Potrzebuje wiedzieć gdzie dostane uszczelke pod głowice 3.3td 86r k160 albo komplet uszczelek na cały silnik to jedno pytanie teraz drugie rozrusznik mam podpięty do 1 akumulatora na 12v a zdaje mi się że tam jest instalacja na 24v jakiś geniusz elektryk mi powiedział że jak kręci to jest dobrze ale rozrusznik kręci nie ma mocy wiem że musi być podpięty do dwóch akumulatorów żeby było 24v ale do sedna rozrusznik kręci ale nie odbija i jak silnik odpali to cały czas kręci rozrusznik jak zdejmę kleme to przestaje , co to rozrusznik do wymiany elektromagnes czy co ?? pomóżcie
Ale że o co...?
Rozrusznik + ma z lewego aku. I tak pewnie ma i tak ma być.
Że wymaga naprawy to inna sprawa.
Skąd jesteś?
A o uszczelke zadzwoń do rajdów...
u mnie jakiś geniusz przełożył dwa akumulatory na prawą stronę i połączył je szeregowo ale przed sprzedażą odłączył i jest "burdel" w przewodach ale znalazłem instalacje od "niemca " Lubuskie Międzyrzecz Macie może jakieś Numery do kogoś od części
żaden problem. cały zestaw na górę silnika 7 stówek kosztuje. mam chyba z 8 czy 10 zestawów.
co do rozrusznika to do normalnego elektryka podjedz, ta instalacja to banał....
NIe nie nie jest na sprzedaż za duż w niego już włożyłem pracy stare najlepsze reszte uszczelek już załatwiłem została mi teraz tylko uszczelka pod głowice , tylko nie wiem jaka grubość może ktoś coś wie na temat grubości jest jedna czy wiele