Tu możesz się pożegnać
Moderator: Misiek Bielsko
-
-
Re: Tu możesz się pożegnać
Chodziło mi o dział techniczny na "tamtym" forum, czyli dajmy na to działy poszczególnych marek na tym forum. Gdy ktoś zakładał temat o termostacie to mod pilnował żeby w tym wątku toczyła się rozmowa wyłącznie o termostacie, a nie po chwili o wydechu, która przechodzi na dziwki.
Każdy inny dział był wolny i można było pisać o czym się tylko chce, byle bez przekleństw i podobnych rzeczy co by się mogły nie spodobać sponsorom finansującym zloty, nagrody itp.
Każdy inny dział był wolny i można było pisać o czym się tylko chce, byle bez przekleństw i podobnych rzeczy co by się mogły nie spodobać sponsorom finansującym zloty, nagrody itp.
Każdemu pracownikowi powtarzałem
nie dyskutujemy z klientami o dwóch rzeczach
religii i polityce
te sprawy uważałem za najważniejsze
myliłem się .....po latach uważam ,że najważniejsze to być na Pan i Pani
to trzyma dystans
nie dyskutujemy z klientami o dwóch rzeczach
religii i polityce
te sprawy uważałem za najważniejsze
myliłem się .....po latach uważam ,że najważniejsze to być na Pan i Pani
to trzyma dystans
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
A, w tym sensie.
To będzie elektroda.
Kopalnia wiedzy, z fachowcami, ale nudna jak flaki z olejem.
I Mody poprawiające na czerwono orty
Tutaj zobacz - jak pytają o coś prostego co było, to pośmieją się i powiedzą poszukaj albo podpowiedzą coś, ale tak żeby pacjent wysilił szare komórki. Ja np. mam tak, że reaguję niepomaganiem nie dlatego, że nie mógłbym napisać 5 raz tego samego, tylko reaguję alergicznie na taką roszczeniowość, powiedzcie co i jak na gotowo bez łaski, nie wiem jak to wytłumaczyć... a jakby pacjent posiedział dosłownie 5min przez guglem, znalazł i zapytał 'ej, czytałem tak, ale nie wiem czy dobrze', to pewnie konkret by dostał.
Jest to składowa większego nowo-pokoleniowego zjawiska, zahaczająca o wychowanie, podejście do innych, i tfu! politykę, więc kończę temat
Jak trafi się faktycznie pasztet techniczny typu głowica w Galloperze, to śmiechy śmiechami, ale ludzie z doświadczeniem się wysilą i bez scen piszą co wiedzą albo nawet podejrzewają, byle by pomóc...
To będzie elektroda.
I Mody poprawiające na czerwono orty

Tutaj zobacz - jak pytają o coś prostego co było, to pośmieją się i powiedzą poszukaj albo podpowiedzą coś, ale tak żeby pacjent wysilił szare komórki. Ja np. mam tak, że reaguję niepomaganiem nie dlatego, że nie mógłbym napisać 5 raz tego samego, tylko reaguję alergicznie na taką roszczeniowość, powiedzcie co i jak na gotowo bez łaski, nie wiem jak to wytłumaczyć... a jakby pacjent posiedział dosłownie 5min przez guglem, znalazł i zapytał 'ej, czytałem tak, ale nie wiem czy dobrze', to pewnie konkret by dostał.
Jest to składowa większego nowo-pokoleniowego zjawiska, zahaczająca o wychowanie, podejście do innych, i tfu! politykę, więc kończę temat

Jak trafi się faktycznie pasztet techniczny typu głowica w Galloperze, to śmiechy śmiechami, ale ludzie z doświadczeniem się wysilą i bez scen piszą co wiedzą albo nawet podejrzewają, byle by pomóc...
-
-
Rozwiązałeś zagadkę dlaczego na TYM forum założyłem temat o bardzo ważnym dla mnie temacie w dziale Towarzyskim i nawet tytuł nie ma nic wspólnego z moim problemem.Takayuki pisze:A, w tym sensie.
To będzie elektroda.
I Mody poprawiające na czerwono orty![]()
Jest to składowa większego nowo-pokoleniowego zjawiska, zahaczająca o wychowanie, podejście do innych, i tfu! politykę, więc kończę temat![]()
A teraz spróbuj użyć wyszukiwarki by odnaleźć jakiś, coś tam, powiedzmy ET oryginalnej felgi Gallopera - i tu Ci życzę Powodzenia

A, wiem też jedno że jak do tej pory porządku nie było w działach danych marek samochodów, to i już takiego porządku nie będzie. I w sumie dobrze.
- Misiek Cypr
-
Ja sie nie żegnam, dobrze mi tu, nawet bez polityki. Ale jakby była, toby fajnie było.
Na mnie ten detoks działa.
Na mnie ten detoks działa.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Już chciałem z wyższością rzucić linkiem znalezionym przez google, ale ktoś wyłączył indeksowanie forum, albo boty umiom konto na forum założyć a google nieMarcingalloper pisze: A teraz spróbuj użyć wyszukiwarki by odnaleźć jakiś, coś tam, powiedzmy ET oryginalnej felgi Gallopera - i tu Ci życzę Powodzenia.
![]()

Szukajka forumowa wymięka na dwuliterowych wyrazach, trzeba by przeglądać tematy z hasłami 'galloper felga', nie zawęzisz do 'galloper felga et'. W pierwszym z brzegu temacie, użytkownik Marcingalloper, napisał, że +5

Kończę offtopa, co by modom ciśnienia nie podnosić

-
-
Mi się wydaje że wyszukiwarka sama uznała że nie jest potrzeba.
Tu wszyscy we wszystkim są miszczami
.
Tu wszyscy we wszystkim są miszczami

- Misiek Cypr
-
Marcinie, to nie tak.
Oni wszyscy myślą, że są miszczami I omnibusami. Ale to nie prawda, to ja jestem miszcz I omnibus
Oni wszyscy myślą, że są miszczami I omnibusami. Ale to nie prawda, to ja jestem miszcz I omnibus

513549044
513549044
nie bądź taki... osinobusMisiek Cypr pisze:Marcinie, to nie tak.

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- Misiek Cypr
-
Omnibus I osinobus, jakby na dwóch biegunach encyklopedii. Ale oba w telewizji za komuny w sobote rano wystepowały 

513549044
513549044
co Pan tu Panie inseminuje? 

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- Misiek Cypr
-
Nic nie inseminuje, bo nie chce mi sie guglac co to dokladnie znaczy 

