ejtner pisze:alibia1112 pisze:Foch za fochem i focha przegania.
Jeszcze nigdy nie widziałem Dustera za imprezach 4x4, ale jakby był taki przezajebisty to by wszystko wygrywał.
Kolega musi się jeszcze dużo nauczyć życia w społeczeństwie

Jak grochem o ścianę...znajdź w mojej wypowiedzi kolego gdzie napisałem że Duster będzie brylował na imprezach 4x4? Choć jak gdzieś tam czytałem już jeden Duster zdążył wiochy narobić kilku "lepszym" w swoich wydumkach 4x4.
No i gdzie niby te fochy? Sprawa prosta do reprezentowanej w temacie grupy "wyznawców" starego złomu z pod znaku nissana/tojoty/lr/mitsu nie dociera fakt lub trudno im się z tym pogodzić że gówniany producent z rumunii zrobił całkiem przyzwoite auto 4x4 które z powodzeniem służyć może do TURYSTYKI z lekkim zabarwieniem OR i że spokojnie ten słabowity Duster opędzi te wycieczki które znaczny procent z was realizuje Patrolami. Jest taniej ale mniej zajebiście i fotkami już nie ma jak się pochwalić. Co lepsze 90% z wypowiadajacych się nigdy nie jeździła tym samochodem w wyniku czego nawet pisano już bzdury o typie napędu jaki ten samochód posiada. Jak na podrózników bardzo mało otwarte i ogranicznone głowy.
Z całym szacunkiem pierdolisz jak potłuczony. Brzmi to tak - nie stać mnie na użytkowanie dużej terenówki, więc proszę się ze mnie nie śmiać, że jeżdżę gównianym plastikiem. I choć podoba mi się Duster, bo na tle współczesnej motoryzacji jawi się jako konkretne auto o uniwersalnym przeznaczeniu, ale nigdy, przenigdy, pod żadnym względem nie będzie to duża terenówka z klasycznie rozwiązanym napędem 4x4 a tylko z jego protezą. Krótka jedynka też nie wystarczy. Zamiast się egzaltować, zacznij jeździć, pokaż lub nie ładne foty, ale przestań się panoszyć w miejscu, w ktore dopiero co trafiłeś i ch.uja wiesz o panujących tu zasadach

Jak się nie ogarniesz w krótkim czasie, to usłyszysz radosne W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J. i tyle będzie Twojej kariery tutaj, albo wrócisz po cichu pod zmienionym nickiem jak niejeden nowy, nawiedzony leszcz jak Ty wcześniej.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172