To jest "moj" model i moge sie doktoryzowac i madrzyc.
Wygalda bardzo ladnie i adekwatnie do swojego przebiegu. Powiedzialbym,ze nawet powyzej sredniej. Moj jest dwa lata mlodszy
Plusy
- orginalne tarcze przod/tyl i niepokrywiona przednia felga - sukces
- na boczkach od baku nieporysowane naklejki , na boczkach kolo siezenia sa naklejki (schodza latwo od myjki)
- orginalne manetki
- orginalna naklejka na filtrze
- duzo detali, ktore szybko sie zuzywaja, gubia, lamia: slizg lancucha na wachaaczu, nie ma bypassa czujnika stopu z tylu, trzymacz przewodu hamulcowego do poprzeczki kierownicy itd..
- orginalne lusterka - wazne, bo latwo sie przy glebie lamia, a ,ze sa wkrecane w przelaczniki (a nie do kierownicy na opaskach) to wylamuja tam gwinty. Tu orginal
- to samo z dzwignia ssania. Tez przy glebowaniu sie lamie, bo w ujowym miejscu jest i czesto ja przenosza (opcji jest kilka)
Minusy (czesc na sile)
- wedlug mnie za malo oleju. Powinno byc widac w okienku na stopce jesli stoi i nie chodzi. A na calkiem zimnym juz w ogole.
- zamykanie narzedziownika nieorginalne (lubi sie gubic, ale nie otworzysz bez srubokreta)
- dzwignia hamulca noznego podgieta do gory - standard, wiec jakies gleby byly
- ta sama europejska wersja co moj, ale ja nie mam oblasku pod tylna lampa - nie znam wersji, ktora by miala
- ma filtr paliwa, a kranik ma podcisnieniowy. U mnie byly problemy z paleniem, obrotami itd.. a filtr mialem taki sam.
mozna uzyc w razie co do negocjacji ceny

- wlasciciel nic nie pisze o wymianie napinacza lancucha wyrownowazajacego (doohickney). Wada silnika i musi byc naprawiona. Na 90% juz sie rozlecial. Jesli silnik chodzi (tak napisane) to pewnie puka juz na wolnych. Wymiane robi sie raz na zawsze. Kit akcesoryjny kosztuje ~$40, wymienic mozna samemu albo zlecic (mysle,ze ze 200 zeta) i spokoj.
http://www.klrworld.com/index.php?optio ... Itemid=227 to jest jedyna wada tych silnikow. Reszta to mniej lub bardziej potrzebne usprawnienia.
Cena nie niska, ale rozsadna. Wydaje mi sie,ze rokuje jak najbardziej do obejrzenia.
Az dziwne,ze tak malo jest ich obecnie na Allegro. Zawsze bylo wiecej w tym kilka tych nowych
http://images.motorcycle-usa.com/PhotoG ... 50_083.jpg
I moze nad takim sie zastanow. Masz szybke, owiewke i wiekszy bak. Pozatym ten sam motur.