M.in. dlatego chce takie buciki, nieprzemakalne maja byc.

Moderator: Misiek Bielsko
Te maja membrane, wiadomo, ze skora przemoknie, ale nie dojdzie do stopy. A daytona dobra to ponad 2K polka cenowa. Mnie niestety nie stac.leszek pisze:Nie liczył bym na to że takie buty będą nieprzemakalne.
Buty motocyklowe ponoć dzielą się na tanie takie do 600zl. Dobre i Daytona. Właśnie zamówiłem daytony bo mam już dość jazdy z mokrymi stopami.
Bez napisu Daytona??? NiemożliweMroczny pisze:jeżdżę w trepach dobrej jakości. Nigdy nie przemokły..
ernil pisze:Tylko że my patrzymy z perspektywy dużego enduro. Ty jak widzę jeździsz łokciem po ziemi. Więc taki bucior odpada.
I o to chodzi wlasnie. Ale Ernil jeszcze z Mrocznym nie zapodali girami w nic, to nie zrozumieja do momentu zapodania.s3R pisze:Ja po kilku wypadach do lasu zakupiłem Foxy comp 5.
Ilość kamieni i gałęzi podniesionych przez przednie koło i obijających mi się o nogi skutecznie oduczyła mnie od jeżdżenia w byle jakich niskich butach.
Nie są takie jak crossowe i spokojnie można w nich chodzić nie mając wrażenia podobnego do buta narciarskiego.
Ja nie pisalem nic o niskich butach, sam jak debil jezdze w wysokich zwyklych cywilach, dzwona nie mialem od 15 lat i daj Boże tak dalej, ale trzeba dmuchac na zimne. No i wcurwialo mnie przemakalnosc zwyklych buitow.Mroczny pisze:od trepa do byle jakiego niskiego buta daleko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości