Disco II silnik wiatraka klimy
Moderator: Jerry
Disco II silnik wiatraka klimy
Stanął na dębowo silnik wiatraka klimy. Ten od przodu chłodnicy. Pchający powietrze. Nówka kosztuje chore pieniądze, używki też drogaśne. Słyszałem, że ponoć pasuje co jakiegoś daewoo, tico lub matiza. Tylko chyba nie cały wiatrak, bo w nich są ciągnące za chłodnicą. Więc silnik? Czy zmienia się bieguny w dawcy? Ktoś może zweryfikować, potwierdzić/zanegować te informacje? Albo podać jakieś rozwiązanie problemu?
To, że jesteśmy w dupie, to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Cypr
-
Re: Disco II silnik wiatraka klimy
Ludzie myślą, że to zwykły wiatrak taki jak od chłodnicy.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
czesław&jarząbek Jakbym chciał wydać dużo pieniędzy, to bym sobie znalazł towar. Udzielasz odpowiedzi nie na temat, którą można potraktować jako spam.
Misiek Cypr rozwiń proszę temat. Czym się różnią te wentylatory?
Misiek Cypr rozwiń proszę temat. Czym się różnią te wentylatory?
To, że jesteśmy w dupie, to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
- Misiek Cypr
-
Mocą i trybem pracy
513549044
513549044
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Misiek Cypr mimo stojącego na dębowo wiatraka klima w aucie działa bez problemów. Więc podejrzewać mogę, że ten wiatrak jedynie wspomaga chłodzenie. Niemniej zostanie założony jakiś o podobnej mocy.
O co chodzi z trybem pracy?
Najprawdopodobniej ogarnąłem temat na fajnych silnikach dedykowanych do układu klimatyzacji. Jak się sprawdzi, to będę miał rozwiązanie w rozsądnej cenie.
Najprawdopodobniej ogarnąłem temat na fajnych silnikach dedykowanych do układu klimatyzacji. Jak się sprawdzi, to będę miał rozwiązanie w rozsądnej cenie.
- Misiek Cypr
-
To i dobrzeBłażej pisze: ↑pn lip 08, 2019 8:17 pmMisiek Cypr mimo stojącego na dębowo wiatraka klima w aucie działa bez problemów. Więc podejrzewać mogę, że ten wiatrak jedynie wspomaga chłodzenie. Niemniej zostanie założony jakiś o podobnej mocy.

Tryb pracy to takie pojęcie w eksploatacji silników elektrycznych, co to określa stosunek okresu pracy do postoju i zwiazane tez z obciązeniem danego silnika. Popytaj na elektroda.pl

513549044
513549044
Misiek Cypr wiem doskonale, co to jest cykl pracy. W silnikach elektrycznych oznaczany jako S1...9. Nie muszę pytać na "elce". Jednak nadal nie udzieliłeś odpowiedzi, czym się różni cykl pracy silnika wentylatora klimatyzacji od cyklu pracy silnika wentylatora chłodnicy. Pomijając już, czy jest to układ pchający, czy ciągnący.
- Misiek Cypr
-
No to jak wiesz, to sobie odpowiedz 

513549044
513549044
Misiek Cypr czyli chciałeś coś sensownego napisać, czy ot tak sobie popierdolić bez sensu? Generalnie, to straszna chujnia się tu wyprawia. Towarzystwo wzajemnej adoracji, wyższy krąg wtajemniczenia. A jak zadać jakieś pytanie, to zaraz zlecą się zaprzyjaźnione z administracją forum hieny próbujące coś sprzedać, albo przyjdzie jakiś kretyn i zacznie śmieszkować. Tak, to o tobie.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
te
błażej srażej
ić zobacz czy cie nie ma w schowku na szczotki te e

błażej srażej
ić zobacz czy cie nie ma w schowku na szczotki te e

#noichuj
- Misiek Cypr
-
Błażej pisze: ↑wt lip 09, 2019 9:54 pmMisiek Cypr czyli chciałeś coś sensownego napisać, czy ot tak sobie popierdolić bez sensu? Generalnie, to straszna chujnia się tu wyprawia. Towarzystwo wzajemnej adoracji, wyższy krąg wtajemniczenia. A jak zadać jakieś pytanie, to zaraz zlecą się zaprzyjaźnione z administracją forum hieny próbujące coś sprzedać, albo przyjdzie jakiś kretyn i zacznie śmieszkować. Tak, to o tobie.
Napisalem, czym sie rozni, a ze nie ogarniasz tematu, zloscisz sie, wyzywasz, to nie ja tutaj jestem kretynem.
513549044
513549044
O żesz karwa. Pierwszy foch od uuuuupanie
Słaby, fakt. Noty poniżej średniej, ale na bezrybiu... 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
A on to nawet ode mnie z okolic
Dobrze, że nie jeżdżę, bo pewnie bym znał
A nie, czekaj LR, to nie, oni lajfstajl uprawiają we własnych grupach wsparcia 

tel. 504126172
tel. 504126172
Te czesław&jarząbek, wskaż mi, w którym miejscu napisałem, że chcę kupić? Więc na ki męski narząd rozrodczy się wpieprzasz ze swoją ofertą handlową? Masz coś MERYTORYCZNEGO (tak, wiem, trudne słowo) do napisania, zapraszam. Chcesz wciskać swój towar, to pospierdalaj trochę. Proste.
Misiek Cypr jeśli za odpowiedź uważasz to
Kabal robię elektrykę w autach i zdziwiłbyś się, jaki jestem pod tym względem merytoryczny i pedantyczny. Jednak czasem muszę zasięgnąć porady, bo nie sposób wiedzieć wszystkiego. Tutaj chciałem zweryfikować informacje, które udało mi się wygrzebać w sieci. I co dostałem? Ofertę jakiegoś handlarzyny i wywody wiejskiego filozofa. Wskaż w wątku choć jedną odpowiedź na temat.
PS. Rozmowy trwają i jak dobrze pójdzie, to w ciągu tygodnia będę mieć wysokiej klasy zamiennik silnika za jakieś 300 zł. I to nie chiński.
Misiek Cypr jeśli za odpowiedź uważasz to
to po prostu genialne! Wiesz, to napisz konkretnie. Nie wiesz, to się nie kreuj na mędrca. I jak w takim razie wyjaśnisz ofertę uniwersalnych wentylatorów, które są dedykowane jako wentylatory chłodnic i wentylatory układów klimatyzacji? Co z ich trybem pracy? Przecież są do dwóch różnych zastosowań.No to jak wiesz, to sobie odpowiedz
Kabal robię elektrykę w autach i zdziwiłbyś się, jaki jestem pod tym względem merytoryczny i pedantyczny. Jednak czasem muszę zasięgnąć porady, bo nie sposób wiedzieć wszystkiego. Tutaj chciałem zweryfikować informacje, które udało mi się wygrzebać w sieci. I co dostałem? Ofertę jakiegoś handlarzyny i wywody wiejskiego filozofa. Wskaż w wątku choć jedną odpowiedź na temat.
PS. Rozmowy trwają i jak dobrze pójdzie, to w ciągu tygodnia będę mieć wysokiej klasy zamiennik silnika za jakieś 300 zł. I to nie chiński.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
wrócił znad tego morza? właśnie jutro jadę na Trzęsacz
jadłeś w knajpie poleconej?piłeś w barze opisanym?

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Nie byłem. Cały czas na lekkim rauszu, a z buta mi się kolejny raz nie chciało tam leźć

tel. 504126172
tel. 504126172
No nie lubię przeklinania i już. Zwłaszcza pisanego. Na talerzu leży wsza...
Zbowid

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
bo generalnie już mi się hepie wiejskimi elektrykami co zamiast kupić klientowi wiatrak i naprawić samochód wtykają tam jakieś hawno wygrzebane na śmietniku z deło tico.
#noichuj
co się wcinasz

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Misiek Cypr
-
Szkoda, dobrze rokowal na focha sezonu
Kolega Błażej, złości się jak dostaje wskazówki. Jak dostaje gotowe rozwiązanie, ale drogie to wqrwia. Ciekawe co by zrobił, jakby dostał standardowy zestaw naszych porad.
Swoją drogą, gość co się zajmuje profesjonalnie elektryką i pyta czy można zmienić biegunowość, robi sobie darmową antyreklamę. Nawet nie wqrzony klient, tylko sam wystawia sobie laurkę. W tym warsztacie nie znamy się na tym z czym do nas przyjeżdżasz

Kolega Błażej, złości się jak dostaje wskazówki. Jak dostaje gotowe rozwiązanie, ale drogie to wqrwia. Ciekawe co by zrobił, jakby dostał standardowy zestaw naszych porad.
Swoją drogą, gość co się zajmuje profesjonalnie elektryką i pyta czy można zmienić biegunowość, robi sobie darmową antyreklamę. Nawet nie wqrzony klient, tylko sam wystawia sobie laurkę. W tym warsztacie nie znamy się na tym z czym do nas przyjeżdżasz

513549044
513549044