NUREK MAV pisze:już jestem na etapie motania to sam sie przekonam ale dzięku Wojtek_W za info

Moderator: Kosiarz
NUREK MAV pisze:już jestem na etapie motania to sam sie przekonam ale dzięku Wojtek_W za info
nurek motasz motor od E60...?tez troche sprawdzałem temat ale kosmos kasa...chyba ze masz jakiś fajny pomysł na to...podziel sie potem.NUREK MAV pisze:już jestem na etapie motania to sam sie przekonam ale dzięku Wojtek_W za info
rafale_23 pisze:nurek motasz motor od E60...?tez troche sprawdzałem temat ale kosmos kasa...chyba ze masz jakiś fajny pomysł na to...podziel sie potem.NUREK MAV pisze:już jestem na etapie motania to sam sie przekonam ale dzięku Wojtek_W za info
rafale_23 pisze:wartosc całego oszpejowanego longa...
rafale_23 pisze:poważnie odpowiadam ze łosie z fabryka 4x4 biorą około 36 tys netto i trwa to u nich miesiąc...
Sam jesteś łoś chlopczyku. Widziałem ich robotę, jeździłem patrolem z tym silnikiem i uważam ze się zesrasz i nigdy tak nie zrobisz. Zrobione zgodnie ze sztuką, kultura techniczna na wysokim poziomie. Ktoś poswięcił duzo czasu i pracy zeby to dopracować i ceni to a Ty wyjeżdzasz z losiami.rafale_23 pisze:poważnie odpowiadam ze łosie z fabryka 4x4 biorą około 36 tys netto i trwa to u nich miesiąc...
rafale_23 pisze:używany ale z wiadomego żródła...pono ładne i sprawdzone...
Tak się składa, że wiem sporo w temacie. Silniki owszem są używane (chyba nikt niema wątpliwości że za 36 koła z konwersją i robotą dostaniemy nowy silnikRaymund pisze:rafale_23 pisze:używany ale z wiadomego żródła...pono ładne i sprawdzone...
z aledrogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zakonnica jeżdżiła![]()
![]()
nudzi się patrzenie na te minymopar pisze: Miny kierowców w Q7 itp będą bezcenne.
Dobrze że tapicerki nie ufajtałeśmopar pisze:Jezdziłem ostatnio krótkim y60 z pojedynczą turbiną. Mosty 2.8 i 285/75/16. To jest poezja extaza odlot i nirvana w jednym. Na kazdym biegu wciska w fotel.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości