Z Wrocławia do WieliczkiMarcingalloper pisze:Kolegów co podwiozą nie masz?.
Albo Taxi?.
Od razu widać że nie masz chęci się napić.

Moderator: Kosiarz
Z Wrocławia do WieliczkiMarcingalloper pisze:Kolegów co podwiozą nie masz?.
Albo Taxi?.
No i super. Piątek masz zatem zaplanowany wstępniePiRoman pisze:Będę w niedzielę jakoś. Właśnie oddajemy się czarowi wieczornych kuźwa Mikołajek... Jutro kole popołudnia się wyokrętowujemy i wracamy powoli.
PiRoman pisze:Krzyniu. Dizla tylko nie lubisz, poranne przywitanie przez Mańka Cię zabije...
Kabal pisze:Z Wrocławia do WieliczkiMarcingalloper pisze:Kolegów co podwiozą nie masz?.
Albo Taxi?.
![]()
Żona rozważa zmianę zdania co do wyjścia
co na to Ewa Zbyniu?
to tylko odpraw apel smoleński i możesz zacząć pićgebels pisze:
Startuj jeszcze nic nie pilem
Da się zrobić. Dzwoń i się dogadamy. Tylko musisz mieć ten fajny sztryms co miałeś na zlocie forumkpeugeot pisze:gdybyście sie namyślili na picie na tygodniu to ja chetnie sie przyłączę - narazie weekendy ganiam do lublina
muszę auto na Dzikowiec przygotować
gebels pisze:Michał4x4 pisze:Ale 3.0 24v a nie 3.5 bo ten drugi podobno ciężko zagazować
Niby dlaczego ciezko jak roznia sie tylko i wylacznie skokiem tloka ?
Dokładnie o silnik GDi mi chodziłoMisiek Cypr pisze:Pewnie mu chodzilo o 3,5V6 GDI, bo takie tez spotkalem.
Nie miałem ani 3.0 12V, 24V czy 3,5 ale znajomi twierdzą że właśnie ten 3.0 24V najbardziej udany silnik jest. Ma wystarczającą moc i podobno trudniej go zepsuć jak 3,5.gebels pisze:3,5 fajny bac sie nie trzeba, trudne te v6 z mitsu do zabicia choc sa tacy co dali rade![]()
i koniecznie w cabriogebels pisze: Mnie caly czas chodzi po glowie dlugi misiek z 3,5v6 i automatem
Michał4x4 pisze:Nie miałem ani 3.0 12V, 24V czy 3,5 ale znajomi twierdzą że właśnie ten 3.0 24V najbardziej udany silnik jest. Ma wystarczającą moc i podobno trudniej go zepsuć jak 3,5.gebels pisze:3,5 fajny bac sie nie trzeba, trudne te v6 z mitsu do zabicia choc sa tacy co dali rade![]()
i koniecznie w cabriogebels pisze: Mnie caly czas chodzi po glowie dlugi misiek z 3,5v6 i automatem
To teraz ich zapytaj czy wlozyli silnik z lotu jak kupili czy zrobili mu rewizjeMarcingalloper pisze:Są ludzie co w sezonie zabijają te silniki kilka razy - zawsze panewki.
Rozmawialiśmy, oglądaliśmy i siadaliśmy do takich rajdówek podczas targów Off-road i to mówił kierowca, który nimi jeździ.
Ile w tym prawdy uj wi, ale gość bardzo mądrze rozmawiał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości