Sport vs Vogue
Moderator: Jerry
Sport vs Vogue
Witam , kolega zastanawia się nad Rangem Vogue a Sport
ponieważ moja wiedza w temacie jest znikoma więc uderzam do fachowców
mój stan wiedzy ogranicza się do tego że prawdziwy Range to jest Vogue , czyli auto z górnej półki , zaś Sport , to taka bieda-wersja na mniejszej ramie z discovery ? dobrze rozumuje ?
troche by to potwierdziały ceny , gdyż w jego budżecie, Vogue jest z 2003 a Sport z 2006
co w tej sytuacji lepiej wybrać ?
mój stan wiedzy ogranicza się do tego że prawdziwy Range to jest Vogue , czyli auto z górnej półki , zaś Sport , to taka bieda-wersja na mniejszej ramie z discovery ? dobrze rozumuje ?
troche by to potwierdziały ceny , gdyż w jego budżecie, Vogue jest z 2003 a Sport z 2006
https://www.facebook.com/PorscheTransaxlePolska <---- masz FB, lubisz klasyczną motoryzacje ?
Re: Sport vs Vogue
patrola lub pajeromocnykrk pisze: ↑wt gru 12, 2017 6:16 pmWitam , kolega zastanawia się nad Rangem Vogue a Sport

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
Gallopera, sypie się tak samo, prestige takie samo, wygląg tyż ujowy. Koszty utrzymania mniejsze ( chyba ) 

Jest-Galloper 99 3d 3.0v6 plus podtlenek LPg
Był-Y60 95 long 2.8td
Był-Y60 95 long 2.8td
Mroczny, jak Ci z tym?marcin125p pisze: ↑wt gru 12, 2017 8:52 pmGallopera, sypie się tak samo, prestige takie samo, wygląg tyż ujowy. Koszty utrzymania mniejsze ( chyba )![]()

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Niewygodnie siedzieć z drzazgą w doo... 

Zbowid

heh dawno już nie siedziałem na tym forum , pamiętam tez bolesną droge do jeepa no ale jednakże jakieś opinie AD REM mogę prosić ?
nadmienie , że zastosowanie auta jak najbardziej adekwatne to wybieranych modeli, nie żadne tam patrolingi itp
nadmienie , że zastosowanie auta jak najbardziej adekwatne to wybieranych modeli, nie żadne tam patrolingi itp
https://www.facebook.com/PorscheTransaxlePolska <---- masz FB, lubisz klasyczną motoryzacje ?
- Misiek Cypr
-
Sport, jest wystarczajaco wygodny, jesli ktos lubi szybko jezdzic, albo bardzo szybko. Jesli ten ktos to Ernil, w Vogue, bedzie mu ciasno
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Sport to sport a Vogue to wersja wyposażenia...
Mocnykrk piszac Vogue ma na myśli L322 patrząc na rok który podał
a Misiek pisze o Evoque który powstał w 2011
paradny pierdoling
Mocnykrk piszac Vogue ma na myśli L322 patrząc na rok który podał
a Misiek pisze o Evoque który powstał w 2011
paradny pierdoling

weź pod uwagę, ze to lr
czyli to tak jakbyś kupował wozy z lat 60tych

ergo...
dla mnie sport jest mały i ciasny. Mimo gabarytu zewnętrznego to tam jest ciasno. I jak to Hammond powiedział - ani to rencz ani sport. Ot.. dyskoteka z innym opakowaniem. Ale wcale to nie oznacza, że to złe auto. Jest to auto... ee... specyficzne.
Ten większy - też jest specyficzny. Ale jest większy

poza tym - w tej kwocie masz jeszcze martwe touaregi, dojechane cayenne i dzipy.. Wszystko ma zady i walety.
czyli to tak jakbyś kupował wozy z lat 60tych

ergo...
dla mnie sport jest mały i ciasny. Mimo gabarytu zewnętrznego to tam jest ciasno. I jak to Hammond powiedział - ani to rencz ani sport. Ot.. dyskoteka z innym opakowaniem. Ale wcale to nie oznacza, że to złe auto. Jest to auto... ee... specyficzne.
Ten większy - też jest specyficzny. Ale jest większy

poza tym - w tej kwocie masz jeszcze martwe touaregi, dojechane cayenne i dzipy.. Wszystko ma zady i walety.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
#noichuj
życie...
ale ja kłamałem mało

ale ja kłamałem mało

- Misiek Cypr
-
Sam jestes Ewok

513549044
513549044
Nie nie Misiu, zupełnie nie tak.
Wszystko ma do siebie pasować.
Nie musi być hebla z wahadłowca, jeżeli nie ma takowej potrzeby
A mieścić się wypada, wszak fakirem nie jestem.
No
Wszystko ma do siebie pasować.
Nie musi być hebla z wahadłowca, jeżeli nie ma takowej potrzeby

A mieścić się wypada, wszak fakirem nie jestem.
No

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
nie czuje się podobny do ewokaMisiek Cypr pisze: ↑śr gru 13, 2017 6:48 pmSam jestes EwokNawet podobny... Ernilowi we wszystkim jest ciasno, co nie jest Audi D2 S8
A jak nie ma hamulca od RS, to tez jest do du...y
![]()

- Misiek Cypr
-
Przepraszam, nie do Ciebie, tylko do awatara. Zreszta zupelnie niepodobny. Mial byc zart, ale nie wyszlo. Nie chcialem Cie urazic.
Nie myslalem o Ewoku, bo to nie Range Rover dla mnie. Vogue, to wersja wyposazenia, jak dla mnie bardzo bogata, auto wielkie i komfortowe.
Sport, to zupelnie inne auto, choc wyglada podobnie. A chwile spedzone z Wami, bardzo mile wspominam i zaproszenie zawsze otwarte.
Nie myslalem o Ewoku, bo to nie Range Rover dla mnie. Vogue, to wersja wyposazenia, jak dla mnie bardzo bogata, auto wielkie i komfortowe.
Sport, to zupelnie inne auto, choc wyglada podobnie. A chwile spedzone z Wami, bardzo mile wspominam i zaproszenie zawsze otwarte.
513549044
513549044
- Misiek Cypr
-
Ja tam po przelotach w klasie bydlecej, miedzy Azja, Australia, obiema Amerykami i Afryka, to dla mnie nawet w Tico jest w uj miejsca i jest super wygodne.
Moje statki, crash stop maja jakies 1.5 mili morskiej i za uja nie uda sie wyhamowac szybciej. Dla mnie kazdy hamulec jest szczytem komfortu i braku koniecznosci przewidywania.
513549044
513549044
Super Misiek, ja wiem, że statki tak mają i że powietrzu nie ma rond.
Na drogach jest kapkę inaczej i jadąc przepisowe 70 możesz nieźle wykurwić w kogoś, kto się postanowi zabić akurat na Tobie. Warto zahamować metr przed nim, niżeli metr za nim.
A na to składa się sporo rzeczy, między innymi heble, opony, zawias i oczywiście czas Twojej reakcji.
Na drogach jest kapkę inaczej i jadąc przepisowe 70 możesz nieźle wykurwić w kogoś, kto się postanowi zabić akurat na Tobie. Warto zahamować metr przed nim, niżeli metr za nim.
A na to składa się sporo rzeczy, między innymi heble, opony, zawias i oczywiście czas Twojej reakcji.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- Misiek Cypr
-
Widzisz, sprawne na poziomie fabryki hamulce oraz zawias mi wystarczaja. Opony zawsze kupuje nowe, nawet do smietnika 4x4. Raz na zapas do Clio kupilem w miare okragla uzywke, bo byla niedziela i zimno, oraz kupowalim z Piromanem.
Na uj mi kupowac za zylion hamulc, czy zawias, zeby sie nie zabic, gdy od 15 lat nie musialem hamowac awaryjnie. Choruje na astme, atopie, arytmie serca. Wolalbym zginac na drodze niz umrzec na raka. Czym jezdze mi gance gal, ale czym plywam? To juz nie
Wracajac do tematu: Range Rover prawdziwy to jest cos dla mnie. Jednak mnie nie stac chwilowo... Sport, tez fajny, wolalbym od kajena. Ale tez mnie nie stac.
Fabia, tez ujdzie, ale mnie nie stac
Jest Dacia
Na uj mi kupowac za zylion hamulc, czy zawias, zeby sie nie zabic, gdy od 15 lat nie musialem hamowac awaryjnie. Choruje na astme, atopie, arytmie serca. Wolalbym zginac na drodze niz umrzec na raka. Czym jezdze mi gance gal, ale czym plywam? To juz nie

Wracajac do tematu: Range Rover prawdziwy to jest cos dla mnie. Jednak mnie nie stac chwilowo... Sport, tez fajny, wolalbym od kajena. Ale tez mnie nie stac.
Fabia, tez ujdzie, ale mnie nie stac

Jest Dacia

513549044
513549044
Na uj zapinać pasy, na uj zakładać spadochron, na uj badać się regularnie, na uj... bla bla bla, ziew 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- Misiek Cypr
-
Teraz wiem, czemu audi smigasz, skoro do rendza potrzebny ci spadochron 

513549044
513549044
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jezdzi aldi bo mentalnie jest na poziomie aldi i tak samo jak ty uja ma pojęcie o range roverach 

#noichuj
Nie jesteście na bieżąco spaślaki.
Sraudi to ja nie jeżdżę od roku.
No.
A RR sobie kiedyś kupię.
Jak będę taki stary jak Pysio.

Sraudi to ja nie jeżdżę od roku.
No.
A RR sobie kiedyś kupię.
Jak będę taki stary jak Pysio.

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- Misiek Cypr
-
Z tym moim pojeciem o range roverach, jest jak z Kaczynskiego pojeciem o tych samychczesław&jarząbek pisze: ↑śr gru 13, 2017 10:05 pmjezdzi aldi bo mentalnie jest na poziomie aldi i tak samo jak ty uja ma pojęcie o range roverach![]()

513549044
513549044
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
#noichuj