513549044
513549044
- brodafidela
-
Urlopowicza słowo ostatnie
Szanowni,
wyniosłem się na "urlop".
"Szkoda".
To wszystko co ciśnie mi się na usta, czytaj: "klawiaturę".
Jestem na tym forum od kilku lat. Kiedy kupowałem swojego LR'a wlazłem tu po raz pierwszy.
Przeszedłem swoje - wszak kupiłem LR'a
i... zostałem...
Jednak dzięki temu forum poznałem wielu zajebistych ludzi, w necie i w terenie. Połknąłem bakcyla.
Ja, który na wakacje bukował wczasy w Chorwacji albo w Rowach czy innym Władysławowie, dzięki wam, olałem to i poznałem: Rumunię, Serbię, Albanie, Czarnogórę, Maroko, Bośnię, Ukrainę i wciąż jestem na początku drogi.
Znalazłem swoje miejsce na ziemi siedząc przy ognisku na jakimś górskim zadupiu czy dzikiej plaży, pijąc winko czy pifko i ciesząc się każda chwilą z dala od tego co robi i o czym marzy pozostałem 95% obywateli. Za to wam dziękuję - wszystkim.
Do tego, po sezonach wakacyjnych, jakby radości było mało, mogłem się tu zmierzyć ze wszystkimi opcjami na życie, które mnie wk.wiają, śmieszą czy irytują. W dyskusjach twardszych i miększych wymieniałem poglądy z reprezentantami przeróżnych poglądów, zapatrywań i co tam sobie stryjenka winszowała.
Nie zawsze nerwy pozwalały być jak brytyjski dyplomata, ale taka widać galicyjska krew i pewnie fakt, że uważam, iż lepiej być zimnym albo gorącym, nigdy zaś letnim i byle jakim. Nieraz puszczały nerwy (wszak ja mam racje
!!!!) a inni się mylą.
Jednak przyznać muszę, że wiele z wątków/dysput skłoniło mnie do refleksji, zmiany poglądów czy przemyślenia pewnych rzeczy łansegein.
Nigdy też nie słyszałem, by ktoś w terenie nie podał ręki czy przysłowiowej liny - bo się pokłócił na forum.
Ba, z nie takimi lewakami gorzołe piłem z nieskrywana radością i satysfakcją.
Jednak jak pisałem wcześniej w "Detoxie", ze względu, może na wiek, może na wrodzoną niechęć do dyktowania mi co mam robić, nie jestem w stanie zdzierżyć nowej formuły mojego ulubionego forum.
Nie widzę w tym żadnego sensu, a ewentualna misję wychowywania dorosłych facetów, uważam za uwłaczającą i głupią a przede wszystkim wpisująca się w trend gównianego świata, w którym nie ma pasji, poza kupieniem nowego srajfona i permanentnym uważaniem by kogoś nie urazić.
Nie rozumiem działań właścicieli, jednak jako liberał i monarchista uznaje prawo własności jako: "Absolutne władztwo nad rzeczą" i w żadnym wypadku nie będę "ogłoszeń adminów" kwestionował.
To nie moje forum, nie moje reguły. Jestem wdzięczny adminom, za jasne postawienie sprawy, dzięki czemu wiem, że moja aktywna obecnośc na tym forum dobiega końca.
Dla forum to żadna strata, dla mnie duża, ale w pewnych kwestiach, duzi chłopcy muszą się zachować jak duzi chłopcy.
--
Dziękuje jeszcze raz wszystkim. Szczególnie zaś tym, z którymi się ścinałem...
Do zobaczenia w błocie.
ps nie wnoszę o wykasowanie mnie z forum. Będę tu wpadał pewnie z sentymentu - jednak wyłącznie w charakterze obserwatora z ramienia FIFA...
Tyle...
Naschledanoł...
Broda

edyta:
w sumie założyłem nowy wątek, ale przerzucili mnie do pożegnalnego... Pewnie słusznie.. Wszak mogli wyciąć..
wyniosłem się na "urlop".
"Szkoda".
To wszystko co ciśnie mi się na usta, czytaj: "klawiaturę".
Jestem na tym forum od kilku lat. Kiedy kupowałem swojego LR'a wlazłem tu po raz pierwszy.
Przeszedłem swoje - wszak kupiłem LR'a

Jednak dzięki temu forum poznałem wielu zajebistych ludzi, w necie i w terenie. Połknąłem bakcyla.
Ja, który na wakacje bukował wczasy w Chorwacji albo w Rowach czy innym Władysławowie, dzięki wam, olałem to i poznałem: Rumunię, Serbię, Albanie, Czarnogórę, Maroko, Bośnię, Ukrainę i wciąż jestem na początku drogi.
Znalazłem swoje miejsce na ziemi siedząc przy ognisku na jakimś górskim zadupiu czy dzikiej plaży, pijąc winko czy pifko i ciesząc się każda chwilą z dala od tego co robi i o czym marzy pozostałem 95% obywateli. Za to wam dziękuję - wszystkim.
Do tego, po sezonach wakacyjnych, jakby radości było mało, mogłem się tu zmierzyć ze wszystkimi opcjami na życie, które mnie wk.wiają, śmieszą czy irytują. W dyskusjach twardszych i miększych wymieniałem poglądy z reprezentantami przeróżnych poglądów, zapatrywań i co tam sobie stryjenka winszowała.
Nie zawsze nerwy pozwalały być jak brytyjski dyplomata, ale taka widać galicyjska krew i pewnie fakt, że uważam, iż lepiej być zimnym albo gorącym, nigdy zaś letnim i byle jakim. Nieraz puszczały nerwy (wszak ja mam racje

Jednak przyznać muszę, że wiele z wątków/dysput skłoniło mnie do refleksji, zmiany poglądów czy przemyślenia pewnych rzeczy łansegein.
Nigdy też nie słyszałem, by ktoś w terenie nie podał ręki czy przysłowiowej liny - bo się pokłócił na forum.
Ba, z nie takimi lewakami gorzołe piłem z nieskrywana radością i satysfakcją.
Jednak jak pisałem wcześniej w "Detoxie", ze względu, może na wiek, może na wrodzoną niechęć do dyktowania mi co mam robić, nie jestem w stanie zdzierżyć nowej formuły mojego ulubionego forum.
Nie widzę w tym żadnego sensu, a ewentualna misję wychowywania dorosłych facetów, uważam za uwłaczającą i głupią a przede wszystkim wpisująca się w trend gównianego świata, w którym nie ma pasji, poza kupieniem nowego srajfona i permanentnym uważaniem by kogoś nie urazić.
Nie rozumiem działań właścicieli, jednak jako liberał i monarchista uznaje prawo własności jako: "Absolutne władztwo nad rzeczą" i w żadnym wypadku nie będę "ogłoszeń adminów" kwestionował.
To nie moje forum, nie moje reguły. Jestem wdzięczny adminom, za jasne postawienie sprawy, dzięki czemu wiem, że moja aktywna obecnośc na tym forum dobiega końca.
Dla forum to żadna strata, dla mnie duża, ale w pewnych kwestiach, duzi chłopcy muszą się zachować jak duzi chłopcy.
--
Dziękuje jeszcze raz wszystkim. Szczególnie zaś tym, z którymi się ścinałem...

Do zobaczenia w błocie.
ps nie wnoszę o wykasowanie mnie z forum. Będę tu wpadał pewnie z sentymentu - jednak wyłącznie w charakterze obserwatora z ramienia FIFA...
Tyle...
Naschledanoł...
Broda

edyta:
w sumie założyłem nowy wątek, ale przerzucili mnie do pożegnalnego... Pewnie słusznie.. Wszak mogli wyciąć..

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
-
-
Szkoda
.
Pomalutku przestaję się wahać.... .

Pomalutku przestaję się wahać.... .
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Ale o czym w ogóle mowa?
Dawniej na forum było to, co próbują w tej chwili na nowo zaprowadzić moderatorzy i admin.
Zakaz tematów politycznych i światopoglądowo - religijnych.
Pamiętacie to jeszcze?
Dawniej na forum było to, co próbują w tej chwili na nowo zaprowadzić moderatorzy i admin.
Zakaz tematów politycznych i światopoglądowo - religijnych.
Pamiętacie to jeszcze?
Broda - ładnie to napisałeś. Ale.. po co takie deklaracje? Jeszcze będzie przepięknie.. 

- Misiek Cypr
-
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
jakoś tak bez przekonania ...Misiek Cypr pisze:jeszcze bedzie wspaniale

kiedys ratowano banki kreatywną księgowoscią ..........

dzisiaj legendy schodzą z cokołów ....

770k
- Misiek Cypr
-
Raczej o to chodzilo: https://www.youtube.com/watch?v=dUcWiRwtUxw
513549044
513549044
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Zaraz Liipinski bedzie sie musial znowu odcinac i dystansowac 

Szkoda
Myślę, że Modzi wylali dziecko z kąpielą.
Myślę, że Modzi wylali dziecko z kąpielą.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
@jradek....

Zbowid

Zanim się pożegnam, chciałbym wiedzieć który i za co mnie zbanował na miesiąc czasu ?
LJ 70
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Widac chca Ci pomoc w podjeciu decyzji
Ale nie daj sie - sam sie nie zegnaj, niech wywalą.
Zawsze to to jakis plus miec bana od kodomitów

Ale nie daj sie - sam sie nie zegnaj, niech wywalą.
Zawsze to to jakis plus miec bana od kodomitów

ModyMag69 pisze:Zanim się pożegnam, chciałbym wiedzieć który i za co mnie zbanował na miesiąc czasu ?

Cykor czy , brak cywilnej odwagi ?
moje odejście jest już przesądzone, ale zanim odejdę chcę wiedzieć który paragraf regulaminu złamałem ?
LJ 70