Kia sportage I
Moderator: Marcin-Kraków
Kia sportage I
Musze zmienic moje subaru impreze na cos wiekszego i obowiazkowo z klima bo mi zal moich malych dzieci jak po chwili jazdy w upal sa masakrycznie zmeczone i spocone...docelowo ma byc jeep grand cheerokie 4.7v8 ale poki co budżet sie okroil i trzeba cos duzo tanszego...
Analizujac rynek w malej cenie ok 5tys zl mam do wyboru albo frontere ktora znam bardzo dobrze bo tata mial albo wlasnie ostatnio wpadla mi w oko kia sportage pierwszej generacji...niby ma wszystko co chce od auta...klima jest rama jest most co prawda jeden tylko a z przodu niezalezne ale ujdzie w aucie na jakis czas...ogolnie mam pytanko jak to auto sie sprawuje? O awaryjnosci sie juz naczytalem opini chodzi mi o pakownosc konfortowa predkosc na autostradzie i najwazniejsze czy to daje rade w terenie(mialem kiedys samuraia i chce wrocic w teren bo mi nudno na aswalcie mimo szybkiego auta)...obecnie priorytet dla auta to dwa foteliki miedzy nimi zona i wozek z kupa roznych caparow w bagazniku...w subaru jak wsadze wozek do bagaznika capary jada na przednim fotelu albo na podlodze pod fotelikami...ta kia jest niby na oko wieksza ale jak z jej pojemnoscia tak w praktyce...ceny tez sa dosc atrakcyjne zwlaszcza ze nie boje sie drobnych napraw mechanicznych czy kosmetyki blacharki...mieszkam w gorach wiec mam gdzie w terenie jezdzic i tu jest pytanie jak taka kia sobie radzi...nie spodziewam sie cudow ale jakos tak mam ze zawsze pakuje sie w mega przeprawy choc teraz zmoze pojde nieco w turystyke offroad z lekkim nastawieniem na przeprawy...
Analizujac rynek w malej cenie ok 5tys zl mam do wyboru albo frontere ktora znam bardzo dobrze bo tata mial albo wlasnie ostatnio wpadla mi w oko kia sportage pierwszej generacji...niby ma wszystko co chce od auta...klima jest rama jest most co prawda jeden tylko a z przodu niezalezne ale ujdzie w aucie na jakis czas...ogolnie mam pytanko jak to auto sie sprawuje? O awaryjnosci sie juz naczytalem opini chodzi mi o pakownosc konfortowa predkosc na autostradzie i najwazniejsze czy to daje rade w terenie(mialem kiedys samuraia i chce wrocic w teren bo mi nudno na aswalcie mimo szybkiego auta)...obecnie priorytet dla auta to dwa foteliki miedzy nimi zona i wozek z kupa roznych caparow w bagazniku...w subaru jak wsadze wozek do bagaznika capary jada na przednim fotelu albo na podlodze pod fotelikami...ta kia jest niby na oko wieksza ale jak z jej pojemnoscia tak w praktyce...ceny tez sa dosc atrakcyjne zwlaszcza ze nie boje sie drobnych napraw mechanicznych czy kosmetyki blacharki...mieszkam w gorach wiec mam gdzie w terenie jezdzic i tu jest pytanie jak taka kia sobie radzi...nie spodziewam sie cudow ale jakos tak mam ze zawsze pakuje sie w mega przeprawy choc teraz zmoze pojde nieco w turystyke offroad z lekkim nastawieniem na przeprawy...
Opel Frontera A 2,4i remontomodyfikacje in progress:D SWAP
Suzuki SJ500 gaźnik 2x34mm:D SPRZEDANY:(
Suzuki SJ500 gaźnik 2x34mm:D SPRZEDANY:(
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Re: Kia sportage I
W kijance będziesz miał tak samo.obecnie priorytet dla auta to dwa foteliki miedzy nimi zona i wozek z kupa roznych caparow w bagazniku...w subaru jak wsadze wozek do bagaznika capary jada na przednim fotelu albo na podlodze pod fotelikami...
Co do reszty - po asfalcie jeździ jak jeździ, prędkość autostradowa na autostradzie problemem nie jest. W terenie radzi sobie

Jak Ci ciasno w szuruburu, to w kijance lepiej nie będzie.
Obejrzyj sobie jakąś z bliska, bo to raczej małe wozidełka.
Obejrzyj sobie jakąś z bliska, bo to raczej małe wozidełka.
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Galloper w tych pieniądzach będzie chyba OK.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Misiek Cypr
-
Albo granatowe metallic pajero.
kijanka ciasna, nie bedzie nic lepiej jak Subaru, wlacznie z wlasciwosciami terenowymi.
Frontera sie nada.

kijanka ciasna, nie bedzie nic lepiej jak Subaru, wlacznie z wlasciwosciami terenowymi.
Frontera sie nada.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Odważne stwierdzeniewlacznie z wlasciwosciami terenowymi

Michał, ja nie jestem hieną, nie będę mu wciskał swojego Paździeżaka, zresztą nie ten budżet.
E:
Ja kombinuję jak zamienić swojego miśka na
https://www.olx.pl/oferta/vw-t3-transpo ... 0c90acdc66
E:
Ja kombinuję jak zamienić swojego miśka na
https://www.olx.pl/oferta/vw-t3-transpo ... 0c90acdc66
- Misiek Cypr
-
za 17 tysiecy z tak malymi piersiami? 

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Moje wymagania są podobne do możliwości.
Zresztą te skarpetki w piłki...

Zresztą te skarpetki w piłki...