
https://www.youtube.com/watch?v=cyjG1TJfAHE
Ja się bojowo nastawiłem na przeprowadzkę z warsztatem w nowe,jedno miejsce.

Moderator: Marcin-Kraków
...ale cooo??? Czym było namoczone?
Odrdzewiaczem. W instrukcji takiego np. Fertanu jest napisane, żeby zapewnić dużą wilgotność, włącznie z dodatkowym nawilżaniem spryskiwaczem w trakcie działania.Pająku pisze: ...ale cooo??? Czym było namoczone?![]()
Kawa rozpuszczalna i niezła wykluczają się wzajemnie
Który w smaku nawet nie przypomina kawy. A zapachem nieco, ale tylko do godziny po pierwszym otwarciu opakowania. Jeśli ktoś uważa, że kawa rozpuszczalna może być dobra, to nigdy nie pił kawy
Zrób sobie test - nie musisz pić. Nasyp tyle, co normalnie przysługuje na filiżankę. I potem dosyp drugie tyle. Jeżeli tylko wzmocni smak, a nie zamieni wywaru w obrzydliwie kwaśny, to jest nadzieja.
Kawa po koreansku, to woda z dyspensera, do papierowego kubeczka, do srodka Nescafe z cukrem is creamerem z takiej jednorazowej tutki jak cukier i koniecznie, ta tutka mieszanaBratproroka pisze: ↑wt gru 18, 2018 3:17 pmKażda kawa wietrzeje. Rozpuszczalna za to startuje już jako kiepska.
Stąd nawet magiczny ekspres do kawy za grube tysiące daje efekt taki sobie, jeżeli jest zasypywany kawą raz w miesiącu.
Jest jedna rozpuszczalna, którą akceptuję. Kupowane w Korei KANU. Robią tylko czystą kawę, żadne tam 3w1. Pakowana indywidualnie w małych porcjach. Jest dostępna w 2 rozmiarach - zwykła i mini. Mini wystarcza na filiżankę wielkości espresso, zwykła na normalną kawę. Jest ze 3-4 odmiany różniące się smakiem i mocą.
To jest jedyna rozpuszczalna jaką znam, którą można robić mocniejszą np. z dwóch porcji. Każda inna robi się po prostu kwaśna (np. Nescafe w szczególności).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość