dzieciaki maja swoje królestwo, a rodzice swoje

Moderator: Marcin-Kraków
Tjaaaa..Damian pisze:moi znajomi francuzi mający trójkę dzieci, jeżdżą z dwoma namiotami na dachu na defie 110
dzieciaki maja swoje królestwo, a rodzice swoje
grzes pisze:a jeszcze jedna wada namiotu dachowego rodzinnego![]()
zawsze spi sie z dziecmi, i tu 2 Quechua'y sa nie do przebicia
Już się tak nie chwal ....Damian pisze:jak się zepnę, to swój złożę szybciej niż w minutę
z poziomu ziemi łapię za rozłożoną drabinkę i podnoszę
jak całość leży, to włażę po drabince na tylnych drzwiach wozu i włażę na złożony namiot
zsuwam drabinę (dwa proste zatrzaski) i łapię za pokrowiec, który leży przed namiotem na dachu
pokrowiec zarzucam na rogi, zeskakuję z wozu i ściągam pasem (suwak dookoła to porażka)
gotowe, jedziemy.
rozłożenie jeszcze szybciej
dla mnie jedyna alternatywa to...kamper 4x4
Marek D. pisze:ale se fajny temat do przekomarzania znaleźliście ...![]()
Oki ... człowiek wychowany w kawalerce ze ślepą kuchnią kupi dachówkę .... bo choćby tylko dlatego, że jak se przed snem nie piźnie 8 długości schodów, a sąsiad w podłogę kijem od szczotki nie zastuka to nie zaśnie .... jego po prostu przestrzeń przeraża.
W drugą stronę .... człowieka wychowanego tam gdzie się płotów się nie stawia i nawet drzwi na klucz nie zamyka to do czasu jak deszcz nie zacznie padać to go nawet w cyrkowym namiocie nie upchniesz bo małpiego rozumu dostaje![]()
ależ oczywiście że jestselim pisze: już chce widzieć dachowca składanego w minutę - na gotowo
Zibi pisze:No jak suwak porażka - nie robią zamki???
jakiego Grześka niby ?mik pisze:ależ oczywiście że jestselim pisze: już chce widzieć dachowca składanego w minutę - na gotowo
na przykład przytoczony przez Grześka wyżej Autohome
lub taki James jak ma Franc
nie widzę u ciebie na stronce tego modelu ,Zibi pisze:Wiem, dlatego nawet się nie odzywałem. A ja własnie jutro będę montował na swoją toyotę funkiel nówkę namiot ze spaniem 240x165 bo zaraz po świętach wyjazd na campparty.
Zibi pisze:Przeczytaj uważnie mój wpis - ze spaniem 240x165 - to jest własnie spanie w longu. Te pozostałe 80 cm to jest przedsionek wejscia do namiotu.
Zibi pisze:No i znowu kłapiesz a nijak ma to się do rzeczywistości. Tyle razu Ci mówiłem - nie uogólniaj.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość