No to lipa, najlepszy odcinek wilczej.
Można chociaż stanąć kawałek za Gajewem ewentualnie od strony Zarańska i przejść się i zobaczyć co straciliśmy?
Pchać się nie będziemy na wariata, ale chciałem zerknąć jak wygląda trasa po roku.
pzdr
Moderator: Misiek Bielsko
No to lipa, najlepszy odcinek wilczej.
spacer od Zarańska owszem możliwy, czemu nie. Mogę się nawet zgodzić na przejazd (nie po polach oczywiście) ale tylko w sobotę jeżeli będzie realizowany to wyłącznie pomiędzy 10 do 18.rymi pisze: ↑czw wrz 28, 2017 8:00 pmNo to lipa, najlepszy odcinek wilczej.
Można chociaż stanąć kawałek za Gajewem ewentualnie od strony Zarańska i przejść się i zobaczyć co straciliśmy?
Pchać się nie będziemy na wariata, ale chciałem zerknąć jak wygląda trasa po roku.
pzdr
ALP (N-ctwo) Szczecinek nie wyraziło zgody na tą drogę
są ale do nich nie trzeba robić szlaków, są dostępne bez tego
nie zapomnij o kilku bordelachKrzych_u pisze: ↑czw cze 21, 2018 8:55 amBert,
Lato się w końcu skończy.
Jako znawca zachodniopomorskich lasów może popełnisz szlak przebiegający przez najbardziej "grzybne" lasy co by jesienią było co robić?
Dobrze by było gdybyś oznaczył poprzez waypointy gdzie na prawdziwki a gdzie na maślaki...
A następny to może taki który połączy jeziora gdzie ryby dużo i biorą bez zbędnych ceregieli.
To tak kilka pomysłów, co byś miał co z wolnym czasem robić.
to można połączyć z tymi grzybamibert pisze: ↑czw cze 21, 2018 9:10 amnie zapomnij o kilku bordelachKrzych_u pisze: ↑czw cze 21, 2018 8:55 amBert,
Lato się w końcu skończy.
Jako znawca zachodniopomorskich lasów może popełnisz szlak przebiegający przez najbardziej "grzybne" lasy co by jesienią było co robić?
Dobrze by było gdybyś oznaczył poprzez waypointy gdzie na prawdziwki a gdzie na maślaki...
A następny to może taki który połączy jeziora gdzie ryby dużo i biorą bez zbędnych ceregieli.
To tak kilka pomysłów, co byś miał co z wolnym czasem robić.![]()
nie to inne miejsceMisiek Cypr pisze: ↑śr sie 15, 2018 8:31 pmCzy to ta polanka co z Tanto bylismy?
A nie planujesz jakiejs przecinki/czyszczenia?
Tego się nie da zrozumiećbert pisze: ↑śr sie 15, 2018 10:19 pmcd (już nie związane ze szlakiem, poza tym, że przez miejscowość szlak przebiega)
jest taka wioska, Brzeźnica, 4 domy, pozostałości pałacu, ruiny kolejnego budynku, cmentarne wzgórze z ceglano-drewnianym kościółkiem (ewangelickim)
Zeszłej jesieni umarł ostatni właściciel Brzeźnicy, latami skupował te domy i ziemię, stał się jedynym właścicielem tej wioski.
Nie wiem jak tam ze spadkobiercami ale wioska stała sobie cicha i pusta przez jesień i zimę. Potem odkryła ja hołota. Dzisiaj przez nią przejeżdżałem. Nie dosyć, że rozszabrowana, nie dosyć, że powywlekane z domostwa wyposażenie, to nawet chuje zagrzybione wszystkie jak leci szyby kamieniami wytłukli (oszczędziła swołocz tylko kościół, widać, że w katolskich łbach jeszcze strach przed czymś się kołata). Mało ukraść, trzeba jeszcze zdemolować. Co z skurwensyństwo siedzi w tym narodzie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości