Nowe przepisy

Moderator: Misiek Bielsko
Zobacz czy masz wybita pojemnosc na bloku, w 1100 wybijali, pierwsze b12 tez, a od K1 juz nie, puste miejsce.Łosiu pisze:Przeszczep się przyjąłzrobiłem tak na szybko bez regulacji gaźników (zostały tak jak były w 750tce) i bez owiewek 60km. Jest jazda, nie ma czego porównywać z dołem w 750, bo tego się nie da porównać
na miejscu na ccm puste pole, silnik to jest jakiś diabeł, bo ma i moc i moment i zawszeredzik pisze:Zobacz czy masz wybita pojemnosc na bloku, w 1100 wybijali, pierwsze b12 tez, a od K1 juz nie, puste miejsce.Łosiu pisze:Przeszczep się przyjąłzrobiłem tak na szybko bez regulacji gaźników (zostały tak jak były w 750tce) i bez owiewek 60km. Jest jazda, nie ma czego porównywać z dołem w 750, bo tego się nie da porównać
ps. wlasnie w swoim sprawdzilem V720 poczatek nr. moj jest z 2003r.
Takie zycie.Łosiu pisze:na miejscu na ccm puste pole, silnik to jest jakiś diabeł, bo ma i moc i moment i zawszeredzik pisze:Zobacz czy masz wybita pojemnosc na bloku, w 1100 wybijali, pierwsze b12 tez, a od K1 juz nie, puste miejsce.Łosiu pisze:Przeszczep się przyjąłzrobiłem tak na szybko bez regulacji gaźników (zostały tak jak były w 750tce) i bez owiewek 60km. Jest jazda, nie ma czego porównywać z dołem w 750, bo tego się nie da porównać
ps. wlasnie w swoim sprawdzilem V720 poczatek nr. moj jest z 2003r.Dałem się karnąć kumplowi co lata na co dzień Hondą Big One, jest zdruzgotany
Pytanko jeszcze mam takie, bo cały zapłon w komplecie z płytką i impulsatorem przełożyłem z 750, w związku z tym odcięcie mam za wysoko raczejredzik pisze: Takie zycie.![]()
![]()
![]()
Moj kumpel co mial DL1000 po tym jak sie karnal moim, to stwierdzil ze to ciagnie jak elektrowóz ze ma charakterystyke jak silnik elektryczny.Stary 750cc pod tym wzgledem do 5000 obr wogole nie jechal, potem kolo 6000 jakies zaczatki przebudzenia i od 7000 juz ciagnal jako tako.
kulkagsx1200 pisze:inazuma ma przy 10500 i uwiez , nie ma potrzeby w zupelnosci do tego krecic
inka ciagnie od samego dolu jak parowoz
od b12 rozni sie srednica gaznikow (34mm)
albo 36
b12 mial chyba 36albo 38
natomiast gixer 1100 - 40mm
poza tym gix i inka maja po 5biegow
b12 chyba 6 ?
Piotrek M pisze:Mają w Łochowie konstruktorzy fantazje !
http://allegro.pl/chopper-wsk-na-chodzi ... 37777.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości