Moderator: Marcin-Kraków
Gdzie mieszkasz we Wrocku?Kabal pisze:mi przez niedokładnie domknięte okno wtłoczyło do mieszkania ze 20 litrów wodyZ 10 piętra nie było widać ulicy przez dobre 15 minut. Jak już się nieco przetarło to zamiast ulicy był tor kajakowy
W okolicy sporo połamanych/wyrwanych drzew i tym samym stratowanych samochodów. Cała dzielnica w gałęziach i liściach. Przez zalany wiadukt do pracy jechałem 1h 20 min zamiast codziennych 15 minut..
Gajjradek pisze:Gdzie mieszkasz we Wrocku?Kabal pisze:mi przez niedokładnie domknięte okno wtłoczyło do mieszkania ze 20 litrów wodyZ 10 piętra nie było widać ulicy przez dobre 15 minut. Jak już się nieco przetarło to zamiast ulicy był tor kajakowy
W okolicy sporo połamanych/wyrwanych drzew i tym samym stratowanych samochodów. Cała dzielnica w gałęziach i liściach. Przez zalany wiadukt do pracy jechałem 1h 20 min zamiast codziennych 15 minut..
Okropna dzielnicajradek pisze:Ja jestem z Grabiszynka, mieszkalem 500 metrow od Carrefoura.
A jak inaczej jak pień taki że jeden człek nie obejmie.Mroczny pisze:kłodę kinetykiem?![]()
Szuka pretekstu, zeby auto zmienic.Mroczny pisze:kłodę kinetykiem?![]()
Bez szans, gdyby się dało to bym teraz nie pisał tyklo był na rybachjradek pisze:Objechać się nie da?
Taką ekipą jak się wybieramy to niech lepiej wiatr uważa w kogo gałęziami i drzewami ciska, bo mogą to być jego ostatnie podmuchyjradek pisze:W czwartek tez bedzie wialo! Uwazaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości