tak wygląda teraz kaczeniec ?chomik. pisze:(...)

to auto medal powinno dostać za to userów przeszło i dalej żyje

Moderator: Albert_N
tak wygląda teraz kaczeniec ?chomik. pisze:(...)
mało że żyje to jeszcze robi mega robotękuba500 pisze:tak wygląda teraz kaczeniec ?chomik. pisze:(...)![]()
![]()
![]()
to auto medal powinno dostać za to userów przeszło i dalej żyje![]()
No pisałem żeby wyprowadzic wyżej wydech prowizorycznie - w celach diagnostycznych - wtedy sprawdzic co się dzieje po wjechaniu do wodyPlacek^ pisze:Samochód mi zdycha po wjechaniu do wody, drodzy forumowicze doradzili żebym wyciągnął wydech nad powierzchię, co zrobiłem, ale gówno dało
Bo to sie inaczej robi. Wydech masz do tyłu normalnie podciągnięty. Na końcu jest rura ale zakładana dopiero w momencie wjazdu do wody i wtedy się nic nie topi i nie dławi Ci też wydechu.Placek^ pisze:Nie, jest gorąca ale nie na tyle żeby parzyła. Chociaż wcześniej był gumowy zbrojony wąż ale topił się na łączeniu z metalową rurą na dole. Może zrobię jakąś osłonę, bo to dopiero na jednym rajdzie jest przetestowane.
Napisz coś więcej o auciekewin pisze:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
moje evo3 ze stajni 4xdrive auto na sezon 2014 na pokładzie gigglepin
Widzę że na Rajdach bez zmianAdam.Ż pisze:tereny fajne, tylko za dużo pilotów do kierowania
kewin pisze:A wiec auto posiada :
Zawieszenie niezależne coiliover
adalbert78 pisze:Widzę że na Rajdach bez zmianAdam.Ż pisze:tereny fajne, tylko za dużo pilotów do kierowania![]()
![]()
Wole z dziesięcioma pilotami na kołach dla zabawy niż z jednym który biega z lina od drzewa do drzewa ze spiętymi pośladami.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości