a 4,4 biturbo w F01 ? Możesz coś o tym powiedzieć? sporo niepochlebnych opinii czytałem, a może będzie fajna do kupienia z przebiegiem 50kkm.lech. pisze: S63 B44 pod machą.

Moderator: Marcin-Kraków
a 4,4 biturbo w F01 ? Możesz coś o tym powiedzieć? sporo niepochlebnych opinii czytałem, a może będzie fajna do kupienia z przebiegiem 50kkm.lech. pisze: S63 B44 pod machą.
not a rocket sciencesuziXL pisze:Przewiń do 4:25 co by hamulce obejrzećczesław&jarząbek pisze:japierdole jaka nuda.
wytrzymałem trzy minuty.
Indeed. Rockets have no brakes.czesław&jarząbek pisze: not a rocket science
To są piękne rzeczy, ale na polskim podwórku mocno przesadzone. Nie wykorzystasz tego, bo nie ma gdzie a twarde i obleśne w środku. Serwisowo poniewiera okrutnie...i do tego chłopaki non-stop wiszący na serwerze w Monachium.pilmar pisze:a 4,4 biturbo w F01 ? Możesz coś o tym powiedzieć? sporo niepochlebnych opinii czytałem, a może będzie fajna do kupienia z przebiegiem 50kkm.lech. pisze: S63 B44 pod machą.
weź...ernil pisze: robić renowację całkowitą mojej S8...
Zrozumiełem że użytkujesz S63 B44. O lexie nie mam zielonego pojęcia. Jest jakiś sensowny lexus suw 250-300 koni, powyżej 2013-14 za 100-150 tys?lech. pisze:To są piękne rzeczy, ale na polskim podwórku mocno przesadzone. Nie wykorzystasz tego, bo nie ma gdzie a twarde i obleśne w środku. Serwisowo poniewiera okrutnie...i do tego chłopaki non-stop wiszący na serwerze w Monachium.pilmar pisze:a 4,4 biturbo w F01 ? Możesz coś o tym powiedzieć? sporo niepochlebnych opinii czytałem, a może będzie fajna do kupienia z przebiegiem 50kkm.lech. pisze: S63 B44 pod machą.
Znacznie przyjemniejsze są mesie czy lexy. Pneumatyka w trybie komfort, cirka 300 koni i w drogę. Mnie ma beemkę nikt nie namówi, choćby i tysiąc koni miała.
otóż to.. mędrzec mówi: ze starego nie zrobisz nowegoczesław&jarząbek pisze:weź...ernil pisze: robić renowację całkowitą mojej S8...
bo faktycznie zajady ze śmiechy pękają
a co ty chcesz robić za renowację trzystutysięcznego rzęcha? ile byś nie wjebał dalej będzie...wyeksploatowanym rzęchem.
Nie użytkuję, miałem event z tym sprzętem parę lat temu. Ta moc i tylny napęd nie idą w parze. Są tez na cztery łapy, możnaby spróbować...pilmar pisze:Zrozumiełem że użytkujesz S63 B44. O lexie nie mam zielonego pojęcia. Jest jakiś sensowny lexus suw 250-300 koni, powyżej 2013-14 za 100-150 tys?lech. pisze:To są piękne rzeczy, ale na polskim podwórku mocno przesadzone. Nie wykorzystasz tego, bo nie ma gdzie a twarde i obleśne w środku. Serwisowo poniewiera okrutnie...i do tego chłopaki non-stop wiszący na serwerze w Monachium.pilmar pisze: a 4,4 biturbo w F01 ? Możesz coś o tym powiedzieć? sporo niepochlebnych opinii czytałem, a może będzie fajna do kupienia z przebiegiem 50kkm.
Znacznie przyjemniejsze są mesie czy lexy. Pneumatyka w trybie komfort, cirka 300 koni i w drogę. Mnie ma beemkę nikt nie namówi, choćby i tysiąc koni miała.
Pod warunkiem, że mówisz o starych leksiach, albo całkiem nowych, z którymi nie mam doświadczeń.lech. pisze:A lex to taki cuś, ze jak już wsiądziesz i posmakujesz - to odwyk będzie ciężki.
litości.lech. pisze: A lex to taki cuś, ze jak już wsiądziesz i posmakujesz - to odwyk będzie ciężki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości