Witam,
Rozsypał mi się tłumik, przegniła rura od kolektora wydechowego, ale też dalej za tłumikiem już dziury są i postanowiłem wymienić całość. Czy warto kupować z Allegro te zestawy za 110pln, czy lepiej w Tarmocie oryginał zamówić? Ma ktoś porównanie jakości i trwałości i mógłby doradzić?
Tlumik do 469b - oryginał czy z netu?
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Re: Tlumik do 469b - oryginał czy z netu?
wsio ryba
Jak furka nie ma być "w stanie kolekcjonerskim" to machnij z nierdzewki i spoko na lata.

Jak furka nie ma być "w stanie kolekcjonerskim" to machnij z nierdzewki i spoko na lata.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Normalny (jednpuszkowy) tłumik do UAZa był zawsze tani, bez różnicy czy radziecki czy polski, ale też zawsze był głośny. Czy Tarmot ma coś specjalnego czytaj cichszego czy tylko droższe. Były u nich jakieś tłumiki do nowych UAZ-ow (dwupuszkowe) ale nie dało się przez telefon potwierdzić czy będą pasić P&P do rocznika 1997
-
- jestem tu nowy...
Juz kupilem z alle..o.
Trzeba bylo dospawac uchwyty, trochę przyciąć ale założony już i gitara. Niestety nie mieli akurat z kwasowki a nie chcialem czekac bo sezon moze byc krotki na jazde bez plandeki...
Trzeba bylo dospawac uchwyty, trochę przyciąć ale założony już i gitara. Niestety nie mieli akurat z kwasowki a nie chcialem czekac bo sezon moze byc krotki na jazde bez plandeki...