Moderator: Student
Mowisz i masz10zulu pisze:Przydałaby się aktualizacja przebiegu i znów parę fotek co tam za wielką wodą.
na tyle daleko ze nie przeszkadzasuzi4WD pisze:aha.
kościół daleko macie?
Moja jeszcze 4 lata... Może to już czas skorzystać?ernil pisze:Aż se popaczałem w paszporta. Skończyła mi się dziesięcioletnia. Faken szit. Nic to, przejechać się do KRK przyjdzie, odstać swoje, wyjaśnić, że ojciec tylko podobny był do Taliba i nie, niestety nie jestem obrzezany
Dwa w jednym...nawet typwe wozy strazackie (engine) maja wyposazenie ALS i paramedyka na pokladzie.Wowos pisze:"Fire & Paramedic" to jest jakieś dwa w jednym, czy po prostu pod jednym szyldem dwie jednostki występują ?
Spokojna glowa....jest i kalach:10zulu pisze:![]()
![]()
Tak trzymać
![]()
Ps. Porządnego kałacha tam sobie spraw a nie jakieś kapitalistyczne wydumki
Ty sie nie odgrazaj tylko spakuj walizke i wpadnij w moje strony!Wojtek_W pisze:Ech...
Dalbym Ci bana jakbym mial taka mozliwosc.![]()
Podczas tej calej wycieczki najlepsza byla akcja jak zatrzymalismy sie na zarcie gdzies na szycie gor przy granicy z poligonem lotniczym szkoly Top Gun....i nagle niewiadomo skad ponizej nas nad samym dnem wyschneitego jeziora przelecialy dwa odrzutowce NAVY na pelnej faji...nawet aparatu nie zdarzylem wyciagnac.czesław&jarząbek pisze:ten trip przez opuszczone wioski niekiepski.
Najlepsze i najbardziej znane w mojej okolicy to Bodie.Wojtek_W pisze:
Gdzie ten Ghost Town byl?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości