Szybkościomierz CCCP
Moderator: Student
Szybkościomierz CCCP
Może ktoś wie od jakiego ruskiego pojazdu jest szybkościomierz o średnicy 105mm , a może ma ktoś taki na sprzedaż ?
Re: Szybkościomierz CCCP
do czego to chesz zamontowac
Do samochodu ,masz taki ?
jak do samochodu to nie mam

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Jak dla mnie, to przy liczniku jest kilka innych, istotniejszych parametrów, niż średnica, np k, sposób wyprowadzenia linki... Jakby autor napisał, do jakiego samochodu chce to montować, to może bym i coś znalazł, bo kilka różnych mi leżakuje.
To, że jesteśmy w dupie, to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
pewnie mu chodzi o przełożenie ale kotleś nie trybi w czym dieło 

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Zadałem proste pytanie :Czy ktoś wie w jakim pojeżdzie był montowany licznik o takiej średnicy . Jak ktos nie ma takiej wiedzy a chce sobie podyskutowac o dupie Maryni to prosze uprzejmie o założenie swojejo tematu i bicie piany do znudzenia z innymi zawrcaczami dupy co sie nudzą .Tutaj oczekuję merytorycznych odpowiedzi .Pozdrawiam.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
wojtek46 pisze: ↑ndz lip 21, 2019 10:37 amZadałem proste pytanie :Czy ktoś wie w jakim pojeżdzie był montowany licznik o takiej średnicy . Jak ktos nie ma takiej wiedzy a chce sobie podyskutowac o dupie Maryni to prosze uprzejmie o założenie swojejo tematu i bicie piany do znudzenia z innymi zawrcaczami dupy co sie nudzą .Tutaj oczekuję merytorycznych odpowiedzi .Pozdrawiam.

wojtek46 pisze: ↑ndz lip 21, 2019 10:37 amZadałem proste pytanie :Czy ktoś wie w jakim pojeżdzie był montowany licznik o takiej średnicy . Jak ktos nie ma takiej wiedzy a chce sobie podyskutowac o dupie Maryni to prosze uprzejmie o założenie swojejo tematu i bicie piany do znudzenia z innymi zawrcaczami dupy co sie nudzą .Tutaj oczekuję merytorycznych odpowiedzi .Pozdrawiam.

Może być z tym problem.
pierwsza merytoryczna opdowiedz - srednica zewnetrzna ktora? bo obudowa ma inna a opaska szkla ma inna...
Chodzi o średnice puszki licznika ,czyli jest to średnica otworu w desce pojazdu.
jak uważasz że to tylko twój prywatny temat to se sam odpowiedz i zamknij tematwojtek46 pisze: ↑ndz lip 21, 2019 10:37 amZadałem proste pytanie :Czy ktoś wie w jakim pojeżdzie był montowany licznik o takiej średnicy . Jak ktos nie ma takiej wiedzy a chce sobie podyskutowac o dupie Maryni to prosze uprzejmie o założenie swojejo tematu i bicie piany do znudzenia z innymi zawrcaczami dupy co sie nudzą .Tutaj oczekuję merytorycznych odpowiedzi .Pozdrawiam.

no

Z rosyjskich mam do uaza, łady (cały komplet z trójki), pewnie się od jakiegoś dniepra znajdzie. Mam jakiś z linką po skosie, co też ważne. Mam kilka polskich. Pewnie bym znalazł coś zachodniego lub azjatyckiego. Ale nie chce mi się mierzyć, bo sama średnica, to za mało, by dopasować licznik.
To, że jesteśmy w dupie, to jasne. Problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Ten z linką po skosie też ruski?
wątpię, wtedy wszystko było zunifikowane na wypadek W
Ten z linką po skosie bardziej motocyklowy chyba.
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
I dlatego też pytam 

Może jak nie szybkościomierz to maże obrotomierz o takiej średnicy był w jakims ruskim sprzęcie ? Potrzebuje puszke ramkę szkło wskazówke lub cały zegar. Cos ktos wie ?
foszysz się a potem coś chcesz
nawet w dupie mnie nie strzyknie żeby pomierzyć a co dopiero wleźdź na regał, podejrzewam że większość też tak ma 

Odpowiem na twoim poziomie żebys zrozumiał :wal sie prymitywie .
takichujjaksłonianos jak coś tu znajdziesz entelygencie szpagatowy

Uazowy ma coś koło 90. Miałem gdzieś obrotomierz, chyba ze starej 911. Ten był raczej duży. Ale gdzie po przeprowadzce leży, to nie wiem. Idź se do sklepu rolniczego i zobacz jaki rozmiar ma wskaźnik zespolony z ursusa. Bo to zdecydowanie największe.
Wiecie dlaczego to forum jest martwe ? Przez takich troli jak Błażej i klucz13 i im podobnych ,dlaczego moderator nie reaguje ? na normalnie działającym forum np. elektrodzie tacy goście mają bana w pierwszym dniu a tutaj będą truć dupe każdemu do woli .Klucz13 napisał 15tysięcy postów z czgo 15 tysiecy bez sensu nie ma o niczym pojęcia ale każdemu poradzi ,żenada.
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
nie czujesz sie tu dobrze idz na inne fora
nikt na siłę cię tu nie trzyma
jest chyba forum uaz gaz - poszukaj

jest chyba forum uaz gaz - poszukaj
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Wojtek46, możesz spokojnie założyć, że jesteśmy tutaj, bo nas wyrzucili z elektrody
zatem my tu, a Ty tam 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172