A mi poszła pompa wtryskowa i "wyzbywający" do dziś nie dosłał mi drugiego kluczyka. Powód by szukać waśni?W końcu używane 21-letnie auto. Chociaż fakt, chamstwo to. Tym bardziej, że "ktoś" dołożył drugą pompkę i nasrał tròjnikòw i przewodów by przedłużyć agonię pompy. Stargowany "tysiak" właśnie idzie w pizdu, zamiast na opony :/Marcingalloper pisze:Ja bym jechał już do poprzedniego właściciela z zamiarem nabycia mu kilku guzów na łbie.
No chyba że masz tak nie wiarygodnego pecha to wtedy kupiłbym kupon lotto.
Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
- Blackbear
- Kontaktowanie:
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
Było Pajero, jest Galant
No coz to dopiero poczatek.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
-
Chyba na oponęBlackbear pisze:Stargowany "tysiak" właśnie idzie w pizdu, zamiast na opony :/

Patrol Patrolowi Patrolem
-
-
Podpicowywanie do sprzedaży to taki Polski sport narodowy.Blackbear pisze:A mi poszła pompa wtryskowa i "wyzbywający" do dziś nie dosłał mi drugiego kluczyka. Powód by szukać waśni?W końcu używane 21-letnie auto. Chociaż fakt, chamstwo to. Tym bardziej, że "ktoś" dołożył drugą pompkę i nasrał tròjnikòw i przewodów by przedłużyć agonię pompy. Stargowany "tysiak" właśnie idzie w pizdu, zamiast na opony :/Marcingalloper pisze:Ja bym jechał już do poprzedniego właściciela z zamiarem nabycia mu kilku guzów na łbie.
No chyba że masz tak nie wiarygodnego pecha to wtedy kupiłbym kupon lotto.
Na wyżyny tego procederu wspiął się Radom

- Blackbear
- Kontaktowanie:
Brałem pod uwagę używki lub nalewkisokół wędrowny pisze:Chyba na oponęBlackbear pisze:Stargowany "tysiak" właśnie idzie w pizdu, zamiast na opony :/gratuluję nabytku choć jak widzę jeep musiał odejść … przynajmniej na jakiś czas a mocno walczyłeś kolego

Jeep fajny, ale lepiej by chyba nie było. Te co oglądałem przynajmniej, słabo rokowały

Było Pajero, jest Galant
-
-
Niedźwiedziu dawaj znać co i jak
wszystkim się to przyda ...

- dominik502
-
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich.
Suzuki SJ 1.8 M40 - zmienił właściciela
RR P38 4.6 HSE - zmienił właściciela
Pajero II 3.0
RR P38 4.6 HSE - zmienił właściciela
Pajero II 3.0
Witam wszystkich kolegów, od dziś jestem posiadaczem Pajero Mk1 

1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
Witaj
Co Cię skusiło po Uazach?
Daj foty.
Daj foty.
- Blackbear
- Kontaktowanie:
Pewnie komfortjradek pisze:Witaj
Daj foty.

Było Pajero, jest Galant
1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
Piekny.
Osobiscie uwazam Pajero mk1 za jeden z najladnieszych samochodow terenowych.
Osobiscie uwazam Pajero mk1 za jeden z najladnieszych samochodow terenowych.
-
-
Kwestia gustu aczkolwiek pajero ma coś w sobie 

Witam wszystkich
Ja jeszcze nie znalazlem.sokół wędrowny pisze:Kwestia gustu aczkolwiek pajero ma coś w sobie

-
-
-
- jestem tu nowy...
Witam forumowiczów
Jestem tu "nowy" , od kilku dni posiadacz Pajero Classic 2.5TD z 2003r. Mam pytanie odnośnie polecanych warsztatów w okolicach Szczecina, które ogarniają ten model (albo mają doświadczenie w terenowych). Niby wszystko dziala, ale taka wstępna inspekcja po zakupie chyba nie zaszkodzi?
Druga sprawa się można dostać do forum danego regionu?
Pozdrawiam Gregory
Jestem tu "nowy" , od kilku dni posiadacz Pajero Classic 2.5TD z 2003r. Mam pytanie odnośnie polecanych warsztatów w okolicach Szczecina, które ogarniają ten model (albo mają doświadczenie w terenowych). Niby wszystko dziala, ale taka wstępna inspekcja po zakupie chyba nie zaszkodzi?

Druga sprawa się można dostać do forum danego regionu?
Pozdrawiam Gregory
Witam wszystkich, od pewnego czasu ujeżdżam l 200 , jak na razie bananek z ryja nie schodzi. Drugie auto to Rumunka 4x4 na podtlenku elpidżi. Błoto wciąga i w planie jest zakup poważniejszego sprzętu.
L 200 i druga Ela .
Witam Wszystkich
jestem Paweł 41 lat Sosnowiec. Od miesiąca śmigam Pajero II 2,8 td 3 drzwi, więc dopiero zaczynam zabawę
Pozdrawiam
jestem Paweł 41 lat Sosnowiec. Od miesiąca śmigam Pajero II 2,8 td 3 drzwi, więc dopiero zaczynam zabawę
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
Od niedawna posiadam pajero 98 r 3.0, jestem w trakcie modernizacji,lift zawieszenia, body lift, większe koła itd.
Pozdrawiam
Od niedawna posiadam pajero 98 r 3.0, jestem w trakcie modernizacji,lift zawieszenia, body lift, większe koła itd.
Pozdrawiam
- Blackbear
- Kontaktowanie:
Witajcie! Coraz więcej Miśkòw, to dobrze nawet 

Było Pajero, jest Galant
[quote="wełpa"]Witam wszystkich, od pewnego czasu ujeżdżam l 200 , jak na razie bananek z ryja nie schodzi. Drugie auto to Rumunka 4x4 na podtlenku elpidżi. Błoto wciąga i w planie jest zakup poważniejszego sprzętu.[/quote]
Fajnie napisane
Pozdrawiam
Fajnie napisane

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
marw pisze:Witam wszystkich,
Pozdrawiam
masz najlepszy z mozliwych silnikow w misku

mi tylko do szczescia w misku klimy brakuje ale planuje go w ten przybytek wyposarzyc

choc nie jest to auto bez wad, wierzcie mi tam gdzie patrol na 35" daje rade tam pajero z "31" z odpowiednim biezikiem przechodzi bez problemu, kwestia techniki

Czwarte serce 

- Blackbear
- Kontaktowanie:
A 2.8 fajny nie jest? Kolega Marw ma 98 rok więc trochę więcej pewnie ma niż 150 kucygebels pisze:marw pisze:Witam wszystkich,
Pozdrawiam
masz najlepszy z mozliwych silnikow w miskunie grzeszy moco cjhoc 150 koni jakos se radzi, ciagnie ladnie zdolu, nie wybbrzydza co do instalacji z podtlenkiem lpg
![]()
mi tylko do szczescia w misku klimy brakuje ale planuje go w ten przybytek wyposarzyc![]()
choc nie jest to auto bez wad, wierzcie mi tam gdzie patrol na 35" daje rade tam pajero z "31" z odpowiednim biezikiem przechodzi bez problemu, kwestia techniki

Mi narazie klimy nie brak, bardziej sprawnego i cichego nawiewu. Pewnie w czerwcu sobie o klimie przypomnę

Było Pajero, jest Galant