ło takiej łoredzik pisze:jakiej zimie ?

Moderator: Misiek Bielsko
Za flaszke to biere w ciemnorort_ pisze:Jest ktoś kto ma 'rzut beretem' do Głuchołazów?
Mały XT do oblookania za flaszkiem.
Pliiiiiiz....
http://allegro.pl/yamaha-xt350-xt-350-n ... 20113.htmlWojtek_W pisze:Daj linka. W weekend chce sobie przez Zlote Hory strzelic traske.
Zdaje się że tylko TTR to okolice 150 kg.rort_ pisze: Może być XT600 ale tylko 2kf, albo jaka XL600R też przed '90. Abo TTR. Byle w okolicach 150kg albo mniej i z papierem.
Może być z zepsutym silnikiem
XL600R z '87 dzisiaj oglądałem w Oświęcimiu. Serce jak dzwon, ale reszta trochę lipna.s3R pisze:Zdaje się że tylko TTR to okolice 150 kg.rort_ pisze: Może być XT600 ale tylko 2kf, albo jaka XL600R też przed '90. Abo TTR. Byle w okolicach 150kg albo mniej i z papierem.
Może być z zepsutym silnikiem
Właśnie dopiero co swojego Transplanta za miedzę kumplowi pogoniłem...ffrt pisze:Mnie się dziś zakupy udały - przyciągnąłem z okolic Konina drugiego transalpa do domu![]()
Jak mi odwali to pójdzie na żółte blachy bo całkiem zacna sztuka, a jak nie to ścioram go w jakimś błocie.
Po jazdach testowych wyglądał tak trochę nie na sprzedaż - fajnie po piachu się latałojutro umyć trzeba będzie i głębsze oględziny uskutecznić.
a może. te starsze często faktycznie lżejsze i bardziej terenowe.rort_ pisze: Waży te 150 na gotowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości