kłopot ze spryskiwaczem w461
Moderator: Mroczny
kłopot ze spryskiwaczem w461
Coś dziwnego dzieje się ze spryskiwaczem w moim gd 290. Od paru dni po chłodnej nocy nie leci płyn [ a raczej denaturat bo to mam wlane ] na przednią szybę . Cały strumień natomiast jest kierowany na tylną ... Po przejechaniu paru kilometrów wszystko wraca do normy i działa jak należy . Rozumiem iż w tym czasie nagrzewa się komora silnika i coś się też nagrzewa i puszcza płyn na przód . Mam w związku z tym dwa pytania : co odpowiada za rozdział spryskiwania przód/tył bo przecież jest jeden silniczek przy zbiorniczku płynu , i drugie czy może to być wina zawieszania się zaworu zwrotnego pod przednią maską ?
Re: kłopot ze spryskiwaczem w461
oporopowrotnik bulbulatora

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Nie szkoda koledze czasu na ślęczenie przed ekranem i zaśmiecanie tematu ?
a koledze zamiast psuć oczu od ekranu i popadać w nerwówkę czy odpowiedzą to podnieść maskę popatrzeć i dupy pierdołami nie zawracaćaugust pisze:Nie szkoda koledze czasu na ślęczenie przed ekranem i zaśmiecanie tematu ?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Zamiast psuć oczu od ekranu ... Piękne, już wiem z kim mam " przyjemność".
A forum kolego jest od wymiany doświadczeń . Jeżeli nic się nie wie nie pisze się w temacie . Kasztanie.
A forum kolego jest od wymiany doświadczeń . Jeżeli nic się nie wie nie pisze się w temacie . Kasztanie.
na pewno nie toaugust pisze:
A forum kolego jest od wymiany doświadczeń . .

Przez takich mądrali jak Ty . A przy okazji - nie Ty będziesz mnie TU zapraszał ! Skasztaniłeś temat i tyle . Moda proszę o usunięcie go w całości .klucz13 pisze:na pewno nie toaugust pisze:
A forum kolego jest od wymiany doświadczeń . .idź poszukaj innego i tam smędź
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Nerwowy kolega 

Mam problem i muszę sobie z nim poradzić . Przy 0 C nie będę grzebał przy aucie pod blokiem , dlatego pytam . Jak będę wiedział co zawiodło pojadę do serwisu , kupię co trzeba i wtedy mogę zacząć naprawę . Teraz jeżeli to rozgrzebię i tak będę musiał zaraz poskładać a przy tej temperaturze nie jestem w stanie zdjąć wężyka nie mówiąc o jego założeniu .