: MT wygrał mimo, że rama w dżipie mu pękła
fajna walke z traskiem ( jeszcze w gracie )stoczyli na ostatnich metrach przed meta.
Mijali mnie akurat na odcinku , fajnie to wygladalo
nie pamiętam, stare dziejeDrako pisze:on chyba pol rajdu tak jechal
Proszę Cię ja...sciba pisze: Szacun dla Martina...kilka lat temu widziałem go na rajdzie (jednym z Polskich maratonów), to jak kończył oes'a to już sędziów nie było na pkGość zrobił mega postęp...lepiej od ADASIA
Goscia osobiscie nie znam, ale jedzie wspaniale.Drako pisze:Gazfan niezaleznie od opinii , faktow oraz od naszego prywatnego zdania o Martinie... nie mozna mu odebrac ze jest genialnie prowadzony, genialnie promowany itd.
Nie mozna mu odebrac tego ze zrobil niesamowity postep.
kazdy z nas chcialby miec taki budzet , wykupione lekcje u takich nauczycieli, mozliwość treningów itd.
Oczywiscie mozna powiedziec ze jest wielu kierowców, ktorzy sa zdolniejsi, lepsi , przystojniejsi itd...
Ale swiat jest nie sprawiedliwy , wiec nie ma co siac zawisci tylko mimo wszystko kibicowac. Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi.
ale proszę Cię ja, byli jeszcze sędziowieGAZFAN pisze:Proszę Cię ja...sciba pisze: Szacun dla Martina...kilka lat temu widziałem go na rajdzie (jednym z Polskich maratonów), to jak kończył oes'a to już sędziów nie było na pkGość zrobił mega postęp...lepiej od ADASIA
Mroczna strona skracania trasyPo wypadku znalazłem się w miejscu, gdzie nikogo nie było
Ciekawe czemu trasa rajdu prowadziła inną doliną a Patronelli był w innej...Świstak pisze:
Po wypadku znalazłem się w miejscu, gdzie nikogo nie było. Trasa rajdu prowadziła inną doliną. Schodziłem kozią ścieżką. Obawiałem się, że szybko mnie tam nie odnajdą. Po dwóch godzinach Boliwijczyk Rossetti zabrał mnie na quad i 10 kilometrów dalej spotkaliśmy śmigłowiec Etienne Lavigne'a, który mnie
Staram się śledzić na bieżąco, bo moi kumple, nie chwaląc się tam jadą...Szarbia pisze:A czemu Czarnecki sie wycofal?
RudeBoy pisze:Hołek coś licho...
Nie tylko to... Dodatkowo tubylcy z częściami zapasowymi w plecakach...wojo02 pisze:bracia patronelli zawsze walili skrotami,
rafal sonik opowiadal, ze jadac pierwszy napotykal sie na czesci i slady po kladzie , a na mecie byl w plecy
w tym momencie ma realna szanse wygrac caly rajd
Kibicować to jasne.Drako pisze:Gazfan niezaleznie od opinii , faktow oraz od naszego prywatnego zdania o Martinie... nie mozna mu odebrac ze jest genialnie prowadzony, genialnie promowany itd.
Nie mozna mu odebrac tego ze zrobil niesamowity postep.
kazdy z nas chcialby miec taki budzet , wykupione lekcje u takich nauczycieli, mozliwość treningów itd.
Oczywiscie mozna powiedziec ze jest wielu kierowców, ktorzy sa zdolniejsi, lepsi , przystojniejsi itd...
Ale swiat jest nie sprawiedliwy , wiec nie ma co siac zawisci tylko mimo wszystko kibicowac. Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi.
Taa... czwarty na sześciu...goralski pisze:na wp5 hołek 4 i traci do księciunia 7:24, odrabia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości